Βόμβες Παναγούλη για πώληση όπλων στη Σαουδική Αραβία: Είναι καραμπινάτη υπόθεση, μυρίζει μίζα! Βόμβες Παναγούλη για πώληση όπλων στη Σαουδική Αραβία: Είναι καραμπινάτη υπόθεση, μυρίζει μίζα! | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Βόμβες Παναγούλη για πώληση όπλων στη Σαουδική Αραβία: Είναι καραμπινάτη υπόθεση, μυρίζει μίζα!

Βόμβες Παναγούλη για πώληση όπλων στη Σαουδική Αραβία: Είναι καραμπινάτη υπόθεση, μυρίζει μίζα!

«Όταν υπάρχει μεσάζων στη μέση, φυσικά αυτός που δίνει τς εντολές για τις διαπραγματεύσεις πάντοτε κάτι παίρνει» υποστήριξε ο ανεξάρτητος βουλευτής.

Βαριές καταγγελίες για την πώληση πυρομαχικών στη Σαουδική Αραβία που αποκάλυψε το ΘΕΜΑ έκανε ο ανεξάρτητος βουλευτής Στάθης Παναγούλης ο οποίος έκανε λόγο για «καραμπινάτη υπόθεση που μυρίζει μίζα».

«Βεβαίως αγγίζει τον πρωθυπουργό» απάντησε ο ανεξάρτητος βουλευτής Στάθης Παναγούλης για τη δύσοσμη υπόθεση της εκποίησης βλημάτων από τα αποθέματα του ελληνικού στρατού στη Σαουδική Αραβία και πρόσθεσε: «Υπάρχει νόμος από το 2011 που απαγορεύει μεσάζοντες σε διακρατικές συμφωνίες, Πώς λοιπόν εμπλέκεται σε όλη αυτή την ιστορία ένας μεσάζων και συγκεκριμένα ονόματι Παπαδόπουλος; Είναι υπόθεση καραμπινάτη. Μυρίζει μίζα. Μυρίζει μίζα όλη αυτή η ιστορία...».

«Δεν ξέρω αν την πήρανε ή θα την παίρνανε» συνέχισε ο πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και εξήγησε: «Όταν υπάρχει μεσάζων στη μέση, φυσικά αυτός που δίνει τς εντολές για τις διαπραγματεύσεις πάντοτε κάτι παίρνει».

«Στην προκειμένη περίπτωση ποιος είναι αυτός» ρώτησαν οι δημοσιογράφοι.
«Είναι ο υπουργός Εθνικής Άμυνας» απάντησε ευθέως ο κ. Παναγούλης.

«Άρα λοιπόν μας λέτε ότι ο κ. Καμμένος έδωσε εντολές για να γίνει αυτή η ιστορία για να πάρει ένα κομμάτι της μίζας;» συνέχισαν οι δημοσιογράφοι του ραδιοφωνικού σταθμού «Παραπολιτικά».

«Βεβαίως, βεβαίως, το λέω» συνέχισε ο ανεξάρτητος βουλευτής τονίζοντας ότι η άποψή του αυτή προέρχεται από το γεγονός ότι ο κ. Καμμένος εμπλέκει μεσάζοντα.

«Υπάρχουν τα τηλεγραφήματα, τα διαβιβαστικά του πρέσβη και του προξένου που λένε ξεκάθαρα ότι οι Σαουδάραβες δεν θέλουν να υπάρχει κανένας μεσάζων» επισήμανε ο Στάθης Παναγούλης.

«Η ιστορία αυτή αγγίζει μόνο τον κ. Καμμένο ή πάει και στην αυλή του Μαξίμου;» ρώτησαν οι δημοσιογράφοι.

«Δεν θα πω αν πάει στην αυλή του Μαξίμου, πάει στην κυβέρνηση» τόνισε ο ανεξάρτητος βουλευτής.

Άτυπη συνιστώσα του ΣΥΡΙΖΑ ο Ρουβίκωνας
Και συνέχισε ο κ. Παναγούλης: «Είναι τυχαίο ότι οι προκηρύξεις που έριξε ο Ρουβίκωνας στο Πεντάγωνο έλεγαν να φύγει ο μιζαδόρος υπουργός, να πάει φυλακή όπως ο Άκης, ότι ο Καμμένος δεν κάνει ούτε για αρβυλοφύλακας; Είναι τυχαία όλα αυτά;».

Κατά την άποψη του ανεξάρτητου βουλευτή: «Ένα κομμάτι αγανακτισμένων μελών του ΣΥΡΙΖΑ έχουν δημιουργήσει τον Ρουβικώνα και καθοδηγείται δεν ξέρω από ποιους ακριβώς, ή μάλλον ξέρω αλλά δεν μπορώ να πω...».

«Είναι άτυπη συνιστώσα του ΣΥΡΙΖΑ από αγανακτισμένα μέλη για την τροπή που έχει πάρει η κυβέρνηση τα τελευταία τρία χρόνια που κυβερνάει. Οι πληροφορίες λένε ότι ελέγχονται από ορισμένα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ και θέλουν να δημιουργούν διάφορα προβλήματα και θέλουν να ελέγχουν την κυβέρνηση όταν η κυβέρνηση φεύγει απ' αυτά που έχει υποσχεθεί» κατήγγειλε ο ανεξάρτητος βουλευτής Στάθης Παναγούλης στη ραδιοφωνική του συνέντευξη.

Ακούστε τη συνέντευξη του κ. Παναγούλη στο ραδιοφωνικό σταθμό Παραπολιτικά:

Epirusblog Gr
5 of 5
Βόμβες Παναγούλη για πώληση όπλων στη Σαουδική Αραβία: Είναι καραμπινάτη υπόθεση, μυρίζει μίζα!
Epirusblog Gr
5 of 5
πολιτική 3851344380249705086
Σχόλια
item