Η Λάουρα Νάργες πήρε το πτυχίο της! Η Λάουρα Νάργες πήρε το πτυχίο της! | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Η Λάουρα Νάργες πήρε το πτυχίο της!

Η Λάουρα Νάργες πήρε το πτυχίο της!

Η Λάουρα Νάργες που φέτος παρουσιάζει τα backstage του The Voice, είναι περήφανη και για έναν ακόμη λόγο. Πήρε το πτυχίο της!

Συγκεκριμένα η παρουσιάστρια πήρε το πτυχίο της στο µάρκετινγκ, ενώ δηλώνει και πολύ ευτυχισµένη που ανήκει στους συντελεστές του µουσικού talent show «The Voice». 

«Είµαι ιδιαίτερα χαρούµενη που βρίσκοµαι στον ρόλο της backstage παρουσιάστριας του "The Voice"», είπε η ίδια στην Real Life και συνέχισε: «Είναι κάτι το οποίο ήθελα πολύ. Με τιµά που βρίσκοµαι σε ένα φορµάτ που όχι µόνο αγαπά ο κόσµος, αλλά και που συνεισφέρει στην πραγµατοποίηση των ονείρων ταλαντούχων ανθρώπων. 


Απολαµβάνω την επαφή µου µε τους παίκτες και τις οικογένειές τους και προσπαθώ όσο µπορώ να τους βοηθώ να αποβάλουν κάθε ίχνος άγχους και να τους γεµίζω µε θετική ενέργεια και αυτοπεποίθηση. Ο Γιώργος Καπουτζίδης για εµένα είναι µια ιδιοφυΐα µε εξαιρετικό χιούµορ. Όσο για τους κριτές µας, έχω να πω µόνο τα καλύτερα». 

Παράλληλα µε την παρουσίαση των backstage του µουσικού talent show, η Λάουρα συνεχίζει για τρίτη χρονιά τη ραδιοφωνική εκποµπή της µαζί µε τον καλό φίλο της Χρήστο Κούτρα σε σταθµό της Αθήνας, κάτι που τη γεµίζει ενέργεια, καθώς έρχεται σε επαφή µε τους ακροατές.
Epirusblog Gr
5 of 5
Η Λάουρα Νάργες πήρε το πτυχίο της!
Epirusblog Gr
5 of 5
show biz 4961872453480838805
Σχόλια
item