Στον εισαγγελέα ο δήμαρχος Περιστερίου μετά την... γκάφα σε έγγραφο στη «Διαύγεια» Στον εισαγγελέα ο δήμαρχος Περιστερίου μετά την... γκάφα σε έγγραφο στη «Διαύγεια» | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Στον εισαγγελέα ο δήμαρχος Περιστερίου μετά την... γκάφα σε έγγραφο στη «Διαύγεια»

Στον εισαγγελέα ο δήμαρχος Περιστερίου μετά την... γκάφα σε έγγραφο στη «Διαύγεια»
Στον εισαγγελέα αναμένεται να καταφύγει τη Δευτέρα ο δήμαρχος Περιστερίου Ανδρέας Παχατουρίδης, μετά την πρωτόγνωρη γκάφα που έκανε υπάλληλος του δήμου Περιστερίου σε προκήρυξη του δήμου για προμήθεια υλικών που δημοσιεύθηκε στη Διαύγεια.
«Τη Δευτέρα το πρωί καταφεύγω στον Εισαγγελέα για να λάμψει η αλήθεια. Ο Εισαγγελέας και η Δικαιοσύνη τους οποίους εμπιστευόμαστε θα ρίξουν άπλετο φως παντού. Όποιος έχει φταίξει, να πληρώσει παραδειγματικά. 
Παράλληλα, διέταξα και την άμεση διενέργεια Ένορκης Διοικητικής Εξέτασης (ΕΔΕ)», τονίζει σε δήλωσή του ο κ. Παχατουρίδης:
«Κανένας δεν μπορεί να παίξει με την εντιμότητα και την ιστορία μας. Δεν είμαστε όλοι ίδιοι. Όσοι έσπευσαν άκριτα και υστερόβουλα να κατηγορήσουν το Δήμαρχο και τη Διοίκηση θα διαψευστούν γρήγορα. Η επιχειρούμενη κομματικοποίηση είναι πολύ αστεία και δεν μας αφορά».
Ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ για τη.. γκάφα
«Η υπόθεση με το φωτογραφικό διαγωνισμό του δήμου Περιστερίου εκθέτει το δήμαρχο Ανδρέα Παχατουρίδη αλλά και τη ΝΔ και τον πρόεδρό της Κυριάκο Μητσοτάκη», επεσήμανε σε ανακοίνωσή του το Γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ.
Ο ΣΥΡΙΖΑ τόνισε επίσης ότι περιμένει από τις αρμόδιες αρχές να διερευνήσουν άμεσα την υπόθεση και να αποδοθούν ευθύνες.  
«Ένας ακόμα "άριστος" της Νέας Δημοκρατίας, ο δήμαρχος Περιστερίου, Ανδρέας Παχατουρίδης, πιάστηκε με τη γίδα στην πλάτη καθώς, σύμφωνα με έγγραφο το οποίο μάλιστα αναρτήθηκε και στη Διαύγεια σχετικά με την προκήρυξη διαγωνισμού για την προμήθεια αδρανών υλικών, ο Δήμος Περιστερίου φέρεται να διαλέγει προμηθευτές!", σημειώνει το Γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ και προσθέτει: "Εκτός από τους όρους του διαγωνισμού που περιλαμβάνονται στο αναρτημένο έγγραφο, περιλαμβάνονται και οδηγίες προς υπάλληλο του Δήμου ώστε να τους προσαρμόσει  σε περίπτωση που οι "ημέτεροι" προμηθευτές δεν έχουν τις προϋποθέσεις. Στο πλαίσιο αυτό, οι δηλώσεις του κ. Παχατουρίδη περί "προβοκάτσιας" δεν αποσκοπούν σε τίποτε άλλο πέρα από τη δημιουργία εντυπώσεων προκειμένου να σκεπαστεί το σκάνδαλο. Η υπόθεση αυτή εκθέτει όχι μόνο τον δήμαρχο Περιστερίου, αλλά την ίδια τη Νέα Δημοκρατία και τον επικεφαλής της Κυρ. Μητσοτάκη. Περιμένουμε από τις αρμόδιες αρχές να διερευνήσουν άμεσα την υπόθεση και να αποδοθούν ευθύνες» αναφέρεται στην ανακοίνωση.
Epirusblog Gr
5 of 5
Στον εισαγγελέα ο δήμαρχος Περιστερίου μετά την... γκάφα σε έγγραφο στη «Διαύγεια»
Epirusblog Gr
5 of 5
κοινωνία 946492960974208327
Σχόλια
item