Τα Ζώδια Σήμερα Τετάρτη 29 Νοεμβρίου 2017

Τα Ζώδια Σήμερα Τετάρτη 29 Νοεμβρίου 2017

Διαβάστε τι λέει το ζώδιό σας σήμερα.

  Προ απροόπτου!

ΚΡΙΟΣ ♈


Γενικά
Η αντίθεση Άρη-Ουρανού «ξυπνάει» το πρωτοποριακό σου πνεύμα κι είναι πιθανό να προχωρήσεις σε εφαρμογές και επιλογές που για κάποιους/ες ίσως δείχνουν «εξεζητημένες». Μπορεί όμως να πέσεις και σε αντιφάσεις που «βγάζουν μάτι». Παράλληλα, η Δήμητρα στον Λέοντα σε ωθεί να εμψυχώσεις και να ενθαρρύνεις άτομα που βρίσκονται σε προσωπικό ή συναισθηματικό δίλημμα, κρατώντας όμως τις ισορροπίες ανάμεσα στους «θύτες» και τα «θύματα», αφού πάντα σε αυτές τις καταστάσεις οι ευθύνες είναι μοιρασμένες.

Ερωτικά
Το σύμπαν εξακολουθεί να σε βασανίζει με διεκδικήσεις και διλήμματα, προδιαθέτοντας συνάμα σε συναρπαστικές εξελίξεις στην προσωπική σου ζωή. Από τη στιγμή, λοιπόν, που είσαι λάτρης της περιπέτειας, απόλαυσε αυτό που ζεις, χωρίς «δεύτερες σκέψεις» και πισωγυρίσματα!

ΤΑΥΡΟΣ ♉
Γενικά
Από την μια πλευρά, η Δήμητρα στον Λέοντα θα σε βοηθήσει να εξωραΐσεις τον χώρο σου, αλλά και να ονειρευτείς έναν καλύτερο κόσμο για σένα και τους οικείους σου. Από την άλλη όμως, σε περιουσιακά ζητήματα, καλό είναι να κρατήσεις τις επιφυλάξεις σου, αφού κάποιος/α σου δίνει πλαστά στοιχεία ή λέει μισές αλήθειες. Παράλληλα, η αντίθεση Άρη-Ουρανού μπορεί να προκαλέσει μια αλλαγή πλεύσης στα εργασιακά σου, ενώ ίσως σου αποκαλυφθεί και κάτι σοκαριστικό. Επιπλέον, σε καλεί να φροντίσεις περισσότερο την υγεία και τη διατροφή σου.

ΕρωτικάΗ Αφροδίτη και ο Δίας στον «οίκο» των σχέσεών σου σε καλούν να «ανοίξεις» συναισθηματικά, προσπερνώντας τους όποιους φόβους και τις ανασφάλειές σου. Αφήσου, λοιπόν, στην αγκαλιά του ανθρώπου που σε αγαπά και αγαπάς και τα υπόλοιπα θα γίνουν από μόνα τους.

ΔΙΔΥΜΟΙ ♊
Γενικά

Η αντίθεση Άρη-Ουρανού σε ωθεί να υιοθετήσεις πρωτοποριακές ή καινοφανείς πρακτικές, μπορεί όμως και να σε αναμίξει σε ένα συλλογικό εγχείρημα, με μάλλον ακραία χαρακτηριστικά. Επιπλέον, μια «κρίση ειλικρίνειας» πιθανόν να διαταράξει τις διαπροσωπικές σχέσεις σου. Παράλληλα βέβαια, η Δήμητρα στον Λέοντα θα σε βοηθήσει να «ξεχαστείς» μέσα από ένα ταξίδι ή μια φιλοσοφική αναζήτηση, όσον αφορά όμως σε καθαρά πρακτικά και επαγγελματικά θέματα, φαίνεται να… ονειροβατείς ή να βρίσκεσαι μεταξύ φαντασίας και πραγματικότητας!

ΕρωτικάΕίτε πρόκειται για μια ευχάριστη είτε για μια δυσάρεστη «έκπληξη», τελικά έχει μεγάλη σημασία το πώς εκλαμβάνεις τις εκάστοτε εξελίξεις, αφού η κάθε αντίδρασή σου προδιαγράφει κι ένα διαφορετικό μέλλον. Προσπάθησε, λοιπόν, να δεις το «ποτήρι» μισογεμάτο!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ ♋
Γενικά

Με την αντίθεση Άρη-Ουρανού οι εξελίξεις στα επαγγελματικά σου μπορεί να είναι απρόβλεπτες, κάτι που ενδεχομένως να σε αποσυντονίσει. Αν όμως καταφέρεις να προσαρμοστείς στα νέα δεδομένα, τότε θα έχεις απροσδόκητα οφέλη. Παράλληλα, με την Δήμητρα στον Λέοντα να δημιουργεί «πλαστές» ανάγκες, δεν αποκλείεται να προβείς σε αχρείαστες αγορές, προκειμένου να εντυπωσιάσεις ένα πρόσωπο που σε ενδιαφέρει. Επιπλέον, αν σου γίνει μια πρόταση συνεργασίας, ίσως υποκρύπτει δόλο, εκτός κι αν πρόκειται για ένα καλλιτεχνικό εγχείρημα.

ΕρωτικάΑν δεν έχεις κάποια δέσμευση, οι πιθανότητες μιας «δυνατής» ερωτικής εμπειρίας είναι ιδιαίτερα αυξημένες. Αν όμως είσαι ήδη σε μια σχέση, τότε θα κληθείς να διαχειριστείς… πειρασμούς, που είτε απευθύνονται σε σένα είτε σχετίζονται με το ταίρι σου.


ΛΕΩΝ ♌
Γενικά
Η Δήμητρα στον ζώδιό σου σε βοηθά να αναδείξεις τα προσόντα σου, ίσως μάλιστα λάβεις και μια τιμητική διάκριση. Ωστόσο, δε θα πρέπει να παρασυρθείς από κολακείες, που ουσιαστικά στοχεύουν στο να γίνεις «εκμεταλλεύσιμος/η» οικονομικά. Παράλληλα, η αντίθεση Άρη-Ουρανούεντείνει τις επαφές και τις μετακινήσεις σου, φέρνοντάς σε πιο κοντά σε άτομα με «παράξενες» απόψεις, που όμως επικοινωνούν μαζί σου… μια χαρά! Αντίθετα, με τους «δικούς σου» μπορεί να προκύψουν παρεξηγήσεις και εντάσεις από το πουθενά.

ΕρωτικάΑν δεν έχεις πειστεί ακόμη για το... μάταιο μιας κατάστασης, ίσως το σύμπαν -ή πιο σωστά η διαίσθησή σου- σε βοηθήσει να αποκτήσεις μια οριστική εικόνα. Ποτέ δεν είναι εύκολο να εγκαταλείπεις μια προοπτική στην οποία πίστεψες, αλλά μάλλον δε γίνεται διαφορετικά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ ♍
Γενικά
Η αντίθεση Άρη-Ουρανού μπορεί να συμβάλλει σε οικονομικές εκπλήξεις, κλείνοντας δρόμους που θεωρούσες «ασφαλείς» ή δεδομένους κι ανοίγοντας άλλους που όμως δεν αποκλείεται να αποδειχθούν πιο αποδοτικοί. Παράλληλα, η Δήμητρα στον Λέοντα σε καλεί να ρίξεις το βάρος στην δημιουργική-καλλιτεχνική σου έκφραση, φροντίζοντας όμως να αποστασιοποιηθείς από παρασκηνιακές καταστάσεις και… κουτσομπολιά που ενδεχομένως να σε αποπροσανατολίσουν. Επιπλέον, οι συνεργασίες σου φαίνεται να κινούνται σε «θολό τοπίο».
Ερωτικά
Σήμερα, ίσως σου γίνει μια κρούση ή πρόταση που απευθύνεται στα… χαμηλότερα των ενστίκτων σου! Υπάρχει βέβαια και το ενδεχόμενο να σπάσεις ταμπού ή να καταφύγεις σε «εντυπωσιακές» σεξουαλικές πρακτικές, σε κάθε περίπτωση πάντως η απόφαση είναι δική σου.


ΖΥΓΟΣ ♎
Γενικά
Η αντίθεση Άρη-Ουρανού σε ωθεί να υιοθετήσεις νέες μεθόδους και συνολικά μια καινούργια πολιτική στην αντιμετώπιση των βασικών θεμάτων που σε απασχολούν και για να φανεί πιο… πειστική, μπορεί να συμβάλλει στην ανατροπή καταστάσεων που θεωρούσες ως δεδομένες. Παράλληλα, η Δήμητρα στον Λέοντα επηρεάζει τις φιλικές σχέσεις σου, φέρνοντάς σε πιο κοντά με κάποια «φευγάτα» άτομα, ιδιαίτερα του καλλιτεχνικού χώρου. Ωστόσο, δεν αποκλείεται να προκύψουν και ανταγωνισμοί, που υπαγορεύονται από εγωισμό ή ματαιοδοξία.

ΕρωτικάΣήμερα ίσως βρεθείς ενώπιον απίθανων καταστάσεων και παρότι μερικές φορές είναι καλύτερα να «την κάνεις», παρά να διαπραγματεύεσαι με… τρελούς, αν καταφέρεις να ανταποκριθείς στην πρόκληση, τότε σίγουρα θα σου ανοίξει μια πόρτα, που πίσω της κρύβεται μια απρόσμενη ευτυχία!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ ♏
Γενικά
Με την Δήμητρα στον 10ο φυσικό «οίκο» σου, οι πιθανότητες για μια διάκριση αυξάνονται, από την άλλη πλευρά όμως οφείλεις να απομακρυνθείς από οτιδήποτε «τοξικό» και ιδιαίτερα ένα πρόσωπο που σε «παραμυθιάζει», προκειμένου να συντηρήσει την επιρροή που σου ασκεί. Παράλληλα, η αντίθεση Άρη-Ουρανού «θίγει» τις ισορροπίες στα εργασιακά σου, ενώ η καθημερινότητά σου μπορεί να εμπλουτιστεί με απρόοπτα και εκπλήξεις. Επιπλέον, ίσως θορυβηθείς από μια ξαφνική εξέλιξη που άπτεται της υγείας σου.

Ερωτικά
Βρίσκεσαι σε «φόρμα», ενώ ίσως μάθεις ένα μυστικό για ένα πρόσωπο που σε ενδιαφέρει και μέχρι εδώ… ουδέν μεμπτόν! Αν όμως πρόκειται για κατηγορία, μη βιαστείς να βγάλεις συμπεράσματα, αφού μπορεί να πρόκειται και για μια συκοφαντία, που εξυπηρετεί άλλες σκοπιμότητες.

ΤΟΞΟΤΗΣ ♐
Γενικά
Με την αντίθεση Άρη-Ουρανού, αρνείσαι να περιοριστείς συναισθηματικά και να λειτουργήσεις με βάση τα «πρέπει», ίσως, λοιπόν, πάρεις μια απόφαση που σίγουρα θα σοκάρει κάποιους/ες! Ακόμα, ενδέχεται να διαταραχθεί προσωρινά η σχέση σου με ένα αγαπημένο σου πρόσωπο. Παράλληλα, η Δήμητρα στον Λέοντα προσδίδει μια ιδιαίτερη αύρα στις επαφές ή τις μετακινήσεις σου και είναι πιθανό να βιώσεις κάτι μεταφυσικό ή «παραμυθένιο». Επιπλέον όμως, δεν αποκλείεται να συμβάλλει σε λάθη ή παρεξηγήσεις στις συνεννοήσεις σου.

Ερωτικά
Αν διαπιστώσεις ότι κάποιος/α επιδιώκει «να σου βάλει τα δύο πόδια σε ένα παπούτσι», η πιο ενδεδειγμένη αντίδραση σε αυτήν τη φάση είναι να κάνεις πως… δεν είδες και δεν άκουσες, αφού σε διαφορετική περίπτωση μπορεί να γίνει το «έλα να δεις»!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ♑
Γενικά
Η αντίθεση Άρη-Ουρανού μπορεί να αλλάξει τη σχέση σου με ένα ισχυρό πρόσωπο, αλλά και να προκαλέσει μια «αναμπουμπούλα» στο σπίτι ή στους δεσμούς με τους οικείους σου. Και το επιπλέον πρόβλημα είναι ότι όλα αυτά μπορεί να συμβούν ξαφνικά και απότομα, αφήνοντάς σε «μετέωρο». Παράλληλα, με την Δήμητρα στον Λέοντα να «φουσκώνει» την ματαιοδοξία σου, καλό είναι να βάλεις ένα φρένο στις επιθυμίες σου, αφού κινδυνεύεις να ξοδέψεις όλο το αποθεματικό σου, προκειμένου να την ικανοποιήσεις.

Ερωτικά
Καλές είναι οι αγάπες, καλά και τα φιλιά, επειδή όμως τα φαινόμενα μπορεί να απατούν, άφησε την διαίσθησή σου να σε καθοδηγήσει και μην εξαρτάς την κρίση σου από τους τύπους. Αν, πάλι, θεωρείς ότι έχεις «δεμένο τον γάιδαρό σου», οι εξελίξεις μπορεί να σε αιφνιδιάσουν.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ ♒
Γενικά
Η Δήμητρα απέναντί σου σε βοηθά να εξομαλύνεις τις τρέχουσες σχέσεις και τις συνεργασίες σου, έστω και με ψέματα, που απομακρύνουν κάθε είδους ένταση. Αν όμως σου γίνει μια νέα πρόταση, που δε σχετίζεται με κάτι καλλιτεχνικό, στην καλύτερη περίπτωση κινείται στην σφαίρα της ουτοπίας και στη χειρότερη κρύβει κάτι… πονηρό! Παράλληλα, με την αντίθεση Άρη-Ουρανού, ίσως λάβεις μια είδηση που θα σε αιφνιδιάσει, ενώ στις μετακινήσεις σου καλό είναι να βρίσκεσαι σε εγρήγορση, αφού είναι πιθανό να προκύψουν απίθανες καταστάσεις.

ΕρωτικάΒρίσκεσαι σε ανοδική πορεία κι έχεις δίκιο να πιστεύεις ότι δικαιούσαι κάτι πολύ καλύτερο στην προσωπική σου ζωή. Ωστόσο, να θυμάσαι ότι η λάμψη σου ελκύει και… όντα, που δεν έχουν απαραιτήτως «αγαθές» προθέσεις απέναντί σου ή διέπονται από αρχές που σου είναι εντελώς ξένες.

ΙΧΘΥΕΣ ♓
Γενικά
Με την Δήμητρα στον Λέοντα να «χρωματίζει» τις εργασιακές σχέσεις σου, πολλά εξαρτώνται από συμπάθειες κι αντιπάθειες που στην παρούσα φάση υπαγορεύονται από μάλλον «πλαστά» στοιχεία. Προσπάθησε, λοιπόν, να λειτουργήσεις όσο πιο αντικειμενικά γίνεται. Από την άλλη πλευρά βέβαια, θα έχεις την ευκαιρία να προωθήσεις ένα καλλιτεχνικό εγχείρημα. Παράλληλα, η αντίθεση Άρη-Ουρανού μπορεί να συμβάλλει σε εκπλήξεις ή απρόοπτα στον οικονομικό τομέα, γι’ αυτό μη θεωρείς τίποτα ως «αυτονόητο» και δεδομένο.

ΕρωτικάΚάποιος/α αφήνει να εννοηθούν πράγματα που δεν ισχύουν και είναι δύσκολο να διασταυρωθούν. Κράτα, λοιπόν, τις επιφυλάξεις σου απέναντι στους διάφορους «καλοθελητές», αλλά καλού-κακού... προσδέσου και στο κάθισμά σου, μην πέσεις από κάτι που θα διαπιστώσεις με τα ίδια σου τα μάτια!
astrology.gr
epirusblog.gr
5 of 5
Διαβάστε τι λέει το ζώδιό σας  σήμερα.    Προ απροόπτου! ΚΡΙΟΣ ♈ Γενικά Η αντίθεση Άρη-Ουρανού  «ξυπνάει» το πρωτοποριακό σ...
Τα Ζώδια Σήμερα Τετάρτη 29 Νοεμβρίου 2017
epirusblog.gr
5 of 5
Διαβάστε τι λέει το ζώδιό σας  σήμερα.    Προ απροόπτου! ΚΡΙΟΣ ♈ Γενικά Η αντίθεση Άρη-Ουρανού  «ξυπνάει» το πρωτοποριακό σ...
ζώδια 2562333489372617197
item