Γιάννενα: 50 φοιτητές από 27 χώρες μαθαίνουν ελληνικά Γιάννενα: 50 φοιτητές από 27 χώρες μαθαίνουν ελληνικά | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Γιάννενα: 50 φοιτητές από 27 χώρες μαθαίνουν ελληνικά

Γιάννενα: 50 φοιτητές από 27 χώρες μαθαίνουν ελληνικά
Για χρονικό διάστημα οκτώ μηνών 50 φοιτητές από 27 χώρες θα βρίσκονται στα Γιάννενα, παρακολουθώντας μαθήματα γλώσσας και πολιτισμού στο Κέντρο Διδασκαλίας στο Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων. 
Η τελετή υποδοχής των σπουδαστών του προγράμματος έγινε χθες το πρωί στο Κέντρο Διδασκαλίας Ελληνικής Γλώσσας και Πολιτισμού, με τον πρόεδρο του Δ.Σ, Πρύτανη του Πανεπιστημίου Γ. Καψάλη να μεταφέρει την ικανοποίηση της ακαδημαϊκής κοινότητας για την επανέναρξη του προγράμματος από το Ίδρυμα Κρατικών Υποτροφιών. 
Το Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων υπέβαλλε ανταγωνιστική πρόταση στο πλαίσιο υλοποίησης του προγράμματος η οποία έγινε αποδεκτή. «Συνεχίζουμε έτσι μία παράδοση αρκετών ετών στο πλαίσιο μίας εξωστρεφούς διαδικασίας του Πανεπιστημίου προς ολόκληρο τον κόσμο. 
Χαίρομαι ιδιαίτερα που συναντώ στα ταξίδια μου στο εξωτερικό ανθρώπους που έχουν διδαχθεί την ελληνική γλώσσα στο Κέντρο Διδασκαλίας», σημείωσε χαρακτηριστικά. 
Σημαντική αναγόρευση Στο μεταξύ, σε επίτιμο διδάκτορα του Παιδαγωγικού Τμήματος Νηπιαγωγών αναγορεύεται σήμερα Τρίτη η καθηγήτρια του Τμήματος Επιστημών Αγωγής του Πανεπιστημίου Κύπρου Μαίρη Κουτσελίνη, με τον Πρύτανη Γ. Καψάλη να κάνει λόγο για μία σημαντική εκδήλωση, για ένα πρόσωπο που έχει ξεχωριστή ιστορία στην ακαδημαϊκή κοινότητα.
Του ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ
ele.gr
Epirusblog Gr
5 of 5
Γιάννενα: 50 φοιτητές από 27 χώρες μαθαίνουν ελληνικά
Epirusblog Gr
5 of 5
Ιωάννινα 7654085821486207240
Σχόλια
item