Εξηγήσεις Κουρουμπλή για ΟΛΠ: Στο Δημόσιο θα διοριστούν 4 επιτυχόντες Εξηγήσεις Κουρουμπλή για ΟΛΠ: Στο Δημόσιο θα διοριστούν 4 επιτυχόντες | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Εξηγήσεις Κουρουμπλή για ΟΛΠ: Στο Δημόσιο θα διοριστούν 4 επιτυχόντες

Nick Paleologos / SOOC

Διευκρινίσεις στην τροπολογία που είδε το φως της δημοσιότητας και αναφερόταν στη διαδικασία διορισμού και πρόσληψης επιτυχόντων σε διαγωνισμό του Οργανισμού Λιμένος Πειραιώς ΑΕ, ο οποίος έχει ιδιωτικοποιηθεί, έδωσε ο υπουργός Ναυτιλίας, Παναγιώτης Κουρουμπλής.

Ο υπουργός υποστήριξε ότι πρόκειται για τέσσερα άτομα που δικαιούνταν να διοριστούν στον ΟΛΠ από το 2009, το 2011 και το 2014, αλλά τελικά θα διοριστούν στο Δημόσιο.

«Δεν έχουν καμία σχέση με τον ΟΛΠ, ο οποίος τώρα είναι μία ιδιωτική επιχείρηση», είπε, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό «ΘΕΜΑ FM».

Ο κ. Κουρουμπλής αναφέρθηκε και στις μετατάξεις υπαλλήλων του ΟΛΠ, οι οποίοι επιθυμούν να διοριστούν στο Δημόσιο και μέχρι στιγμής έχουν εκφράσει ενδιαφέρον περίπου 500 άτομα.

«Εγώ πιστεύω ότι στο τέλος θα είναι πάρα πολύ λίγοι, γιατί όλοι αυτοί που θα φύγουν από τον ΟΛΠ, όπου τους έχουμε εξασφαλίσει με βάση τη σύμβαση παραχώρησης ένα καλό επίπεδο μισθών και πάνε στο Δημόσιο, θα ξεκινήσουν σαν να είναι νέοι υπάλληλοι, των 700ευρώ», σημείωσε.

Συμπλήρωσε ότι από εδώ και στο εξής είναι θέμα του υπουργείου Διοικητικής Ανασυγκρότησης να προχωρήσει αυτή τη διαδικασία.
Epirusblog Gr
5 of 5
Εξηγήσεις Κουρουμπλή για ΟΛΠ: Στο Δημόσιο θα διοριστούν 4 επιτυχόντες
Epirusblog Gr
5 of 5
πολιτική 6841687748248807247
Σχόλια
item