Φλορίντα Πετρουτσέλι-Άρης Γούτος: Έτοιμοι για το επόμενο βήμα!

Φλορίντα Πετρουτσέλι-Άρης Γούτος: Έτοιμοι για το επόμενο βήμα!

Από το καλό στο καλύτερο πηγαίνει η σχέση της Φλoρίντα Πετρουτσέλι με τον Άρη Γούτο.

Η εντυπωσιακή Ελληνοϊταλίδα δημοσιογράφος που παρακολουθούµε καθηµερινά στο «Happy day» και ο γοητευτικός σύντροφός της, ο οποίος ασχολείται µε το real estate, ζούνε σε διαφορετικά σπίτια, στην ίδια όµως περιοχή των νοτίων προαστίων. 


Ωστόσο, σύμφωνα με την «Real Life», είναι συνεχώς µαζί τα βράδια, οπότε ήταν φυσικό και επόµενο να περάσει από το µυαλό τους η προοπτική της συγκατοίκησης. 

«Από τότε που είναι µαζί, η Φλορίντα περνά τα περισσότερα βράδια στο σπίτι του Άρη και η αλήθεια είναι πως αυτή η κατάσταση µόνο βολική δεν ήταν µέχρι τώρα, ούτε για εκείνη ούτε για εκείνον. 


Έτσι, άρχισαν να σκέφτονται σοβαρά το ενδεχόµενο να µείνουν στο ίδιο σπίτι και να µοιράζονται τα πάντα στην καθηµερινότητά τους», αποκαλύπτει στενός φίλος τους. 

Πάντως, η σχέση τους διανύει την καλύτερη περίοδό της, καθώς περνούν πολύ καλά µαζί. Έχουν διαπιστώσει πως ταιριάζουν πολύ και δεν βιάζονται για τίποτα απολύτως. 


Θέλουν να κάνουν συνειδητά και πολύ προσεκτικά κοινά βήµατα, χωρίς περαιτέρω δεσµεύσεις που µπορεί να λειτουργήσουν αρνητικά σε αυτό που έχουν καταφέρει να χτίσουν από τις αρχές του χρόνου που είναι µαζί. 
epirusblog.gr
5 of 5
Φλορίντα Πετρουτσέλι-Άρης Γούτος: Έτοιμοι για το επόμενο βήμα!
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 2374151873266435739
item