Αθηνά Οικονομάκου: Μπήκε στον 6ο μήνα της εγκυμοσύνης της και το διασκεδάζει! [pics]

Αθηνά Οικονομάκου: Μπήκε στον 6ο μήνα της εγκυμοσύνης της και το διασκεδάζει! [pics]

Σε λίγους μήνες θα υποδεχτεί το πρώτο της παιδί, καρπό του έρωτά της με τον αγαπημένο της Φίλιππο Μιχόπουλο και είναι στα καλύτερά της. 

Η Αθηνά Οικονομάκου μπήκε ήδη στον έκτο μήνα της εγκυμοσύνης της, έχει δει μέρα με τη μέρα την κοιλίτσα της να φουσκώνει και απολαμβάνει την κάθε στιγμή.

Η γνωστή ηθοποιός που ξεκαθάρισε πως μόλις γεννήσει θέλει να μείνει για λίγο μακριά από τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις και να αφοσιωθεί στο μωράκι της, συνεχίζει κανονικά όλες τις αγαπημένες τις ασχολίες, τα γυρίσματα της σειράς “Έλα στη θέση μου”, αλλά και τη γυμναστική που είναι αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητάς της.

Ναι, όπως διάβασες και στο TLIFE, η Αθηνά έχει προσαρμοστεί στα νέα δεδομένα, αλλά δεν εγκαταλείπει τη γυμναστική της. Έτσι, μπορεί να μην ακολουθεί το αυστηρό πρόγραμμα προπόνησης που είχε και να κάνει aerial yoga για μέλλουσες μανούλες, παραμένει όμως πάντα fit!


Η ίδια μάλιστα, μέσα από τα social media φροντίζει να μας ενημερώνει για τις πιο όμορφες στιγμές της εγκυμοσύνης της και αυτήν τη φορά ανέβασε μια φωτογραφία με τη φουσκωμένη κοιλίτσα της, γράφοντας πως μπήκε πια στον 6ο μήνα της εγκυμοσύνης της.


Σε πρόσφατη συνέντευξή της μάλιστα η Αθηνά Οικονομάκου, μίλησε με λόγια αγάπης για το μωράκι που έρχεται: “Είμαι ευτυχισμένη. 

Τα συναισθήματα είναι ανάμεικτα: Κατά 90% χαρά και προσμονή για το παιδί που έρχεται, αλλά υπάρχει και ένα 10% αγωνίας να πάνε όλα καλά και να μπορέσω να ανταπεξέλθω στον ρόλο της μητέρας. 

Για μένα είναι ο σημαντικότερος ρόλος της ζωής μου. Ήταν συνειδητή επιλογή. Ξέρω απόλυτα τι έρχεται από εδώ και πέρα, πόσο δύσκολος είναι αυτός ο ρόλος. Όλα τα άλλα έρχονται πια στη ζωή μου σε δεύτερη μοίρα. Είμαι συνειδητοποιημένη, ώριμη και έτοιμη να ανταπεξέλθω”. .

 
epirusblog.gr
5 of 5
Αθηνά Οικονομάκου: Μπήκε στον 6ο μήνα της εγκυμοσύνης της και το διασκεδάζει! [pics]
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 6275713075082923611
item