Πρέβεζα: «Δεν είσαι η μόνη - δεν είσαι μόνη», ...μίλησέ μας» Με επιτυχία η εκδήλωση του Κέντρου Συμβουλευτικής Γυναικών Δήμου Πρέβεζας Πρέβεζα: «Δεν είσαι η μόνη - δεν είσαι μόνη», ...μίλησέ μας» Με επιτυχία η εκδήλωση του Κέντρου Συμβουλευτικής Γυναικών Δήμου Πρέβεζας | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Πρέβεζα: «Δεν είσαι η μόνη - δεν είσαι μόνη», ...μίλησέ μας» Με επιτυχία η εκδήλωση του Κέντρου Συμβουλευτικής Γυναικών Δήμου Πρέβεζας

Πρέβεζα: «Δεν είσαι η μόνη - δεν είσαι μόνη», ...μίλησέ μας»  Με επιτυχία η εκδήλωση του Κέντρου Συμβουλευτικής Γυναικών Δήμου Πρέβεζας
Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 25 Νοεμβρίου η εκδήλωση του Κέντρου Συμβουλευτικής Γυναικών του Δήμου Πρέβεζας με θέμα: «Μιλάμε για τις έμφυλες διακρίσεις – Αφηγήσεις Γυναικών». 
Την εκδήλωση τίμησαν με τις ομιλίες τους η κα Παρασκευή Κοψιδά-Βρεττού, Διδάκτωρ Φιλολογίας & Συγγραφέας και η κα Παναγιώτα Μητροκώστα, Αντιπεριφερειάρχης Ηπείρου σε θέματα Κοινωνικής Πρόνοιας & Αντιπρόεδρος της Περιφερειακής Επιτροπής Ισότητας και ακολούθησε ένα ιδιαίτερα γόνιμος διάλογος.
Η Ομάδα Θεατρικού Παιχνιδιού – Φίλοι Ιατρείου Κοινωνικής Αλληλεγγύης Πρέβεζας πλαισίωσε την εκδήλωση με το βιωματικό εργαστήρι: «Το κομμάτι που… (δεν) λείπει». 
Με τη χαρά του θεατρικού παιχνιδιού και με ερέθισμα, «Το κομμάτι που δεν μας λείπει», πλάσαμε το δικό μας έργο, θεατρικό, ζωγραφικό, μουσικό και ανακαλύψαμε ότι ο καθένας μας είναι πανέμορφα μοναδικός.
Τα Στελέχη του Κέντρου Συμβουλευτικής Γυναικών θα ήθελαν να ευχαριστήσουν θερμά όλους τους συμμετέχοντες για την συμμετοχή τους στην εκδήλωση και να θυμίσουν σε όλες τις γυναίκες : «δεν είσαι η μόνη - δεν είσαι μόνη», ...μίλησέ μας!» 
Παροτρύνουμε όλες εκείνες τις γυναίκες που υποφέρουν σιωπηλά να υπερβούν την εσωστρέφεια αυτής της μοναξιάς και, επιδεικνύοντας μηδενική ανοχή στη βία, να απευθυνθούν στο Κέντρο μας.
Συμβουλευτικό Κέντρο Γυναικών Δήμου Πρέβεζας: Ιωνίας 6, 2682024444- 2682089667-
E-mail: womenaid@1485.syzefxis.gov.gr-
Facebook: Συμβουλευτικό Κέντρο Πρέβεζας
ΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟY ΚΕΝΤΡΟΥ
ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΔΗΜΟΥ ΠΡΕΒΕΖΑΣ
Φωτογραφία του χρήστη Δημοτική Ραδιοφωνία Πρέβεζας.
Φωτογραφία του χρήστη Δημοτική Ραδιοφωνία Πρέβεζας.

Δημοτική Ραδιοφωνία Πρέβεζας
Epirusblog Gr
5 of 5
Πρέβεζα: «Δεν είσαι η μόνη - δεν είσαι μόνη», ...μίλησέ μας» Με επιτυχία η εκδήλωση του Κέντρου Συμβουλευτικής Γυναικών Δήμου Πρέβεζας
Epirusblog Gr
5 of 5
Πρεβεζα 5600529153756906425
Σχόλια
item