Απίστευτο! 27 χρόνια από την ημέρα που δημιουργήθηκε το ίντερνετ! Τι έλεγε η πρώτη ιστοσελίδα; Απίστευτο! 27 χρόνια από την ημέρα που δημιουργήθηκε το ίντερνετ! Τι έλεγε η πρώτη ιστοσελίδα; | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Απίστευτο! 27 χρόνια από την ημέρα που δημιουργήθηκε το ίντερνετ! Τι έλεγε η πρώτη ιστοσελίδα;

Ποιος να το φανταζόταν πριν από 25…χρόνια πως θα ερχόταν μια μέρα όπου τα πάντα θα διαδραματίζονταν γύρω από το ίντερνετ…
Στις 20 Δεκεμβρίου του 1990 ανέβηκε στον αέρα του διαδικτύου η πρώτη ιστοσελίδα, από τον Τιμ Μπέρνερς-Λι, που εξηγούσε τι σημαίνουν τα 3W, που έχουν γίνει πλέον μέρος της καθημερινότητάς μας.
Πέρασαν 27 χρόνια από την ημέρα που δημιουργήθηκε στο ίντερνετ η πρώτη ιστοσελίδα, την οποία μπορούσαν να επισκέπτονται οι χρήστες του διαδικτύου. Εχοντας απλές πληροφορίες όπως την εξήγηση του www (World, Wide, Web) αλλά και την έννοια του online, η οποία έμπαινε για πρώτη φορά στα σπίτια όλου του κόσμου.
Το πρώτο website από την CERN εξηγούσε τι είναι το ίντερνετ, πως μπορεί να χρησιμοποιηθεί και συμπεριελάμβανε κάποια ενεργά λινκς σε άλλες ιστοσελίδες.
Epirusblog Gr
5 of 5
Απίστευτο! 27 χρόνια από την ημέρα που δημιουργήθηκε το ίντερνετ! Τι έλεγε η πρώτη ιστοσελίδα;
Epirusblog Gr
5 of 5
ενδιαφέροντα 7429830892545632525
Σχόλια
item