Η «μητέρα των μαχών» για τα βλήματα στη Σαουδική Αραβία τη Δευτέρα Η «μητέρα των μαχών» για τα βλήματα στη Σαουδική Αραβία τη Δευτέρα | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Η «μητέρα των μαχών» για τα βλήματα στη Σαουδική Αραβία τη Δευτέρα

Η «μητέρα των μαχών» για τα βλήματα στη Σαουδική Αραβία τη Δευτέρα

Στη Βουλή η υπόθεση που αποκάλυψε το «Πρώτο Θέμα» - Κουρουμπλής (ΘΕΜΑ 104,6): Τη Δευτέρα «θα βγουν παλιές ιστορίες στην επιφάνεια» - Μακάριος Λαζαρίδης (ΘΕΜΑ 104,6): Θα αποκαλύψουμε σχέσεις Καμμένου με μεσάζοντα - Κικίλιας: Ερχεται Black Monday για Τσίπρα και Καμμένο.

Με αποκαλύψεις για την υπόθεση της πώλησης βλημάτων στη Σαουδική Αραβία απειλούν κυβέρνηση και αντιπολίτευση τη Δευτέρα που θα γίνει στη Βουλή η συζήτηση για το θέμα που αποκάλυψε η εφημερίδα «Πρώτο Θέμα» στις αρχές του Νοέμβρη.

Κατά τη σημερινή ενημέρωση των πολιτικών συντακτών, η εκπρόσωπος της ΝΔ Μαρία Σπυράκη αποκάλυψε ότι η ΝΔ θα παρουσιάσει τη Δευτέρα στοιχεία που δείχνουν σχέση του κ. Παπαδόπουλου με το υπουργείο Εθνικής Άμυνας, κάτι που επιβεβαίωσε και μέσω του ΘΕΜΑ 104,6 ο σύμβουλος επικοινωνίας της ΝΔ Μακάριος Λαζαρίδης.

Για συνέχεια στις αποκαλύψεις μίλησε και ο τομεάρχης Άμυνας της ΝΔ Βασίλης Κικίλιας λέγοντας: «Τη Δευτέρα δεν τελειώνει αυτή η ιστορία, αν σήμερα είναι Black Friday, τη Δευτέρα θα είναι Black Monday» ανέφερε χαρακτηριστικά. «Πρέπει να δώσουν απαντήσεις γιατί έσπευσαν να υπογράψουν άρον – άρον στο αεροδρόμιο της Μίκρας μια συμφωνία με έναν καταδικασμένο λαθρέμπορο από το 2011». είπε μιλώντας στον ΣΚΑΪ.

Με αποκαλύψεις ωστόσο απείλησε και η κυβερνητική πλευρά. Την εκτίμηση ότι τα απόρρητα έγγραφα που θα παρουσιαστούν τελικά, μετά την απόφαση του υπουργού Εθνικής Άμυνας Πάνου Καμμένου, «θα φέρουν παλιές ιστορίες στην επιφάνεια», έκανε ο υπουργός Ναυτιλίας Παναγιώτης Κουρουμπλής, μιλώντας στο ΘΕΜΑ 104,6 το πρωί της Παρασκευής.

«Νομίζω ότι τα έγγραφα που θα έρθουν στη Βουλή θα αναδείξουν παλιές ιστορίες» είπε ο κύριος Κουρουμπλής στον Βασίλη Χιώτη και τον Δημήτρη Μαρκόπουλο, αρνούμενος πάντως να δώσει περισσότερες εξηγήσεις.
Epirusblog Gr
5 of 5
Η «μητέρα των μαχών» για τα βλήματα στη Σαουδική Αραβία τη Δευτέρα
Epirusblog Gr
5 of 5
πολιτική 7629281787997084558
Σχόλια
item