Άρτα: Τακτοποίηση του ιδιοκτησιακού στην περιοχή του Γλυκορίζου Άρτα: Τακτοποίηση του ιδιοκτησιακού στην περιοχή του Γλυκορίζου | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Άρτα: Τακτοποίηση του ιδιοκτησιακού στην περιοχή του Γλυκορίζου

Άρτα: Τακτοποίηση του ιδιοκτησιακού στην περιοχή του Γλυκορίζου
Αιτήσεις έως 30 Νοεμβρίου στον Δήμο Αρταίων
Από τον Δήμο Αρταίων γίνεται γνωστό πως «Μέχρι τις 30 Νοεμβρίου 2017 μπορούν οι ιδιοκτήτες οικοπέδων στην περιοχή του Γλυκορίζου και της Κάτω Παναγιάς να κάνουν αιτήσεις στο Δήμο Αρταίων, ώστε να τακτοποιηθεί το ιδιοκτησιακό καθεστώς των ακινήτων, τα οποία αν και κατέχουν, φέρεται ως ιδιοκτήτης ο Δήμος Αρταίων.
Συγκεκριμένα, στην περιοχή της Κάτω Παναγιάς και του Γλυκορίζου υπάρχουν δημοτικές εκτάσεις τις οποίες κατέχουν επί δεκαετίες ιδιώτες και η Ιερά Μητρόπολη Άρτας. 
Κάποιοι εκ των ιδιοκτητών σε προγενέστερο χρονικό διάστημα τακτοποίησαν το θέμα με βάση τις τότε ισχύουσες νομοθετικές διατάξεις, ωστόσο δεν προέβησαν όλοι στην τακτοποίηση αυτή. 
Το ζήτημα οξύνθηκε μετά την έναρξη λειτουργίας του κτηματολογικού γραφείου Άρτας, όπου ιδιοκτήτης ακινήτων στις εν λόγω περιοχές φέρεται ο Δήμος Αρταίων. Στα περισσότερα οικόπεδα έχουν ανεγερθεί οικοδομές, βάσει οικοδομικών αδειών. 
Ο Δήμος Αρταίων έχει την πρόθεση να επιλύσει το ζήτημα, για αυτό μετά τη συλλογή των αιτήσεων, θα προβεί σε όλες τις απαιτούμενες ενέργειες, όπως απόφαση Δημοτικού Συμβουλίου, επικοινωνία με τα αρμόδια Υπουργεία κ.α.
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να κάνουν αιτήσεις μέχρι 30 Νοεμβρίου στη Νομική Υπηρεσία του Δήμου (Δημαρχείο Άρτας, 3ος όροφος)».
ixotisartas.gr
Epirusblog Gr
5 of 5
Άρτα: Τακτοποίηση του ιδιοκτησιακού στην περιοχή του Γλυκορίζου
Epirusblog Gr
5 of 5
Αρτα 2982829554248184057
Σχόλια
item