Αίτηση διαζυγίου υπέβαλε η Βίκυ Σταμάτη Αίτηση διαζυγίου υπέβαλε η Βίκυ Σταμάτη | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Αίτηση διαζυγίου υπέβαλε η Βίκυ Σταμάτη

Αίτηση διαζυγίου υπέβαλε η Βίκυ Σταμάτη

Αίτηση διαζυγίου υπέβαλε η Βίκυ Σταμάτη μετά τη νέα καταδίκη της για την υπόθεση με τις μίζες των εξοπλιστικών επικαλούμενη την ανάγκη να προστατεύσει το ανήλικο παιδί της.

«Καταδικάστηκα άδικα δύο φορές από τη Δικαιοσύνη, μόνον και μόνον επειδή φέρω το όνομα του συζύγου μου “Τσοχατζοπούλου”» λέει το δελτίο Τύπου της δικηγορικής εταιρείας που έχει αναλάβει την υπόθεση. 

«Από τα βάθη της ψυχής μου σπαράζω αλλά ο ιστός της οικογένειάς μου έχει πλέον διαρραγεί και ως εκ τούτου έχω την ηθική υποχρέωση απέναντι στο μοναδικό παιδί μας να προχωρήσω στη λύση του γάμου μας με τον άνδρα τον οποίο λάτρεψα, λατρεύω, σέβομαι και θα σέβομαι, θαύμασα και θα θαυμάζω» συνεχίζει. 

«Αυτό μου το επιβάλλει η διαφύλαξη της ψυχής του ανηλίκου παιδιού μου αλλά και γενικότερα της οικογενειακής ισορροπίας, όση αυτή που έχει απομείνει. Υψώνω το ανάστημά μου απέναντι στην ωμότητα, την αδικοπραξία του συστήματος, που στυγνά και ολόψυχρα μας εκτέλεσε. Η ποινή εκτελέστηκε» αναφέρει. 
Epirusblog Gr
5 of 5
Αίτηση διαζυγίου υπέβαλε η Βίκυ Σταμάτη
Epirusblog Gr
5 of 5
κοινωνία 7897396642725024448
Σχόλια
item