Κατάντια! Αναμονή (έως τον Φεβρουάριο) για χειρουργείο στο «Λαϊκό»… (Δειτε το εγγραφο που σοκάρει!) Κατάντια! Αναμονή (έως τον Φεβρουάριο) για χειρουργείο στο «Λαϊκό»… (Δειτε το εγγραφο που σοκάρει!) | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Κατάντια! Αναμονή (έως τον Φεβρουάριο) για χειρουργείο στο «Λαϊκό»… (Δειτε το εγγραφο που σοκάρει!)

Κατάντια! Αναμονή (έως τον Φεβρουάριο) για χειρουργείο στο «Λαϊκό»… (Δειτε το εγγραφο που σοκάρει!)
Η κατάντια της δημόσιας νοσοκομειακής παροχής στους ιθαγενείς της αποικίας, δηλ σε βάζουν να υπογράψεις αυτό το κωλόχαρτο, ωστε να απαλλαχθούν απο ευθύνες εαν ο ασθενής αποβιώσει πριν το τετράμηνο λόγω μη χειρουργικής επέμβασης, θεωρώ οτι η διοίκηση του νοσοκομείου υπερβαίνει την δικαιοδοσία της και με αυτή την επιστολή προσβάλει τον φορολογούμενο πολίτη, αλλά ταυτόχρονα νίπτει και τα χείρας του για να καλύψει τις κυβερνητικές αστοχίες, παραλείψεις και ανικανότητες της.

Αδέλφια νικάμε , βγάζουμε υπερπλεόνασμα αίματος, αλλά το ότι εαν σου τυχει κάτι σοβαρό και δεν έχεις χρήματα να νοσηλευτείς ιδιωτικά, πάς σαν το σκυλί στο αμπέλι, αυτό είναι ήσσον
ος σημασίας. Ξευτίλες συριζαίοι, τα εχετε διαλύσει όλα…

Εξαντλήθηκε το μπάτζετ του προϋπολογισμού για χειρουργικές επεμβάσεις στο Λαϊκό νοσοκομείο, όπως αναφέρει η ΠΟΕΔΗΝ σε ανακοίνωσή της.

Με έγγραφό του, ο διοικητής του νοσοκομείου προς τους διευθυντές όλων των χειρουργικών κλινικών, τους ενημερώνει ότι οι ασθενείς που κρίνονται ότι πρέπει να χειρουργηθούν και να καταχωρηθούν στον κατάλογο αναμονής, θα πρέπει να ενημερώνονται ότι οι δυνατότητες του νοσοκομείου δεν θα επιτρέπουν τη διενέργεια χειρουργείων πριν από τον Φεβρουάριο του έτους 2018 και εντεύθεν.

Θα πρέπει να υπογράφουν ότι έλαβαν γνώση για τα παραπάνω και μόνο τότε θα εντάσσονται στο Μητρώο Αναμονής. 

Τα σοβαρά χειρουργεία, επειδή απαιτούν την εξασφάλιση κλίνης ΜΕΘ (που δεν υπάρχει) προγραμματίζονται και συμπεριλαμβάνονται στη λίστα αναμονής.

Από 24/10/2017 στη λίστα αναμονής των χειρουργείων του Λαϊκού Νοσοκομείου παύουν να εγγράφονται ασθενείς.

«Για μετά τον Φεβρουάριο και βλέπουμε. Ασθενείς με καρκίνους του παγκρέατος, ήπατος, στομάχου ή άλλες σοβαρές παθήσεις με υπογραφή τους θα πρέπει να συμφωνήσουν να χειρουργηθούν μετά τον Φεβρουάριο 2018. 

Ο Διοικητής ζητάει οι γιατροί να παίρνουν και την υπογραφή των ασθενών που περιμένουν να χειρουργηθούν. Δηλαδή οι ασθενείς να υπογράφουν μόνοι τους την θανατική τους καταδίκη», αναφέρει η ΠΟΕΔΗΝ.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΕΓΓΡΑΦΟ


Epirusblog Gr
5 of 5
Κατάντια! Αναμονή (έως τον Φεβρουάριο) για χειρουργείο στο «Λαϊκό»… (Δειτε το εγγραφο που σοκάρει!)
Epirusblog Gr
5 of 5
ενδιαφέροντα 4545439888185994777
Σχόλια
item