Δείτε τη Βίκυ Χατζηβασιλείου πριν από έντεκα χρόνια! Δείτε τη Βίκυ Χατζηβασιλείου πριν από έντεκα χρόνια! | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Δείτε τη Βίκυ Χατζηβασιλείου πριν από έντεκα χρόνια!

Δείτε τη Βίκυ Χατζηβασιλείου πριν από έντεκα χρόνια!
Η Βίκυ Χατζηβασιλείου είναι σταθερή αξία στην ελληνική τηλεόραση όμως λίγοι τη θυμούνται πώς ήταν πριν από έντεκα χρόνια! Δείτε τη λοιπόν σε φωτογραφίες... ντοκουμέντο!
Η όμορφη παρουσιάστρια πριν από έντεκα χρόνια και συγκεκριμένα τον Δεκέμβριο του 2006 παρουσίαζε μαζί με τον Θανάση Πάτρα το εορταστικό Χριστουγεννιάτικο πρόγραμμα του Alpha με τίτλο «Υπάρχει αγάπη εδώ», τότε που υπήρχε αφθονία και στην... τσέπη και κατ’ επέκταση στα τηλεοπτικά πλατό. 
Η αλήθεια είναι πως η όμορφη παρουσιάστρια της εκπομπής «Πάμε πακέτο» δεν έχει αλλάξει και πάρα πολύ, εκτός βέβαια από το χρώμα των μαλλιών της που τότε ήταν λιγότερο ξανθάκαι περισσότερο κοκκινωπά. 
Όπως και να έχει όμως, ήταν όπως και σήμερα, μία πολύ εντυπωσιακή παρουσία με τέλεις πάντα αναλογίες αφού και η ίδια έχει παραδεχτεί πως προσέχει πάρα πολύ τη σιλουέτα της. Δείτε την στις φωτογραφίες που... ξεθάψαμε από το χρονοντούλαπο!
gossip-tv.gr
Epirusblog Gr
5 of 5
Δείτε τη Βίκυ Χατζηβασιλείου πριν από έντεκα χρόνια!
Epirusblog Gr
5 of 5
show biz 6416307124990921702
Σχόλια
item