Τα Ζώδια Σήμερα Σάββατο 4 Νοεμβρίου 2017 Τα Ζώδια Σήμερα Σάββατο 4 Νοεμβρίου 2017 | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Τα Ζώδια Σήμερα Σάββατο 4 Νοεμβρίου 2017Τα Ζώδια Σήμερα Σάββατο 4 Νοεμβρίου 2017

Διαβάστε τι λέει το ζώδιό σας σήμερα 

  Χωρίς ταμπού.

ΚΡΙΟΣ ♈
Γενικά
Η Πανσέληνος δημιουργεί τις προϋποθέσεις για μια σημαντική οικονομική επιτυχία ή βοήθεια, που αν την εκμεταλλευτείς σωστά, θα «αυγατίσει» μελλοντικά. Μην αφήσεις μόνον τους άλλους να σου «κόψουν την τύχη» με τις όποιες επιφυλάξεις τους. Παράλληλα, η αντίθεση Αφροδίτης-Ουρανού σε βοηθά να αναδείξεις αλλά και να «εξαργυρώσεις» την διαφορετικότητά σου, κατακτώντας μια θέση ή έναν στόχο που πραγματικά σου αξίζει και επιπλέον σε «εξιτάρει». Από την άλλη πλευρά βέβαια, μπορεί να διαταράξει μια τρέχουσα συνεργασία σου.
Ερωτικά
Ο Ουρανός στο ζώδιό σου δημιουργεί διαρκώς απρόοπτα και παραδοξότητες στην προσωπική σου ζωή «μαθαίνοντας» σε ότι όσο δύσκολο είναι να έχεις αυτό που επιθυμείς άλλο τόσο εύκολο είναι να πολιορκείσαι από πρόσωπα που δεν σε συγκινούν!

ΤΑΥΡΟΣ ♉
Γενικά
Η Πανσέληνος μπορεί μεν να σε αναστατώσει ψυχικά και να κάνει άνω-κάτω την προσωπική σου ζωή, τελικά όμως όλα θα λειτουργήσουν υπέρ σου και δεν έχεις να φοβηθείς τίποτε. Ίσως μάλιστα να συνειδητοποιήσεις τον θετικό ρόλο που παίζει στην ζωή σου ένας συνεργάτης ή ο/η σύντροφος σου. Παράλληλα, η αντίθεση Αφροδίτης-Ουρανού αλλάζει το τοπίο στα εργασιακά σου και οφείλεις να είσαι ανοικτός/η σε διαφορετικές απόψεις ή νέες εφαρμογές και να ξεφύγεις από «τα ίδια και τα ίδια», ώστε να καρπωθείς τα καλά των αλλαγών! 

Ερωτικά
Σήμερα μπορεί να συμβούν πολλά θετικά κι είτε είσαι μόνος/η, είτε σε σχέση θα έχεις την ευκαιρία να «κουρνιάσεις» σε μια φιλόξενη αγκαλιά και να ονειρευτείς μια ακόμα καλύτερη συνέχεια! Ίσως μάλιστα να συμβεί κάτι ξαφνικό και αναπάντεχο στην δουλειά σου

ΔΙΔΥΜΟΙ ♊
Γενικά
Η Πανσέληνος θα σε ωθήσει να ασχοληθείς περισσότερο με την διατροφή σου και την βελτίωση της φυσικής σου κατάστασης. Παράλληλα, η αντίθεση Αφροδίτης-Ουρανού σε φέρνει πιο κοντά σε «περίεργους» τύπους, που ξεχωρίζουν για τα ιδιαίτερα ταλέντα τους αλλά και τις παραξενιές τους. Σε σχέση όμως με τις υπάρχουσες γνωριμίες σου, το πιθανότερο είναι να συμβούν πράγματα που θα σε εκπλήξουν αρνητικά. Σε κάθε περίπτωση πάντως, όλα θα εξελιχθούν ομαλά αν επιδείξεις ανοχή στην διαφορετικότητα και τις… τρέλες!
Ερωτικά
Αν είσαι ήδη σε μια σχέση και θες να την κρατήσεις, το πρώτο μέλημά σου είναι να «ξεγλιστρήσεις» από τις τάσεις ανεξαρτησίας σου, αλλά και την «περιέργειά» σου, που μπορεί να ενταθούν. Αν όμως είσαι μόνος/η, τότε έχεις όλα τα περιθώρια να «παίξεις» και να πειραματιστείς!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ ♋
Γενικά
Η Πανσέληνος σου δίνει την ευκαιρία να… το ρίξεις έξω και να ξεπεράσεις κάποιους δισταγμούς, δείχνοντας ολόψυχα το ενδιαφέρον και την αγάπη σου για όσα πρόσωπα σου έχουν «σταθεί». Παράλληλα βέβαια, η αντίθεση Αφροδίτης-Ουρανού σε καλεί να είσαι πιο ανοικτός/η στην διαφορετικότητα, αλλά και πιο πρόθυμος/η να προβείς σε αλλαγές, είτε στο σπίτι είτε στην δουλειά σου. Επιπλέον, οι συνθήκες είναι κατάλληλες για να επιδιώξεις μια συμφωνία ή συνεργασία με ένα άτομο που δεν κινείται στην σφαίρα των συνηθισμένων επιλογών σου.
Ερωτικά
Το σύμπαν σε καλεί να δώσεις προτεραιότητα σε όσα προστάζει η καρδιά σου. Ίσως μάλιστα το… ευτυχές γεγονός που ψάχνεις, να συμβεί σε μια παρέα ή κοινωνική εκδήλωση. Αν πάλι είσαι ήδη σε μια σχέση, δεν έχεις παρά να «το γλεντήσεις» δεόντως!

ΛΕΩΝ ♌
Γενικά
Η Πανσέληνος ευνοεί την κάλυψη των αναγκών του σπιτιού σου, ενώ μπορεί να συμβάλλει θετικά και σε ένα περιουσιακό ζήτημα. Επιπλέον, σε «αβαντάρει» και επαγγελματικά, δίνοντας σου περισσότερες ευκαιρίες διάκρισης αλλά και τις κατάλληλες γνωριμίες. Παράλληλα, η αντίθεση Αφροδίτης-Ουρανού σε ωθεί να δημοσιοποιήσεις τις «αιρετικές» ιδέες σου, ίσως μάλιστα έρθεις σε επαφή με ένα πρόσωπο ή φορέα του εξωτερικού, που «σε πιάνει». Σε αυτό όμως μπορεί να παίξει ρόλο κι ένα «ιδιόμορφο» άτομο που έχει τις κατάλληλες επαφές.
Ερωτικά
Από την στιγμή που θα αποφασίσεις να «κυκλοφορήσεις», το σύμπαν θα φροντίσει να μην περάσεις απαρατήρητος/η. Το μόνο που έχεις να κάνεις από πλευρά σου είναι το να αποφύγεις τις «τετριμμένες» καταστάσεις και να απευθυνθείς σε άτομα που έχουν κάτι το ξεχωριστό!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ ♍
Γενικά
Με την συνδρομή της Πανσελήνου, η ημέρα αναμένεται να είναι πλούσια σε επαφές και μετακινήσεις, από τις οποίες όμως όλο και κάτι καλό θα βγει, είτε πρόκειται για μια σημαντική πληροφορία είτε για μια γνωριμία που θα αποδειχθεί πολύτιμη στο μέλλον. Επιπλέον, είναι πιθανό να αποκτήσεις ένα μέσον ή εργαλείο που θα «σου λύσει τα χέρια». Παράλληλα, η αντίθεση Αφροδίτης-Ουρανού μπορεί να συμβάλλει σε μια θετική έκπληξη στα οικονομικά σου κι ίσως κάτι που μέχρι χθες έμοιαζε με «βουνό» να γίνει «παιχνιδάκι»!
Ερωτικά
Συζητήσεις και... μεσολαβήσεις θα σε διαφωτίσουν επαρκώς για τα δεδομένα μιας κατάστασης που σε απασχολεί κι αν πρόκειται για κάτι «απωθημένο» ή ανεκπλήρωτο, ίσως μπορέσεις τελικά να το ζήσεις και μάλιστα λίγο πριν θεωρήσεις ότι το παιχνίδι χάθηκε οριστικά!

ΖΥΓΟΣ ♎
Γενικά
Η Αφροδίτη στο ζώδιό σου αναδεικνύει πολλά από τα θέματα που σε συγκινούν, την ίδια στιγμή όμως ο Ουρανός απέναντί σου σε καλεί να «φρεσκάρεις» τις αντιλήψεις σου και να είσαι πιο ανοικτός/η στην διαφορετικότητα, αφού μόνον έτσι θα μπορέσεις να συνεννοηθείς με τα πρόσωπα που σε ενδιαφέρουν. Παράλληλα, η Πανσέληνος μπορεί να αλλάξει το τοπίο στα οικονομικά σου, φέρνοντάς σου ανέλπιστα έσοδα, τα οποία… φυσικά θα διαθέσεις άμεσα για να προσφέρεις περισσότερα σε σένα αλλά και τα πρόσωπα που αγαπάς.
Ερωτικά
Η Αφροδίτη στο ζώδιό σου σε φέρνει πρώτο/η στις προτιμήσεις των άλλων και δεν υπάρχει κανείς λόγος να «θυσιάσεις» το πλεονέκτημά σου χάριν του «φαίνεσθαι» ή κάποιων «κολλημάτων» και ταμπού, που απλά σου φράζουν τον δρόμο προς την ευτυχία!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ ♏
Γενικά
Η Πανσέληνος αναμένεται να σε αναστατώσει, τόσο ώστε να… μην αναγνωρίζεις τον εαυτό σου, αντί όμως να ανησυχείς για αυτό που σου συμβαίνει εκμεταλλεύσου την περίσταση για να εκφραστείς πιο ελεύθερα, αγγίζοντας πολύ υψηλά «στάνταρ» δημιουργικότητας! Παράλληλα, η αντίθεση Αφροδίτης-Ουρανού θα συμβάλλει σε αποκαλύψεις, που ναι μεν θα σε «σοκάρουν», από την άλλη πλευρά όμως θα σου δώσουν μια καθαρή εικόνα για τις εξελίξεις. Επιπλέον, μπορεί να λάβεις μια μυστική βοήθεια, από εκεί που δεν το περιμένεις!
Ερωτικά
Η Αφροδίτη στον φυσικό 12ο «οίκο» σου σε ωθεί να κινηθείς παρασκηνιακά, πρόσεξε όμως μήπως «πέσεις στην περίπτωση» και βρεθείς προ εκπλήξεως! Επιπλέον, αν είσαι ήδη δεσμευμένος/η, μπορεί να αποκαλυφθεί κάτι «σοκαριστικό» για το ταίρι σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ ♐
Γενικά
Η Πανσέληνος μπορεί να «σκιάσει» προσωρινά την καθημερινότητά σου με ενοχλήσεις στην υγεία σου. Επιπλέον, μπορεί να προκύψουν έκτακτες υποχρεώσεις, που θα σε αποσυντονίσουν, τελικά όμως όλα θα γίνουν όπως τα σχεδίασες αρχικά. Ίσως μάλιστα να λάβεις μια κρυφή βοήθεια που θα σου λύσει τα χέρια. Παράλληλα, η αντίθεση Αφροδίτης-Ουρανού προάγει το φιλελεύθερο πνεύμα σου και σε φέρνει πιο κοντά σε άτομα που δεν έχουν «κολλήματα» και μπορεί να αποδειχθούν πολύτιμοι συνοδοιπόροι στην ζωή σου.
Ερωτικά
Σήμερα, οι έννοιες της φιλίας και του έρωτα δείχνουν αρκετά… μπερδεμένες και δεν αποκλείεται να σου προκύψει κάτι που θα σε ξενίσει ή «δεν γίνεται κάθε μέρα». Από εκεί κι ύστερα βέβαια, η διαχείριση του όλου θέματος, επαφίεται σε σένα και τις… ηθικές αξίες σου!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ♑
Γενικά
Η Πανσέληνος αναμένεται να συμβάλλει στην διεύρυνση του κοινωνικού σου κύκλου, ίσως μάλιστα γνωρίσεις κάποιον/α, που, είτε άμεσα είτε μελλοντικά, θα παίξει καταλυτικό ρόλο σε μια υπόθεση που σε ενδιαφέρει. Επιπλέον, είναι πιθανό να το… γλεντήσεις με όμορφη παρέα! Παράλληλα βέβαια, η αντίθεση Αφροδίτης-Ουρανού σου συνιστά να αλλάξεις κάποια πράγματα στον χώρο σου αλλά και να μην θεωρείς τίποτα σαν δεδομένο στην καριέρα ή την κοινωνική σου ζωή σου, αφού όλα τα ενδιαφέροντα θα προκύψουν από τις… εξαιρέσεις!
Ερωτικά
Πολλά από αυτά που θεωρούσες ως ελαττώματα και τα έκρυβες, βγαίνουν στο φως, αλλά μετά την αρχική αμηχανία σου θα διαπιστώσεις ότι τελικά έχεις γίνει πολύ πιο αγαπητός/η και μάλιστα σε άτομα ή κύκλους που μέχρι σήμερα «σε είχαν παρεξηγήσει»!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ ♒
Γενικά 
Η Πανσέληνος αναμένεται να συμβάλλει στην διεύρυνση του κοινωνικού σου κύκλου, ίσως μάλιστα γνωρίσεις κάποιον/α, που, είτε άμεσα είτε μελλοντικά, θα παίξει καταλυτικό ρόλο σε μια υπόθεση που σε ενδιαφέρει. Επιπλέον, είναι πιθανό να το… γλεντήσεις με όμορφη παρέα! Παράλληλα βέβαια, η αντίθεση Αφροδίτης-Ουρανού σου συνιστά να αλλάξεις κάποια πράγματα στον χώρο σου αλλά και να μην θεωρείς τίποτα σαν δεδομένο στην καριέρα ή την κοινωνική σου ζωή σου, αφού όλα τα ενδιαφέροντα θα προκύψουν από τις… εξαιρέσεις!

Ερωτικά
Πολλά από αυτά που θεωρούσες ως ελαττώματα και τα έκρυβες, βγαίνουν στο φως, αλλά μετά την αρχική αμηχανία σου θα διαπιστώσεις ότι τελικά έχεις γίνει πολύ πιο αγαπητός/η και μάλιστα σε άτομα ή κύκλους που μέχρι σήμερα «σε είχαν παρεξηγήσει»!

ΙΧΘΥΕΣ ♓
Γενικά
Η Πανσέληνος τονίζει τόσο τις εξωστρεφείς δραστηριότητές σου, όπως για παράδειγμα τα ταξίδια ή την συμμετοχή σου σε ένα εγχείρημα που σχετίζεται με την ενημέρωση ή τα media, όσο και τις πιο πνευματικές αναζητήσεις ή τις σπουδές σου. Υπάρχει ωστόσο και ο «κίνδυνος» να αναλωθείς σε άσκοπες περιπλανήσεις ή ανούσιες συζητήσεις. Παράλληλα, η αντίθεση Αφροδίτης-Ουρανού μπορεί να βελτιώσει με μάλλον απροσδόκητο τρόπο τις οικονομικές σου προοπτικές, ενώ δεν αποκλείεται να αποκτήσεις κάτι σπάνιο ή πολύ ιδιαίτερο.
Ερωτικά
Ο Ουρανός σου δίνει την ευκαιρία να «δοκιμαστείς» και σε ένα πεδίο που δεν γνωρίζεις, αυτό όμως δεν αφορά τόσο τις σχέσεις σου, όσο την σεξουαλικότητά σου. Αν βέβαια έχεις μια μάλλον συντηρητική φύση, τότε μια πρόταση μπορεί να σε «σοκάρει»!
astrology.gr
Epirusblog Gr
5 of 5
Τα Ζώδια Σήμερα Σάββατο 4 Νοεμβρίου 2017
Epirusblog Gr
5 of 5
ζώδια 2215267558397781312
Σχόλια
item