Γιάννενα: «Δεν ζημίωσα τον ΕΟΠΠΥ σε καμία περίπτωση» Γιάννενα: «Δεν ζημίωσα τον ΕΟΠΠΥ σε καμία περίπτωση» | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Γιάννενα: «Δεν ζημίωσα τον ΕΟΠΠΥ σε καμία περίπτωση»

Γιάννενα: «Δεν ζημίωσα τον ΕΟΠΠΥ σε καμία περίπτωση»
Με μία ολιγόλογη δήλωση με σκληρούς χαρακτηρισμούς και κάνοντας λόγο για πολιτικά κίνητρα και πολιτική δίωξη σε βάρος του, ο διευθυντής της Χειρουργικής Κλινικής του Νοσοκομείου Χατζηκώστα Φιλ. Σιάκας έδωσε τη δική του απάντηση στην επιβολή πειθαρχικής ποινής αργίας για ένα έτος, η οποία επιβλήθηκε σε βάρος του από το πειθαρχικό της 6ης ΥΠΕ. 
Πρόκειται για την υπόθεση που απασχόλησε το τελευταίο διάστημα την επικαιρότητα, με τα επιθέματα στο Νοσοκομείο Χατζηκώστα και την διαδικασία που κίνησε η διοίκηση σε βάρος δύο χειρουργών. 
Η επιβολή της ποινής για τον έναν εκ των δύο, τον κ. Σιάκα ήταν η αργία για ένα έτος, με την παραπομπή με το ερώτημα της οριστικής παύσης. Σε γραπτή του δήλωση ο κ. Σιάκας σημειώνει πως «οι κυνηγοί κεφαλών δεν ικανοποιήθηκαν με την επιβολή αυθαιρέτως, 30 ημερών αναστολής από τα καθήκοντα. 
Ηθελαν περισσότερα κι έτσι επέβαλλαν αργία ενός έτους και έπεται συνέχεια!», αναφέρει χαρακτηριστικά για να χαρακτηρίσει «δήθεν σκάνδαλο» την υπόθεση, προκειμένου να διασυρθεί ο ίδιος. 
Υποστηρίζει ότι η υπόθεση θα καταρρεύσει στις δικαστικές αίθουσες, όπου έχει ξεκαθαρίσει ότι θα προσφύγει. «Δεν ζημίωσα τον ΕΟΠΠΥ σε καμία περίπτωση ασκώντας το καθήκον μου όπως το επιτάσσει η ιατρική επιστήμη αλλά το πράττουν μετά… ζήλου εκείνοι οι οποίοι παριστάνουν τους εξυγιαντές, με την συμπεριφερόμενοι ως στυγνοί εξουσιαστές. Ήταν καθαρά πολιτικά τα κίνητρα τους και πολύ πιο καθαρά πολιτική η δίωξή μου. 
Οι παρεμβάσεις άλλωστε που έγιναν στην διοίκηση του Νοσοκομείου και δημοσιοποιήθηκαν, δεν αφήνουν καμία αμφιβολία. Οι εμπνευστές και εκτελεστές του αήθους σχεδίου εφάρμοσαν με κυνισμό το Σταλινογκαιμπελίστικης σύλληψης σενάριο. Τους ενημερώνω ότι δεν πρόκειται να αποστώ των απόψεων και ιδεών μου ούτε και να πάψω ν’ αγωνίζομαι για αυτές», καταλήγει στη δήλωσή του ο κ. Σιάκας.
Του ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ
ele.gr
Epirusblog Gr
5 of 5
Γιάννενα: «Δεν ζημίωσα τον ΕΟΠΠΥ σε καμία περίπτωση»
Epirusblog Gr
5 of 5
Ιωάννινα 6869551893254750618
Σχόλια
item