Τα Ζώδια Σήμερα Πέμπτη 9 Νοεμβρίου 2017

Τα Ζώδια Σήμερα Πέμπτη 9 Νοεμβρίου 2017

Διαβάστε τι λέει το ζώδιό σας σήμερα.

  «Πάμε στο άγνωστο, με βάρκα την ελπίδα»!

ΚΡΙΟΣ ♈
ΓενικάΤο εξάγωνο Ήλιου-Πλούτωνα ορίζει μια καμπή στην καριέρα σου και για μια ακόμη φορά καλείσαι να αποφασίσεις «με ποιους θα πας και ποιους θα αφήσεις»! Παράλληλα, ο ενεργός Ποσειδώνας σε καλεί να είσαι προσεκτικός στις οικονομικές σου συναλλαγές, αφού υπάρχει το ενδεχόμενο είτε να εξαπατηθείς, είτε να χάσεις χρήματα εξ αιτίας της αφηρημάδας σου ή ενός λάθους. Επιπλέον όμως ενισχύει τις ανθρωπιστικές σου τάσεις κι ίσως τελικά το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να προσφέρεις βοήθεια σε κάποιον/α που την χρειάζεται.
Ερωτικά
Ο Άρης στον Ζυγό σε ωθεί να αναλάβεις πρωτοβουλίες ώστε να ξεμπλοκάρεις μια υπόθεση που σε ταλαιπωρεί αλλά για την ώρα είναι δύσκολο να πάρεις τη σωστή απόφαση, ίσως μάλιστα, κάποιος/α να προσπαθεί να σε αποπροσανατολίσει.

ΤΑΥΡΟΣ ♉
Γενικά
Αν σου γίνει μια πρόταση συνεργασίας καλό είναι να την απορρίψεις, όσο «αβανταδόρικη» κι αν φαίνεται. Γενικότερα στην παρούσα φάση οφείλεις να είσαι πολύ επιφυλακτικός/η απέναντι στους άλλους, αφού ο ενεργός Ποσειδώνας μπορεί να συμβάλλει σε ποικίλες απάτες. Είναι όμως κι ο ίδιος που θα σε βοηθήσει να αποκαλύψεις κάποιες παρασκηνιακές δραστηριότητες που σε αφορούν άμεσα, ενώ και το εξάγωνο Ήλιου-Πλούτωνα συμβάλλει θετικά στην έρευνα κάθε είδους. Από την άλλη βέβαια, ενδέχεται να πέσεις θύμα παρακολούθησης.
Ερωτικά
Η κατάσταση δείχνει να είναι αρκετά «θολή» κι αν δυσκολεύεσαι να συμπεράνεις τι ακριβώς «παίζεται», μπορείς να συμβουλευτείς ένα πρόσωπο της απόλυτης εμπιστοσύνης σου κι όχι να δίνεις σημασία στο τι λέει ο ένας κι ο άλλος, αφού μπορεί να είναι «εκ του πονηρού».

ΔΙΔΥΜΟΙ ♊
Γενικά
Ο Ήλιος στον Σκορπιό σηματοδοτεί εξελίξεις στα εργασιακά σου, υπάρχει όμως το σοβαρό ενδεχόμενο, είτε να κινηθείς με λάθος τρόπο, είτε να ξεγελαστείς από μια πλαστή εικόνα, που σου παρουσιάζεται. Επιπλέον, ο ενεργός Ποσειδώνας μπορεί να αναδείξει ένα θέμα υγείας, επειδή όμως μπορεί να έχει γίνει κάποιο λάθος, ας μην βιαστείς να ακολουθήσεις κάποια θεραπεία, πριν ζητήσεις μια δεύτερη γνωμάτευση. Παράλληλα, ο Πλούτωνας στον Αιγόκερω σου ζητά να δεις επιφυλακτικά μια δανειοδότηση, αφού μπορεί να σε «δέσει χειροπόδαρα».
Ερωτικά
Στον χώρο της δουλειάς σου φαίνεται να υπάρχει μπόλικο παρασκήνιο κι ίσως ένα πρόσωπο να επιδιώκει την ερωτική εύνοια σου, ώστε να πετύχει ευκολότερα τον στόχο του. Καλό είναι λοιπόν να μην φερθείς αφελώς και «τσιμπήσεις» στο δόλωμα!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ ♋
Γενικά
Το εξάγωνο Ήλιου-Πλούτωνα ορίζει νέες «συντεταγμένες» στα προσωπικά αλλά και τις συνεργασίες σου και φαίνεται να περνάς σε μια νέα φάση, όχι όμως χωρίς κόστος, αφού σίγουρα κάποια πράγματα θα σε «πονέσουν». Παράλληλα βέβαια, ο ενεργός Ποσειδώνας αναδεικνύει τις ανθρωπιστικές ευαισθησίες σου και σε ωθεί να εμψυχώσεις ή να βοηθήσεις κάποια άτομα που βρίσκονται σε δύσκολη θέση και δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος για να θεραπεύσεις και τα δικά σου «τραύματα». Επιπλέον μπορείς να αναδείξεις τα καλλιτεχνικά σου ταλέντα.
Ερωτικά
Τα φαινόμενα απατούν και το πιθανότερο είναι ότι πίσω από μια «ρομαντική» πρόταση-συνάντηση κρύβονται πολλά… ψέματα, που όμως δεν θα αργήσουν να αποκαλυφθούν, αφού ως γνωστόν «αγαπά ο θεός τον κλέφτη, αγαπά όμως και τον νοικοκύρη»!

ΛΕΩΝ ♌
Γενικά
Οι συνθήκες ευνοούν τον εξωραϊσμό ή την διακόσμηση του προσωπικού χώρου σου, καλό είναι όμως να μην «τρέξεις» άλλες πιο πρακτικές υποθέσεις που αφορούν στο σπίτι ή την οικογένειά σου, αφού στην καλύτερη περίπτωση δεν θα μην υπάρξει κανένα αποτέλεσμα, ενώ στην χειρότερη θα γίνουν σοβαρά λάθη. Επιπλέον, ο ενεργός Ποσειδώναςμπορεί να αναδείξει ένα θέμα υγείας στην οικογένεια σου. Παράλληλα, το εξάγωνο Ήλιου-Πλούτωνα μπορεί να σε φέρει σε αδιέξοδο ή προ τετελεσμένων στα εργασιακά σου.
Ερωτικά
Φανεροί αλλά και κρυφοί πειρασμοί
 συνθέτουν ένα αρκετά ερωτικό περιβάλλον και το πιο απλό θα ήταν να ενδώσεις στις απολαύσεις που σου γνέφουν. Όμως ο Κρόνος στον 5ο φυσικό «οίκο» σου σε καλεί να αποφύγεις οτιδήποτε το ηθικά «μεμπτό».

ΠΑΡΘΕΝΟΣ ♍
Γενικά
Ο ενεργός Ποσειδώνας ενδέχεται να σε ταλαιπωρήσει στις μετακινήσεις και γενικότερα την επικοινωνία σου, συμβάλλοντας σε ακυρώσεις δραστηριοτήτων ή σε λάθος συνεννοήσεις. Επιπλέον, ίσως χαθεί κάποιο σημαντικό έγγραφο ή αντικείμενο. Μπορείς ωστόσο να τα αποφύγεις όλα αυτά αν «ακούσεις» την διαίσθηση σου και δεν επιμείνεις να υλοποιήσεις ένα «τέλειο» πρόγραμμα, που όμως δεν οδηγεί πουθενά. Παράλληλα, το εξάγωνο Ήλιου-Πλούτωνα σε καλεί να κλείσεις ένα κεφάλαιο στην προσωπική σου ζωή, αφήνοντας πίσω όλα αυτά που σε πίκραναν.
ΕρωτικάΈνα πρόσωπο από το παρελθόν μπορεί να σου ζητήσει μια δεύτερη ευκαιρία, χωρίς όμως να σου προσφέρει κάποια εχέγγυα για την «μεταμέλεια» του. Κι αν αποδεχθείς την πρόταση, ίσως να βρεθείς ξανά σε δύσκολη θέση και βέβαια δεν θα φταίει κανείς άλλος!

ΖΥΓΟΣ ♎
Γενικά
Ο Πλούτωνας στον Αιγόκερω μπορεί να «βγάλει στην φόρα» ένα οικογενειακό μυστικό αλλά και να οριστικοποιήσει ένα περιουσιακό καθεστώς. Παράλληλα, ο Ήλιος στον Σκορπιό σε ωθεί να ασχοληθείς με μια επένδυση, οι συνθήκες όμως δεν ευνοούν την ομαλή διεκπεραίωση της κι ίσως τελικά διαπιστώσεις ότι ματαιοπονείς. Επιπλέον, ο ενεργός Ποσειδώνας μπορεί να σου «φουσκώσει τα μυαλά» με υποσχέσεις και υποτιθέμενες προοπτικές, που σίγουρα μπορεί να σε εμψυχώσουν αλλά… μέχρι εκεί, αφού στην πράξη δεν έχουν καμία τύχη.
ΕρωτικάΟ Άρης στο ζώδιό σου, σε κάνει εξαιρετικά επιθυμητό/ή στους άλλους κι αν είσαι μόνος/η μπορεί να καταλήξεις σε μια ενδιαφέρουσα ερωτική «συνομιλία». Αν όμως είσαι σε σχέση, μάλλον θα πρέπει να αρκεστείς στην ενίσχυση της αυτοπεποίθησης σου!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ ♏
Γενικά
Ο ενεργός Ποσειδώνας σε καλεί να χαλαρώσεις και να μην χάνεις τον χρόνο σου με πράγματα που για τον άλφα ή βήτα λόγο τελικά… δεν θα γίνουν! Καλό είναι λοιπόν να κάνεις μια «στάση» στις εξωτερικές σου δραστηριότητες και να αφιερώσεις εξ αρχής περισσότερο χρόνο στις εσωτερικές σου ανάγκες, αφού έχεις το… ελεύθερο να αναδείξεις τις καλλιτεχνικές πλευρές σου αλλά και τις μεταφυσικές αναζητήσεις σου. Παράλληλα, το εξάγωνο Ήλιου-Πλούτωνα θα σε βοηθήσει να εντοπίσεις υπόγειες διαδρομές αλλά και να μάθεις πολύτιμα μυστικά.
Ερωτικά
Είτε είσαι μόνος/η, είτε σε σχέση, θα έχεις μια ακόμη ευκαιρία για να «αγγίξεις» μια ευτυχία αντάξια των προσδοκιών σου και το μόνο που μπορεί να εμποδίσει μια τέτοια εξέλιξη είναι η υπερβολική δημοσιότητα που φαίνεται να παίρνει η υπόθεση σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ ♐
Γενικά

Το εξάγωνο Ήλιου-Πλούτωνα μπορεί να ενισχύσει τα οικονομικά σου, θα σου ζητηθούν ωστόσο σημαντικά ανταλλάγματα. Παράλληλα, ο ενεργός Ποσειδώνας σε ωθεί να διερευνήσεις τα τεκταινόμενα στο παρασκήνιο, για να έχεις όμως τα επιθυμητά αποτελέσματα θα πρέπει να κινηθείς με βάση την διαίσθηση σου, διαφορετικά μπορεί να παραπλανηθείς από «στοιχεία» που κάποιος/α έχει σπείρει στο διάβα σου για να σε «πείσει». Επιπλέον καλείσαι να «αφεθείς» σε δράσεις που σε χαλαρώνουν και να βρεθείς πιο κοντά στην φύση..

Ερωτικά
Πολλά «περίεργα» συμβαίνουν στην προσωπική σου ζωή και χρήζουν διερεύνησης, επειδή όμως η κατάσταση φαίνεται να είναι αρκετά περίπλοκη, ας μην βιαστείς να καταλήξεις στην κρίση σου, ούτε βέβαια να ενδώσεις σε μια πρόταση, όσο ελκυστική κι αν είναι.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ♑
Γενικά
Το εξάγωνο Ήλιου-Πλούτωνα σε ωθεί να ξεμπερδέψεις οριστικά με όσα σε «κυνηγούν» από το παρελθόν, χωρίς όμως να κάνεις άμεσα την επανεκκίνησή σου. Κι αυτό γιατί, με τον Ποσειδώνα να «κινεί τα νήματα», οι ελπίδες σου για κάτι καλό… αναβάλλονται και το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να ασχοληθείς μόνον με τα βασικά. Επιπλέον, είναι εύκολο να εξαπατηθείς ή να χρησιμοποιηθείς στα πλαίσια μιας συλλογικής προσπάθειας, ενώ φαίνεται πως κάποιος/α σου κάνει τον/την φίλο/η ενώ δεν είναι.
Ερωτικά
Έχεις την τάση να ασχοληθείς με τα προβλήματα των άλλων και βέβαια μπορείς να βοηθήσεις αλλά μέχρις ενός ορίου. Δεν αποκλείεται μάλιστα να διαπιστώσεις ότι όλα αυτά που σου λένε είναι… ολίγον παραμύθια και μάλλον αντίθετα από την πραγματικότητα!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ ♒
ΓενικάΜπορεί να κάνεις όνειρα και σχέδια για το μέλλον, όλα αυτά όμως φαίνεται να είναι «στον αέρα» και μπορούν να χρησιμέψουν μόνον για να βελτιώσουν την ψυχολογία σου. Επιπλέον, ο ενεργός Ποσειδώνας ενδέχεται να συμβάλλει στην σκόπιμη παραπλάνηση σου σε σχέση με ένα επαγγελματικό σου ζήτημα, οπότε καλό είναι να μην εμπιστεύεσαι κανέναν, ιδιαίτερα αν έχει… καλούς λόγους να σε εκμεταλλευτεί! Παράλληλα, το εξάγωνο Ήλιου-Πλούτωνα σε καλεί να κλείσεις έναν κύκλο εργασιών, που αποδείχτηκε ασύμφορος στην πράξη.
ΕρωτικάΠαρά τις εκατέρωθεν φιλοφρονήσεις με ένα «ενδιαφέρον» πρόσωπο, το πρώτο μέλημα σου θα πρέπει να είναι η διερεύνηση των αληθινών του προθέσεων, ώστε μετά την εξέταση όλων των στοιχείων να κάνεις την πιο ενδεδειγμένη κίνηση.

ΙΧΘΥΕΣ ♓
Γενικά
Όταν ο Ποσειδώνας εμφανίζεται στο προσκήνιο έχεις κάθε λόγο να αισιοδοξείς, αφού πολλά από αυτά που επιθυμείς μπορεί να συμβούν, έστω και… κατά λάθος! Γενικά το σύμπαν σε προστατεύει από δύσκολες ή ανεπιθύμητες εμπειρίες κι αν αφεθείς στην ροή των πραγμάτων, δεν θα χάσεις. Επιπλέον, μπορεί να βιώσεις κάτι «μεταφυσικό» ή να έχεις μια έμπνευση που θα διευρύνει το πεδίο της αντίληψης σου. Παράλληλα βέβαια, το εξάγωνο Ήλιου-Πλούτωνα σε καλεί να τερματίσεις μια φιλία που αποδείχτηκε κατώτερη των προσδοκιών σου.
ΕρωτικάΠερισσότερο φαντάζεσαι, παρά ζεις τον έρωτα σου αλλά ίσως να είναι καλύτερα έτσι, αφού αν περάσεις στον «πραγματικό» κόσμο, το πιθανότερο είναι είτε να εξαπατηθείς, είτε να εξαπατήσεις! Να προσέχεις πάντως τους «καλοθελητές», αφού παίζουν τα δικά τους παιχνίδια.
astrology.gr
epirusblog.gr
5 of 5
Τα Ζώδια Σήμερα Πέμπτη 9 Νοεμβρίου 2017
epirusblog.gr
5 of 5
ζώδια 19840328794057041
item