Γιάννενα: Φάρμα Μετσόβου.. Εκτρέφοντας γαϊδουράκια και καινοτομώντας! Γιάννενα: Φάρμα Μετσόβου.. Εκτρέφοντας γαϊδουράκια και καινοτομώντας! | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Γιάννενα: Φάρμα Μετσόβου.. Εκτρέφοντας γαϊδουράκια και καινοτομώντας!

farma metsovou1
Φάρμα Μετσόβου... Ήταν ιδέα και έγινε πράξη. Στην Χρυσοβίτσα αναπτύσσεται μία καινοτόμα, πρότυπη και πλήρως καθετοποιημένη μονάδα. 
Εκεί εκτρέφονται σήμερα 250 γαϊδουράκια και παράγεται υψηλής ποιότητας φρέσκο γάλα όνου, το οποίο περιέχει όλα εκείνα τα θρεπτικά συστατικά που το καθιστούν πολύτιμο διατροφικό προϊόν, καθώς και μια σειρά καλλυντικών που έχουν ως βάση τους το συγκεκριμένο γάλα.
Η μονάδα ξεκίνησε το 2014 και τα προϊόντα της ήδη έχουν κατακτήσει την ελληνική αγορά.
Γιάννενα: Φάρμα Μετσόβου.. Εκτρέφοντας γαϊδουράκια και καινοτομώντας!
Την φάρμα Μετσόβου, επισκέφθηκε ο βουλευτής Ιωαννίνων Γιάννης Καραγιάννης, ο οποίος συναντήθηκε με τους ιδρυτές της και συζήτησαν για τις δυνατότητες που παρέχει το Πρόγραμμα Αγροτικής Ανάπτυξης 2014-2020 και τα προγράμματα εξωστρέφειας του Enterprise Greece, και επισήμανε με δηλώσεις του στα τοπικά ΜΜΕ: "το γάλα όνου, αποτελεί ένα προϊόν με υψηλή διατροφική αξία το οποίο κυκλοφορεί στο εμπόριο σε πολλές χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης, αποφέροντας οφέλη στους παραγωγούς και τους καταναλωτές. 
Στη χώρα μας υπάρχει η δυνατότητα εκτροφής όνων και παραγωγής γάλακτος με αξιόλογες προοπτικές αξιοποίησής του στην υγεία και τη διατροφή."
epiruspost.gr
Epirusblog Gr
5 of 5
Γιάννενα: Φάρμα Μετσόβου.. Εκτρέφοντας γαϊδουράκια και καινοτομώντας!
Epirusblog Gr
5 of 5
Ιωάννινα 7361696115809302749
Σχόλια
item