Τραγωδία στη Μεσόγειο: Καρχαρίες έφαγαν 31 μετανάστες Τραγωδία στη Μεσόγειο: Καρχαρίες έφαγαν 31 μετανάστες | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Τραγωδία στη Μεσόγειο: Καρχαρίες έφαγαν 31 μετανάστες

Τραγωδία στη Μεσόγειο: Καρχαρίες έφαγαν 31 μετανάστες
Απίστευτη τραγωδία σημειώθηκε στην Μεσόγειο πριν λίγες ώρες, όταν 31 μετανάστες βρήκαν τραγικό θάνατο από καρχαρίες την ώρα που προσπαθούσαν να περάσουν από την Αφρική στην Ιταλία.
Σύμφωνα με ανακοίνωση του ναυτικού της Λιβύης, 31 πέθαναν από τα σαγόνια των σαρκοβόρων αφού αναποδογύρισε το σκάφος όπου επέβαιναν , άλλοι 200 σώθηκαν, ενώ 40 άτομα αγνοούνται.
Ανάμεσα στους νεκρούς είναι 18 γυναίκες και τρία παιδιά, ενώ σύμφωνα με την ακτοφυλακή, προσωπικό του λιμενικού είδε τέσσερις με πέντε καρχαρίες να κολυμπούν γύρω από το σκάφος.
«Υπήρχαν πολλά σώματα στη θάλασσα και είδαμε τέσσερις ή πέντε καρχαρίες που κολυμπούσαν ανάμεσά τους.Όταν φέραμε τα σώματα στο σκάφος παρατηρήσαμε ότι κάποια από αυτά έχουν δαγκωθεί, ενώ δεν αποκλείεται μεταξύ των αγνοουμένων να είναι άτομα που έχουν φαγωθεί κιόλας» ανέφερε ο διοικητής.
Η ακτοφυλακή πραγματοποίησε δύο επιχειρήσεις διάσωσης από την πόλη Garabulli, 40 μίλια ανατολικά της Τρίπολης, δήλωσε το ναυτικό της Λιβύης.

Epirusblog Gr
5 of 5
Τραγωδία στη Μεσόγειο: Καρχαρίες έφαγαν 31 μετανάστες
Epirusblog Gr
5 of 5
κοσμος 3026053071635790444
Σχόλια
item