Η Ζέτα Μακρυπούλια πάντρεψε τον αδελφό της! Η Ζέτα Μακρυπούλια πάντρεψε τον αδελφό της! | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Η Ζέτα Μακρυπούλια πάντρεψε τον αδελφό της!

Η Ζέτα Μακρυπούλια πάντρεψε τον αδελφό της!

Στις 19 Οκτωβρίου, ο αδερφός της Ζέτας Μακρυπούλια, Άκης, παντρεύτηκε µε πολιτικό γάμο στο δηµαρχείο Αθηνών την εκλεκτή της καρδιάς του Ελίζα Σπυροπούλου. 

Ο πολιτικός γάµος πραγµατοποιήθηκε κάτω από άκρα µυστικότητα, καθώς γνώριζαν πως η δηµοσιοποίηση της είδησης θα προσέλκυε πολλούς δηµοσιογράφους και φωτογράφους λόγω της Ζέτας και του Μιχάλη Xατζηγιάννη, κάτι που δεν ήθελαν να συµβεί σε µια τόσο προσωπική στιγµή του ζευγαριού. 

Όσο για το τραπέζι αµέσως µετά την τελετή, αυτό έγινε στο µεζεδοπωλείο που διαθέτει ο Άκης Μακρυπούλιας στην περιοχή του Κεραµεικού, παρουσία µόνο των πολύ στενών συγγενών. 

Οι γονείς του γαµπρού, Κική και Κώστας Μακρυπούλιας, καµάρωναν την ευτυχία τόσο των νεόνυµφων όσο και των άλλων παιδιών τους, της Ζέτας µε τον Μιχάλη και του µεγαλύτερου γιου τους, που έχει ήδη αποκτήσει δύο κοριτσάκια, τα οποία αποτελούν τη µεγάλη αδυναµία της ηθοποιού. 


Σύντοµα, βέβαια, η Ζέτα, σύμφωνα με τη Real, θα αποκτήσει άλλη µια µεγάλη αδυναµία, που είναι φυσικά το κοριτσάκι που περιµένουν οι νεόνυµφοι. 

Epirusblog Gr
5 of 5
Η Ζέτα Μακρυπούλια πάντρεψε τον αδελφό της!
Epirusblog Gr
5 of 5
show biz 2159819929859405132
Σχόλια
item