Τα Ζώδια Σήμερα Κυριακή 5 Νοεμβρίου 2017 Τα Ζώδια Σήμερα Κυριακή 5 Νοεμβρίου 2017 | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Τα Ζώδια Σήμερα Κυριακή 5 Νοεμβρίου 2017

Τα Ζώδια Σήμερα Κυριακή 5 Νοεμβρίου 2017

Διαβάστε τι λέει το ζώδιό σας σήμερα 

  Με «όπλο» την τύχη!

ΚΡΙΟΣ ♈


Γενικά
Ο ενεργός Δίας ευνοεί τα οικονομικά σου, ενώ αν ψάχνεις για χρηματοδότηση μπορεί να σε φέρει κοντά σε έναν ισχυρό παράγοντα. Καλό είναι βέβαια να λάβεις άμεσα την «ενίσχυσή» σου κι όχι να αρκεστείς σε υποσχέσεις που μελλοντικά μπορεί και να μην τηρηθούν. Επιπλέον, αξιολόγησε στοιχειωδώς τις ανάγκες σου, ώστε να μην παρασυρθείς σε κινήσεις εντυπωσιασμού ή σε έναν αχρείαστο δανεισμό. Παράλληλα, η Δήμητρα στον Λέοντα μπορεί να συμβάλλει στην διάκριση ενός αγαπημένου σου προσώπου αλλά και σε μια επιτυχημένη επένδυση.
Ερωτικά
Όταν «κολλάς» σε ένα πρόσωπο που δεν είναι και τόσο «θερμό» απέναντί σου, αλλά το σύμπαν σου… στέλνει άλλο, σίγουρα ξέρει κάτι περισσότερο από σένα. Άνοιξε λοιπόν την καρδιά σου στην έκπληξη και δεν θα χάσεις!

ΤΑΥΡΟΣ ♉
Γενικά
Η συγκυρία είναι κατάλληλη για να θέσεις σε εφαρμογή τα σχέδιά σου, έχοντας μάλιστα την υποστήριξη κάποιων «υψηλά ιστάμενων» ή ενός χρηματοδότη. Επιπλέον, ο ενεργός Δίας αναδεικνύει τα προσόντα σου κι ίσως σου γίνει μια πρόταση που ακόμη κι αν νομίζεις ότι «σε ξεπερνά», είναι βέβαιο ότι μπορεί να υλοποιηθεί. Προχώρα λοιπόν και… μην σε μέλλει! Παράλληλα, η Δήμητρα στον Λέοντα ευνοεί τις οικογενειακές και περιουσιακές υποθέσεις σου, ενώ μπορεί να σε οδηγήσει και στα «μεγάλα σαλόνια»!
Ερωτικά
Μέσα σε όλα τα… καλά μπορεί να προκύψει και μια νέα όσο και ξεχωριστή γνωριμία, ωστόσο μην προχωρήσεις αν δεν είσαι έτοιμος/η να δοκιμάσεις καινούρια πράγματα και να αλλάξεις την μέχρι τώρα νοοτροπία σου.

ΔΙΔΥΜΟΙ ♊
Γενικά
Ο ενεργός Δίας σου δίνει την ευκαιρία να κάνεις ένα διάλειμμα από τις υποχρεώσεις σου, ενώ αν θες να ζητήσεις μια εξυπηρέτηση στην δουλειά σου, κάνε το… τώρα! Ίσως όμως να ωφεληθείς περισσότερο αν κυνηγήσεις μια επαγγελματική ευκαιρία, από αυτές που δεν παρουσιάζονται κάθε μέρα. Παράλληλα, η Δήμητρα στον Λέοντα σε ωθεί να επικοινωνήσεις τα θέματα που σε απασχολούν, με συνέπεια να βρεις ανέλπιστες βοήθειες. Επιπλέον, οι συνθήκες είναι κατάλληλες για να διαφημιστείς ή να προωθήσεις το έργο σου μέσω των media.
Ερωτικά
Ο ενεργός Ουρανός δείχνει πρόθυμος να σου προσφέρει κάποιες πολύ ξεχωριστές ή ιδιαίτερες στιγμές, ενώ δεν αποκλείεται να σε φέρει σε επαφή με άτομα που παρά την διαφορετικότητα τους, μπορείτε να συντονιστείτε σε κοινούς ρυθμούς. 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ ♋
Γενικά
Ο ενεργός Δίας μπορεί να σου προσφέρει μια μοναδική επενδυτική ευκαιρία ή να σε βοηθήσει να αποκτήσεις κάτι που θέλεις πολύ. Επιπλέον, η μέρα είναι ιδανική για να διασκεδάσεις αλλά και να κάνεις μια νέα αρχή στην προσωπική σου ζωή, ενώ μπορεί να πάρεις μια μεγάλη χαρά από ένα αγαπημένο σου πρόσωπο. Παράλληλα, η Δήμητρα στον Λέοντα θα σε βοηθήσει να βρεις χρηματοδότες για ένα εγχείρημά σου, αρκεί κι εσύ να δημοσιοποιήσεις το θέμα σου. Ίσως μάλιστα να σου προταθεί μια συνεργασία που… αξίζει τα λεφτά της!
Ερωτικά
Αν νοιώσεις πως κουράστηκες από «τα ίδια και τα όμοια» στην προσωπική σου ζωή, μάλλον φταίει η τάση σου να βολεύεσαι σε καταστάσεις που δεν σε αντιπροσωπεύουν πλήρως. Αυτήν την φορά όμως φαίνεται να έπιασες το… τζακ ποτ!

ΛΕΩΝ ♌
Γενικά
Ο ενεργός Δίας μπορεί να συμβάλλει θετικά στην ρύθμιση ενός οικογενειακού ή περιουσιακού ζητήματος, ενώ ανάλογη στήριξη θα λάβεις και σε κοινωνικά ή επαγγελματικά ζητήματα. Μην διστάσεις λοιπόν να κάνεις «το μεγάλο βήμα»! Παράλληλα, η Δήμητρα στο ζώδιό σου κάνει ό,τι περνά από το χέρι της για να διακριθείς, ίσως μάλιστα να τιμηθείς για το έργο και την προσφορά σου. Επιπλέον, προάγει τις σχέσεις και τις συνεργασίες σου κι είναι η κατάλληλη στιγμή για να ζητήσεις μια μεγάλη χάρη από ένα ισχυρό πρόσωπο.
Ερωτικά
Από την στιγμή που είσαι ανοικτός/η στο απρόοπτο, η συμμετοχή σου σε μια κοινωνική εκδήλωση ή συνάντηση μπορεί τελικά να αποδειχθεί καταλυτική για την προσωπική σου ζωή, αλλάζοντας άρδην τα… πάντα!.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ ♍
Γενικά
Πολλά από αυτά που ζητάς ή εύχεσαι να συμβούν στην δουλειά σου, μπορείς να τα έχεις εύκολα και γρήγορα, αρκεί να δημοσιοποιήσεις τις προθέσεις σου ή να απευθυνθείς σε άτομα που έχουν «άκρες» και γνωριμίες. Επιπλέον, η Δήμητρα στον Λέοντα μπορεί να σου αποκαλύψει ένα ενδιαφέρον μυστικό. Παράλληλα, ο ενεργός Δίας ευνοεί τα ταξίδια αλλά και την απόκτηση ενός μεταφορικού μέσου ή μιας πολύτιμης συσκευής. Ενδέχεται επίσης να πάρεις μια πολύ ευχάριστη είδηση ή μια χαρά από συγγενικό σου πρόσωπο.
Ερωτικά
Ο Δίας στον Σκορπιό μπορεί να σε φέρει κοντά σε ιδιαίτερους όσο και αξιοσημείωτους ανθρώπους, αρκεί να βοηθήσεις κι εσύ προς αυτήν την κατεύθυνση, διευρύνοντας την κοινωνικότητά σου και συμμετέχοντας σε ποικίλες εκδηλώσεις.

ΖΥΓΟΣ ♎
Γενικά
Η Δήμητρα στον Λέοντα σου ανοίγει τον δρόμο για νέες γνωριμίες και μάλιστα στα «υψηλά κλιμάκια» της κοινωνίας. Επιπλέον, μπορεί να ωφεληθείς από φίλους ή έναν συλλογικό φορέα. Παράλληλα, ο ενεργός Δίας ευνοεί μεν τα οικονομικά σου, αλλά είναι και «δίκοπο μαχαίρι», αφού από την μια πλευρά μπορεί να συμβάλλει στην ραγδαία βελτίωσή τους, από την άλλη όμως η ανάγκη σου να εντυπωσιάσεις ίσως σε κάνει εξαιρετικά σπάταλο/η. Προσπάθησε λοιπόν να κινηθείς κυρίως επενδυτικά και να μην «τερματίσεις» την καταναλωτική σου διάθεση.
Ερωτικά
Αν είσαι μόνος/η, η Αφροδίτη στο ζώδιό σου, δείχνει πρόθυμη να σε εκπλήξει ευχάριστα με μια «εξωτική» εμπειρία. Αν όμως είσαι ήδη σε μια σχέση, αρκέσου στο «παιχνίδι» ώστε να μην υπάρξουν περαιτέρω συνέπειες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ ♏
Γενικά
Ο ενεργός Δίας σε ευνοεί σε όλα τα επίπεδα! Κατ’ αρχάς θα έχεις πολλές ευκαιρίες για να διασκεδάσεις ή να παίξεις, έχοντας την τύχη με το μέρος σου. Καλό είναι ωστόσο να μην «σπαταλήσεις» την τύχη σου σε δραστηριότητες «β΄ διαλογής» αλλά να επικεντρωθείς και σε ένα νέο ξεκίνημα, αφού έχει όλες τις προδιαγραφές για να ευοδωθεί. Παράλληλα, η Δήμητρα στον Λέοντα σε βοηθά να «δέσεις» την υποστήριξη ενός ισχυρού παράγοντα, ενώ δεν αποκλείεται να συμβάλλει στην διάδοση του έργου σου και σε μια τιμητική διάκριση.
Ερωτικά
Όλες αυτές τις μέρες έχεις τον τρόπο σου για να κερδίζεις την προσοχή των άλλων, αν όμως τα πράγματα «σοβαρέψουν» καλό είναι να μην προτιμήσεις κάποιον/α με «κλασικά» προσόντα αλλά ένα… αουτσάιντερ! 

ΤΟΞΟΤΗΣ ♐
Γενικά
Ο ενεργός Δίας αναλαμβάνει να σε προστατέψει από κάθε «κακοτοπιά» και σε βοηθά να μάθεις πράγματα που δεν… υποψιαζόσουν καν, κάτι μάλιστα που μπορεί να συμβεί εντελώς τυχαία. Επιπλέον, μπορεί να συμβάλλει θετικά στην δουλειά σου, ιδιαίτερα σε σχέση με την διαφήμιση ή την προώθησή της. Παράλληλα, η Δήμητρα στον Λέοντα σου «ανοίγει πόρτες» στο εξωτερικό κι αν σου προταθεί μια συνεργασία μην πεις όχι. Ίσως μάλιστα να δρομολογηθεί κι ένα ταξίδι, που θα διευρύνει ακόμη περισσότερο τις προοπτικές και τους ορίζοντές σου.
Ερωτικά
Η σχέση σου με ένα πρόσωπο από το φιλικό σου περιβάλλον φαίνεται να παίρνει άλλες διαστάσεις κι αν είσαι διαθέσιμος/η, ίσως αξίζει να κάνεις το μεγάλο βήμα, σπάζοντας ενδεχομένως και κάποια ταμπού.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ♑
Γενικά
Ο ενεργός Δίας θα σου δώσει την ευκαιρία να εμπλουτίσεις τις γνωριμίες σου, ερχόμενος/η σε επαφή με σημαίνοντα πρόσωπα, ικανά να σε βοηθήσουν σε ποικίλες υποθέσεις. Επιπλέον, ευνοεί την συμμετοχή σου σε μια συλλογική προσπάθεια, είτε πρόκειται για κάτι οικονομικού χαρακτήρα είτε απλά για μια παρέα, που θα σε κάνει να… γελάσεις περισσότερο! Παράλληλα, η Δήμητρα στον Λέοντα σε ωθεί να αναζητήσεις οικονομική υποστήριξη για ένα εγχείρημά σου, έχοντας μάλιστα πολύ καλές πιθανότητες να πετύχεις τον σκοπό σου.
Ερωτικά
Μια επαγγελματική συνάντηση ή ένα κοινωνικό δρώμενο μπορεί να γίνει αφορμή απρόβλεπτων καταστάσεων κι αν είσαι ανοικτός/η στις προκλήσεις, μια νέα γνωριμία μπορεί να εξελιχθεί… ταχύτατα σε έναν μεγάλο έρωτα

ΥΔΡΟΧΟΟΣ ♒
Γενικά
Ο ενεργός Δίας είναι «κομμένος και ραμμένος» στα μέτρα σου κι αν αφεθείς στην συμπαντική «παλίρροια», χωρίς «κολλήματα», θα έχεις την ευκαιρία να πετύχεις σχετικά εύκολα, κάτι που μέχρι πρότινος φάνταζε ως «αδύνατον». Επιπλέον, ισχυρά πρόσωπα δείχνουν πρόθυμα να σε βοηθήσουν, καλό είναι όμως να μην μείνεις στις υποσχέσεις αλλά να εξαργυρώσεις άμεσα την στήριξή τους. Παράλληλα, η Δήμητρα στον Λέοντα ευνοεί τις συνεργασίες σου αλλά και την εξέλιξη ενός προσωπικού θέματος, που παίρνει τον δρόμο της «επισημοποίησης»!
Ερωτικά
Ένα πρόσωπο που διαμένει μακριά σου ή σχετίζεται με το εξωτερικό μπορεί να αλλάξει το καθεστώς στην προσωπική σου ζωή, κάτι όμως που, εκ των πραγμάτων, αν είσαι ήδη σε μια σχέση, θα δημιουργήσει αντιδράσεις.

ΙΧΘΥΕΣ ♓
Γενικά
Άφησε κατά μέρος τους φόβους και τις επιφυλάξεις σου, αφού ο ενεργός Δίας θα διευκολύνει την καθημερινότητά σου, φέρνοντάς σου ευχάριστα μαντάτα ή συναπαντήματα. Επιπλέον, μπορεί να συμβάλλει θετικά σε μια νομική υπόθεση ή τις σπουδές σου, ενώ ίσως σου γίνει μια πρόταση για ένα ταξίδι που αξίζει. Παράλληλα, η Δήμητρα στον Λέοντα σε βοηθά να βρεις συνεργάτες στην δουλειά σου και να διευρύνεις τον κύκλο εργασιών σου. Δεν αποκλείεται μάλιστα μια συμφωνία ή σύμβαση, να σε περάσει σε άλλο επίπεδο επαγγελματικά.
Ερωτικά
Οι συνθήκες είναι κατάλληλες για να «φρεσκάρεις» την προσωπική σου ζωή, δίνοντας στον άνθρωπό σου να καταλάβει ότι δεν τον θεωρείς δεδομένο και δεν είναι άσχημη ιδέα να το πιστοποιήσεις με ένα πολύ ιδιαίτερο δώρο.
astrology.gr
Epirusblog Gr
5 of 5
Τα Ζώδια Σήμερα Κυριακή 5 Νοεμβρίου 2017
Epirusblog Gr
5 of 5
ζώδια 3340748045111743797
Σχόλια
item