Πρέβεζα: «Στηρίζουμε το θηλασμό – ΜΑΖΙ» το θέμα εκδήλωσης της Μαιευτικής Κλινικής Πρέβεζας Πρέβεζα: «Στηρίζουμε το θηλασμό – ΜΑΖΙ» το θέμα εκδήλωσης της Μαιευτικής Κλινικής Πρέβεζας | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Πρέβεζα: «Στηρίζουμε το θηλασμό – ΜΑΖΙ» το θέμα εκδήλωσης της Μαιευτικής Κλινικής Πρέβεζας

Πρέβεζα: «Στηρίζουμε το θηλασμό – ΜΑΖΙ» το θέμα εκδήλωσης της Μαιευτικής Κλινικής Πρέβεζας
Η Μαιευτική κλινική του Γενικού Νοσοκομείου Πρέβεζας διοργανώνει εκδήλωση, στα πλαίσια των εορτασμών της Παγκόσμιας Εβδομάδας Μητρικού Θηλασμού, με θέμα: «Στηρίζουμε το θηλασμό – ΜΑΖΙ» .
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στη Θεοφάνειο αίθουσα τέχνης το Σάββατο 4 Νοεμβρίου(2017) στις 5.30 το απόγευμα.
Με αφορμή την Παγκόσμια Εβδομάδα Μητρικού Θηλασμού, το προσωπικό της Μαιευτικής Κλινικής του Γενικού Νοσοκομείου Πρέβεζας, απευθύνει το παρακάτω μήνυμα προς τις μέλλουσες μητέρες:
Αγαπητή μέλλουσα μητέρα
Σύντομα θα γεννηθεί το μωρό σου. Από την ημέρα που έμαθες για την εγκυμοσύνη σου, προετοιμάζεσαι για τον ερχομό του.
Αναγνωρίζοντας πόσο σημαντικό γεγονός για σένα και την οικογένειά σου είναι η γέννηση του μωρού, υποσχόμαστε να σε στηρίξουμε, ώστε να βιώσεις την κύηση, τον τοκετό και τον θηλασμό ως διαδικασίες φυσικές κι ευχάριστες.
Ο κυριότερος στόχος είναι η ανάπτυξη μιας δυνατής σχέσης μεταξύ μητέρας-νεογνού και η ενίσχυσή της μέσω του μητρικού θηλασμού.
Η καλύτερη αρχή της μητρότητας είναι ο θηλασμός, που αποτελεί άλλωστε και το θεμέλιο της ψυχικής και σωματικής υγείας του νέου ανθρώπου που ήρθε στον κόσμο.
Την ώρα που το παιδί θηλάζει, εκτός από τις πολύτιμες ουσίες που παίρνει για την θρέψη του, δέχεται και πάρα πολλά ερεθίσματα. Έρχεται σε στενή επαφή με το δέρμα και τη ζεστασιά της μητέρας του, μυρίζει το μαστό της και τον χαϊδεύει, ακούει τους χτύπους της καρδιάς της, την κοιτάζει κατάματα. Αλλά και η μητέρα που θηλάζει αισθάνεται ολοκληρωμένη σαν γυναίκα, που βοηθά το παιδί της να μεγαλώσει σωστά.
Η ικανοποίησή μας θα είναι μεγάλη αν συμβάλλουμε στην οικογενειακή σας ευημερία.                      
Με αφοσίωση και αγάπη,
Σε εσάς και την οικογένειά σας
http://prevezaposto.gr

Epirusblog Gr
5 of 5
Πρέβεζα: «Στηρίζουμε το θηλασμό – ΜΑΖΙ» το θέμα εκδήλωσης της Μαιευτικής Κλινικής Πρέβεζας
Epirusblog Gr
5 of 5
Πρεβεζα 2582680859687500760
Σχόλια
item