Η Amber Heard «Γυναίκα της Χρονιάς» για το GQ Australia Η Amber Heard «Γυναίκα της Χρονιάς» για το GQ Australia | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Η Amber Heard «Γυναίκα της Χρονιάς» για το GQ Australia

Η Amber Heard «Γυναίκα της Χρονιάς» για το GQ Australia

Η ηθοποιός Amber Heard, ακτιβίστρια για τα δικαιώματα των γυναικών που συμμετέχει στις προσπάθειες επαναπροσδιορισμού του φεμινισμού στη σύγχρονη εποχή, ανακηρύχθηκε Γυναίκα της Χρονιάς από το ανδρικό περιοδικό GQ Australia.


Το 2017 ήταν μία γεμάτη χρονιά για την Amber Heard, εμφανίζεται στις ταινίες «Justice League» και «Aquaman». Για τα γυρίσματα της δεύτερης ταινίας η Αμερικανίδα ηθοποιός, πρώην σύζυγος του Johnny Depp πέρασε τους τελευταίους επτά μήνες στην Αυστραλία και ερωτεύτηκε τη χώρα.

Μετά το τέλος της σχέσης με τον Johnny Depp, η Heard συνέχισε την εκστρατεία για δικαιοσύνη και νομιμότητα, ενθαρρύνοντας και άλλες γυναίκες να βγουν μπροστά και να επικρίνουν την επικρατούσα κατάσταση με το να είναι ειλικρινείς για τα δικά τους ζητήματα χωρίς να ντρέπονται.Η ηθοποιός, η οποία ομολόγησε ότι ήταν θύμα ενδοοικογενειακής βίας στον γάμο της με τον Johnny Depp, δεν αναφέρθηκε στα σκάνδαλα που περιβάλλουν το Χόλιγουντ.

Παραλαμβάνοντας το βραβείο, στην τελετή απονομής που πραγματοποιήθηκε στο Σίδνεϊ το αφιέρωσε στους σκύλους της (κάποτε βρέθηκε αντιμέτωπη με τη δικαιοσύνη, επειδή πήρε παράνομα τους σκύλους της σε ταξίδι στην Αυστραλία).Στη συνέχεια μίλησε για τα αποτελέσματα της ιστορικής δημόσιας διαβούλευσης που διεξήχθη στη χώρα με την υποβολή ψήφων μέσω ταχυδρομείου, στην οποία οι πολίτες της Αυστραλίας τάχθηκαν υπέρ του υπέρ των γάμων μεταξύ προσώπων του ίδιου φύλου.«Ήμουν στο αεροπλάνο με προορισμό το Σίδνεϊ το πρωί της Τετάρτης και ο πιλότος μας είπε, “έχουμε νέα, το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας είναι υπέρ” και όλοι όσοι ήταν στο αεροπλάνο ξέσπασαν σε χειροκροτήματα».

H Amber Heard, η οποία έχει αποκαλύψει ότι είναι bisexual ανέφερε: «Θυμάμαι ότι πριν από δέκα χρόνια πήγα να κρατήσω το χέρι της φίλης μου και μου είπαν ότι αυτό ήταν θανατική ποινή στο Χόλιγουντ. Δέκα χρόνια αργότερα ολόκληρο το αεροπλάνο χειροκροτούσε. Δάκρυσα».

Η Amber Heard φωτογραφήθηκε για το εξώφυλλο του συλλεκτικού τεύχους του περιοδικού που κυκλοφόρησε αυτή την εβδομάδα.
Epirusblog Gr
5 of 5
Η Amber Heard «Γυναίκα της Χρονιάς» για το GQ Australia
Epirusblog Gr
5 of 5
show biz 5171797810389839969
Σχόλια
item