Γιάννενα: Μία ακόμη διαδρομή την Κυριακή Γιάννενα: Μία ακόμη διαδρομή την Κυριακή | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Γιάννενα: Μία ακόμη διαδρομή την Κυριακή

Γιάννενα: Μία ακόμη διαδρομή την Κυριακή

Η τρίτη διαδρομή του επιτυχημένου προγράμματος δωρεάν ξεναγήσεων με τίτλο «Μαθαίνω για την πόλη μου», που διοργανώνει το Γραφείο τουρισμού του δήμου Ιωαννιτών σε συνεργασία με τον Οργανισμό Σπηλαίου Περάματος, θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 26 Νοεμβρίου.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει επίσκεψη στο Αρχαιολογικό Μουσείο Ιωαννίνων, τα οχυρά Μπιζανίου και το Σπήλαιο Περάματος, και οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν περιηγήσεις σε ορισμένα από τα σημαντικότερα μνημεία και μουσεία της περιοχής, να μάθουν, με τη βοήθεια έμπειρων και εξειδικευμένων ξεναγών, άγνωστες και ενδιαφέρουσες πτυχές για τη δράση προσώπων και για αποφάσεις που επηρέασαν την εξέλιξη της ιστορίας, να πληροφορηθούν για την καθημερινότητα και τις συνήθειες των ανθρώπων που έζησαν στον τόπο μας, χωρίς κουραστικές και εξαντλητικές λεπτομέρειες και ημερομηνίες. 

Την Κυριακή 3 Δεκεμβρίου θα γίνει ο τέταρτος ψυχαγωγικός περίπατος-ξενάγηση στην Εβραϊκή Συναγωγή, το Δημοτικό Μουσείο, το Βυζαντινό Μουσείο, το Μουσείο Αργυροτεχνίας και το Σπήλαιο Περάματος. 


Οι ξεναγήσεις διαρκούν περίπου 3-3.30 ώρες και η εκκίνηση των περιπάτων γίνεται από συγκεκριμένα σημεία, ανάλογα με τη διαδρομή και με συνοδεία ξεναγού. Οι συμμετέχοντες στο πρόγραμμα επιβαρύνονται μόνο με το κόστος των 2 ευρώ για την είσοδο στο σπήλαιο Περάματος, όπου η ξενάγηση γίνεται από υπεύθυνο του σπηλαίου. Τηρείται σειρά προτεραιότητας, ενώ, σε περίπτωση κακοκαιρίας, η ξενάγηση-περίπατος στους εξωτερικούς χώρους δε θα γίνεται.


Οι δηλώσεις συμμετοχής υποβάλλονται μέχρι και την Πέμπτη της εβδομάδας πριν την κάθε διαδρομή. Ανώτερος αριθμός συμμετοχής για κάθε ξενάγηση είναι 30 άτομα (με 10 άτομα επιλαχόντες).


Οι αιτήσεις για συμμετοχή υποβάλλονται καθημερινά ηλεκτρονικά μέσω ειδικής φόρμας στην ιστοσελίδα του Γραφείου Τουριστικής Προβολής του δήμου http://www.travelioannina.com ή αυτοπροσώπως, από Δευτέρα έως και Πέμπτη, στο Γραφείο Τουριστικής Προβολής (Μουλαϊμίδη 10). Η κάθε αίτηση μπορεί να περιλαμβάνει έως δύο άτομα.


Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στον τηλεφωνικό αριθμό 2651037017.


agon.gr
Epirusblog Gr
5 of 5
Γιάννενα: Μία ακόμη διαδρομή την Κυριακή
Epirusblog Gr
5 of 5
Ιωάννινα 2526923263762419954
Σχόλια
item