Παναγιώτης Βασιλάκος: «Ζω αυτό που έχω τώρα κι όπου με βγάλει» Παναγιώτης Βασιλάκος: «Ζω αυτό που έχω τώρα κι όπου με βγάλει» | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Παναγιώτης Βασιλάκος: «Ζω αυτό που έχω τώρα κι όπου με βγάλει»

Παναγιώτης Βασιλάκος: «Ζω αυτό που έχω τώρα κι όπου με βγάλει»

Ο Παναγιώτης Βασιλάκος που έγινε γνωστός μέσα από τη συμμετοχή του στο Nomads, πήρε την απόφαση να αποχωρήσει οικειοθελώς καθώς δεν ήθελε να ανταγωνιστεί την Νατάσα Καλογρίδη.

«Αυτή ήταν η πιο δύσκολη στιγμή μου. Όταν είδα τη Νατάσα απέναντι μου, η αλήθεια είναι πως γεννήθηκε ένα συναίσθημα που δεν με άφησε να την ανταγωνιστώ. 


Προτίμησα να αποχωρήσω. Δεν είχα σκοπό να αποδείξω τίποτα σε κανέναν. Ήμουν δυνατός παίκτης και το ήξερα. Η πείνα και οι καιρικές συνθήκες δεν με άγγιξαν καθόλου», είπε ο ίδιος σε συνέντευξή του στο Tv Έθνος.

Δεκαεννέα ημέρες στο παιχνίδι ήταν αρκετές. Η τηλεοπτική πρόταση δεν άργησε να έρθει από τον ΑΝΤ1, με τη Φαίη Σκορδά να ανακοινώνει στον αέρα του «Πρωινού» πως κάθε Παρασκευή ο Παναγιώτης θα βρίσκεται στην εκπομπή για να σχολιάζει τα όσα συμβαίνουν στο Nomads.

«Όταν πήγα καλεσμένος, μου άρεσε πάρα πολύ. Δεν το περίμενα. Δεν αγχώθηκα με τις κάμερες και αυτό νομίζω φάνηκε και κατά τη διάρκεια της παραμονής μου στο Nomads. Δεν ξέρω κάτι παραπάνω για το αν θα συνεχίσω να βρίσκομαι στην εκπομπή και μετά το παιχνίδι. 


Σίγουρα θα είμαι μέχρι να τελειώσει. Οταν μπήκα στο παιχνίδι, δεν σκεφτόμουν την τηλεοπτική καριέρα σε καμία περίπτωση. Ζω αυτό που έχω τώρα κι όπου με βγάλει» σχολίασε.
Epirusblog Gr
5 of 5
Παναγιώτης Βασιλάκος: «Ζω αυτό που έχω τώρα κι όπου με βγάλει»
Epirusblog Gr
5 of 5
show biz 4006438883219551896
Σχόλια
item