
Αρχικά, έγινε γνωστό πως εντοπίζονται 252 καταχωρίσεις διευθύνσεων επικοινωνίας στην Ελλάδα, με την πλειονότητά τους να εντοπίζεται γεωγραφικά στην Αθήνα και στον Πειραιά.
Άλλες περιοχές της Αττικής που εμφανίζονται στα αρχεία είναι η Εκάλη, η Πολιτεία, ο Διόνυσος, το Παλαιό και το Νέο Φάληρο, το Μαρούσι, η Γλυφάδα, η Αγία Παρασκευή, η Κηφισιά, η Βουλιαγμένη, η Βούλα, το Ελληνικό το Χαλάνδρι, ο Άλιμος, τα Βριλήσσια, το Ψυχικό, η Νέα Ερυθραία και ο Βύρωνας.
Λίγο αργότερα το BBC δημοσίευσε άρθρο σύμφωνα με το οποίο από τα έγγραφα προκύπτει πως εμπλέκονται άτομα «με πολιτικό ή άλλο δημόσιο ρόλο» από την χώρα μας. Συγκεκριμένα το άρθρο σημειώνει:
«Τον Αύγουστο του 2014, η Appleby προειδοποιήθηκε από την Επιτροπή Χρηματοπιστωτικών Υπηρεσιών των Βρετανικών Παρθένων Νήσων ότι παραβιάζει κανόνες σχετικά με τους ελέγχους των πελατών.
Ένα μήνα αργότερα, ένα "ευρετήριο εγγραφών υψηλού κινδύνου" περιλαμβάνει έγγραφα από το γραφείο των Βρετανών Παρθένων Νησιών της Appleby που ονομάζουν άτομα με πολιτικούς ή άλλους δημόσιους ρόλους σε χώρες όπως η Κίνα, η Ρωσία και η Ελλάδα. Σημειώθηκε πως δόθηκε "ενισχυμένη δέουσα επιμέλεια" κατά τη διαδικασία ελέγχου του πελάτη».
Η λέξη Ελλάδα πάντως αναφέρεται σε επρισσότερα από 6.000 έγγραφα. Οι περισσότερες από τις ελληνικές εταιρείες εμφανίζονται στα αρχεία που προέρχονται από το μητρώο της Μάλτας, όπου ο όρος Ελλάδα εντοπίστηκε σε 5.553 έγγραφα.
Ακολουθούν οι Μπαχάμες (539 έγγραφα), τα Μπαρμπέιντος (222), οι Βερμούδες (33), η Αρούμπα (10), τα Νησιά Μάρσαλ (8), η Λαμπουάν (7), το Νέβις (5), η Ντομινίκα (3), η Αγία Λουκία (1).