Τα Ζώδια Σήμερα Κυριακή 26 Νοεμβρίου 2017 Τα Ζώδια Σήμερα Κυριακή 26 Νοεμβρίου 2017 | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Τα Ζώδια Σήμερα Κυριακή 26 Νοεμβρίου 2017

Τα Ζώδια Σήμερα Κυριακή 26 Νοεμβρίου 2017

Διαβάστε τι λέει το ζώδιό σας σήμερα.

  Σε εντατικούς ρυθμούς.

ΚΡΙΟΣ ♈

Γενικά
Ο Άρης απέναντί σου μπορεί να ενισχύσει την ανησυχία σου, ειδικά για την εξέλιξη κάποιων υποθέσεων, που δεν εξαρτώνται μόνον από τις δικές σου προσπάθειες, αφού οι διαθέσεις των άλλων απέναντι σου είναι κυμαινόμενες. Ίσως μάλιστα να τα «τσουγκρίσεις» με έναν συνεργάτη σου ή να μπλέξεις με δικαστήρια αλλά σε κάθε περίπτωση προσπάθησε να «τα βρεις» με αμοιβαίες υποχωρήσεις. Παράλληλα βέβαια, ο ενεργός Δίαςυπόσχεται να σου φέρει αυξημένα έσοδα, που θα σου επιτρέψουν να απολαύσεις κάποιες «πολυτέλειες».
Ερωτικά
Η ημέρα προσφέρεται για να δείξεις την αγάπη που τρέφεις προς τον άνθρωπο σου, με ένα δώρο που θα εντυπωσιάσει, ίσως όμως να λάβεις κι εσύ μια ανάλογη χαρά. Αν μάλιστα πρόκειται για μια νέα γνωριμία, οι εξελίξεις πολύ να «τρέξουν» πολύ γρήγορα! 

ΤΑΥΡΟΣ ♉
Γενικά
Ο ενεργός Δίας σηματοδοτεί ευχάριστες εξελίξεις στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου κι ίσως να λάβεις βοήθειες που θα κάνουν την ζωή σου ευκολότερη. Ωστόσο, καλό είναι να καταπολεμήσεις κάποιες τάσεις… τεμπελιάς, αφού θα «ψαλιδίσουν» τις προοπτικές σου. Μάλιστα, ο Άρης στον Ζυγό σε θέλει «ετοιμοπόλεμο/η» στην δουλειά σου, ώστε να αποκατασταθούν υπέρ σου οι ισορροπίες και κυρίως να μην απολέσεις μέρος των κεκτημένων σου. Επιπλέον σε καλεί να πάρεις δραστικές αποφάσεις σε σχέση με την υγεία και την διατροφή σου.
Ερωτικά
Αν είσαι μόνος/η, το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να διαχειριστείς σωστά το πλεονέκτημα σου, να επικεντρωθείς δηλαδή στο πρόσωπο που πραγματικά σε «καίει», χωρίς να αποσπάσαι διαρκώς από τις εκδηλώσεις ενδιαφέροντος των… υπολοίπων!

ΔΙΔΥΜΟΙ ♊
Γενικά
Ο Κρόνος απέναντί σου σε πιέζει να συμβιβαστείς κι εδώ το… πρόβλημα είναι ότι ο Άρης στον Ζυγό «δεν σηκώνει μύγα στο σπαθί του» και σε προδιαθέτει σε έντονες διεκδικήσεις. Κι αυτός ο συνδυασμός είναι βέβαια «δίκοπο μαχαίρι» για τις συνεργασίες και τις σχέσεις σου. Παράλληλα όμως, ο ενεργός Δίας ευνοεί τα εργασιακά σου και είναι στο χέρι σου να πάρεις μια άδεια ή να δρομολογήσεις εξελίξεις που θα σε φέρουν σε πλεονεκτική θέση. Επιπλέον, θα έχεις την ευκαιρία να βελτιώσεις πολλά σε σχέση με την σωματική και ψυχική σου ευεξία.
Ερωτικά
Σήμερα μπορεί να βρεθείς σε δίλημμα ανάμεσα σε ένα πρόσωπο που σε φλερτάρει επίμονα και σε ένα άλλο που επιθυμείς «διακαώς» αλλά… αντιστέκεται! Αν πάλι, είσαι ήδη σε μια σχέση, ενδέχεται να παρεξηγηθεί μια «ανάλαφρη» συμπεριφορά από πλευράς σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ ♋
Γενικά


Ο Άρης στον Ζυγό σε ωθεί να επικεντρωθείς σε θέματα του σπιτιού και της οικογένειας σου, αφού είναι πιθανό να προκύψουν κάποιες έκτακτες καταστάσεις, που αφορούν είτε στον οικιακό εξοπλισμό σου, είτε στις σχέσεις με τους οικείους σου. Επιπλέον, ο Κρόνος σε πιέζει σε εργασιακά ζητήματα, όπου καλείσαι να βρεις την «χρυσή τομή» μεταξύ υποχρεώσεων και δικαιωμάτων. Παράλληλα βέβαια, ο ενεργός Δίας σου υπόσχεται μια πιο διασκεδαστική καθημερινότητα, με παιχνίδια και φλερτ, ενώ δεν αποκλείεται να λάβεις καλά νέα από τα παιδιά σου.
Ερωτικά
Αν είσαι δεσμευμένος/η, μπορεί να δημιουργηθούν προβληματικές καταστάσεις είτε από μια δικιά σου διάθεση «αυτονόμησης», είτε από μια ανάλογη του/της συντρόφου σου. Αν πάλι είσαι μόνος/η, τότε η … ζωή σε περιμένει, αφού οι επιλογές σου είναι περισσότερες της μιας!

ΛΕΩΝ ♌
Γενικά


Ο ενεργός Δίας ευνοεί τόσο την καριέρα σου όσο και ζητήματα σχετικά με το σπίτι ή την οικογένειά σου και το μόνο που σου μένει είναι να αποδεχθείς τις ευκολίες που σου προσφέρονται, χωρίς να τις κρίνεις ως «μη σοβαρές». Παράλληλα βέβαια, ο Άρης στον Ζυγό σε ωθεί να πάρεις δυναμικές πρωτοβουλίες, που το αποτέλεσμά τους θα εξαρτηθεί από το κατά πόσον εφαρμόζεις αυτά που ξέρεις ή απλά κάνεις του… κεφαλιού σου! Επιπλέον, καλείσαι να διαχειριστείς συμβιβαστικά τις όποιες εντάσεις με συγγενείς και αγαπημένα σου πρόσωπα.
Ερωτικά
Το ερωτικό παιχνίδι εξελίσσεται σε… ευλογία και κατάρα μαζί, αφού από την μια πλευρά θα έχεις την ευκαιρία να βιώσεις όμορφες στιγμές σε ένα «οικογενειακό» περιβάλλον, αν όμως είσαι ήδη σε μια σχέση, δεν θα λείψουν οι ενοχλητικές εντάσεις ή διεκδικήσεις. 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ ♍
Γενικά
Ο ενεργός Δίας αυξάνει τις πιθανότητές σου για να περάσεις όμορφα με καλή παρέα αλλά και να δρομολογήσεις ένα ταξίδι . Επιπλέον μπορεί να αποκτήσεις ένα μέσον που θα σε διευκολύνει αλλά και πρόσβαση σε «υψηλούς» κύκλους, στα πλαίσια μιας κοινωνική εκδήλωσης. Παράλληλα βέβαια, ο Άρης στον Ζυγό σε ωθεί να ακολουθήσεις μια πιο επιθετική πολιτική στα οικονομικά σου, διεκδικώντας εκείνα που σου αξίζουν πραγματικά και… κόβοντας την όρεξη σε όποιον/α σε επιβουλεύεται, ακόμη κι αν προέρχεται από τις τάξεις των οικείων σου!
Ερωτικά
Μια συνάντηση σε ταξίδι ή σε μια κοινωνική εκδήλωση θα προκαλέσει το ενδιαφέρον σου, ίσως μάλιστα να ανταλλάξεις τηλέφωνα και διευθύνσεις με το εν λόγω πρόσωπο. Αν όμως είσαι ήδη σε μια σχέση, καλό είναι να προσέξεις μήπως εκτεθείς.

ΖΥΓΟΣ ♎
Γενικά


Ο Άρης στο ζώδιό σου σε καλεί να μην εφησυχάσεις κι ανεξάρτητα με το αν κάποιες φορές βρεθείς ενώπιον καταστάσεων που θα σε ενοχλήσουν, η τελική «σούμα» της ημέρας μπορεί να έχει θετικό πρόσημο, αν ενεργήσεις στοχευμένα και αποφασιστικά. Πρόσεξε ωστόσο κατά την διάρκεια των μετακινήσεών σου, αφού κάποιος/α ή κάτι μπορεί να… πέσει επάνω σου! Παράλληλα βέβαια, ο ενεργός Δίας ευνοεί τα οικονομικά σου, κάτι που μπορεί να αποτυπωθεί  και σε αγορές ή αποκτήματα που θα βελτιώσουν κατακόρυφα την ψυχολογία σου.
Ερωτικά
Εκείνο που αποκτά πλέον προτεραιότητα για σένα, είναι να «αποδείξεις» την αγάπη και το ενδιαφέρον σου με έναν απτό τρόπο, τα ανάλογα ωστόσο ισχύουν και για το πρόσωπο που ενδιαφέρεται για σένα, οπότε… ζήτα για να λάβεις ένα δώρο που να το πιστοποιεί!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ ♏
Γενικά
Ο ενεργός Δίας σε κάνει πιο αισιόδοξο/η, κάτι που με την σειρά του μπορεί να επιδράσει θετικά στο σύνολο των δραστηριοτήτων σου. Επιπλέον, η αποδοχή των άλλων προς το πρόσωπο σου θα σου ανοίξει «πόρτες», διευρύνοντας τις προοπτικές σου. Παράλληλα όμως, ο Άρης στον Ζυγόμπορεί να συμβάλλει σε έντονες ενοχλήσεις στην υγεία σου, ενώ δεν αποκλείεται να υπάρξουν και κάποιες ζημιές ή «αψιμαχίες» στο εργασιακό σου περιβάλλον. Φαίνεται μάλιστα ότι κάποιος/α κινείται παρασκηνιακά με σκοπό να υφαρπάξει μέρος των κεκτημένων σου.
Ερωτικά
Αν θέλεις να «παίξεις» έχεις το ελεύθερο, αφού σίγουρα θα περάσεις όμορφα. Αν όμως έχεις κατά νου κάτι πιο σοβαρό, καλό είναι να περιμένεις την συνέχεια και να μην παρασυρθείς από το θυμικό σου ή από υποσχέσεις που κρίνονται ως υπερβολικές.

ΤΟΞΟΤΗΣ ♐
Γενικά


Ο ενεργός Δίας θα σε βοηθήσει να ξεκουραστείς και να φροντίσεις περισσότερο τον εαυτό σου. Επιπλέον, θα σου δοθούν περισσότερες ευκαιρίες για να αξιοποιήσεις πλεονεκτήματα σε σχέση με την δουλειά και τις εργασιακές σχέσεις σου. Παράλληλα βέβαια, ο Άρης στον Ζυγό μπορεί να εντείνει τους ανταγωνισμούς στις φιλικές σου σχέσεις, ιδιαίτερα αν τεθεί κάποιο προσωπικό ζήτημα. «Παίζει» ακόμη η «στράτευσή» σου σε μια συλλογική προσπάθεια αλλά σε καμία περίπτωση μην πάρεις επάνω σου δυσανάλογες ευθύνες γιατί θα βρεθείς σε αδιέξοδο.
Ερωτικά
Η παρουσία της Αφροδίτης στον 12ο ηλιακό σου οίκο παραπέμπει κυρίως σε παρασκηνιακές διεργασίες και «κρυφές» σχέσεις, πρόσεξε όμως μήπως μια δελεαστική πρόκληση κρύβει παγίδες. Αν βέβαια δεν σε απασχολεί κάτι τέτοιο, τότε… καλή διασκέδαση!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ♑
Γενικά


Ο Άρης στον Ζυγό σου ζητά να επιστρατεύσεις τια αρετές σου, ιδιαίτερα ως προς την αντιμετώπιση «μίνι» κρίσεων με έντονα χαρακτηριστικά. Και πέρα από τις ειδικές γνώσεις σου, σίγουρα θα χρειαστείς μεγάλη… υπομονή απέναντι σε ανταγωνιστές που βλέπουν τα πράγματα διαφορετικά, δρώντας μάλιστα αυθαίρετα και παρασκηνιακά. Κατά τα άλλα βέβαια, ο ενεργός Δίας διευρύνει τον κύκλο των γνωριμιών σου, φέρνοντας σε κοντά σε άτομα που σου κάνουν τα χατίρια! Επιπλέον, μπορεί να ωφεληθείς από την συμμετοχή σου σε μια συλλογική προσπάθεια.
Ερωτικά
Όσο εύκολο είναι να γνωρίσεις ένα «ενδιαφέρον» πρόσωπο, άλλο τόσο δύσκολο είναι να καταλάβεις αν τα αισθήματα που τρέφει για σένα είναι ερωτικά ή φιλικά. Αν πάντως δεν έχεις άλλες δεσμεύσεις μπορείς να «τσιμπολογήσεις», χωρίς περαιτέρω προσδοκίες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ ♒
Γενικά


Ο ενεργός Δίας σου προσδίδει μια κοινωνική λάμψη, ενώ ταυτόχρονα διευκολύνει την επίτευξη των στόχων σου. Ίσως μάλιστα να αρκεί γι’ αυτό η προσωπική σου παρουσία, που σε αυτήν την φάση είναι και το πιο δυνατό «χαρτί» σου.
Παράλληλα, ο Άρης στον Ζυγό μπορεί μεν να συμβάλλει στην απόκτηση γνώσεων ή την εκμάθηση μιας τεχνικής αλλά και σε λεκτικούς ή νομικούς διαξιφισμούς, που «απειλούν» να πάρουν έκταση αν δεν βάλεις νερό στο κρασί σου. Επιπλέον, πρόσεξε πολύ στις μετακινήσεις σου, αφού ελλοχεύει ο κίνδυνος ατυχήματος.
Ερωτικά
Αν είσαι διαθέσιμος/η, τότε θα ήταν λάθος να αδιαφορήσεις απέναντι σε ένα πρόσωπο που «στοχεύει» στην καρδιά σου, αφού μπορείς να συνδυάσεις το τερπνόν μετά του ωφελίμου! Αν όμως είσαι ήδη σε μια σχέση, τότε θα υπάρξουν κρούσματα έντονης ζήλειας.

ΙΧΘΥΕΣ ♓
Γενικά


Ο ενεργός Δίας σου κομίζει ευχάριστες ειδήσεις και διανθίζει την καθημερινότητά σου με ευχάριστα περιστατικά. Επιπλέον,  ένα ταξίδι ή μια εκδρομή μπορεί να σου αποφέρει ακόμη περισσότερες χαρές και απολαύσεις. Παράλληλα βέβαια, ο Άρης στον Ζυγό σε θέλει σε θέση μάχης στον οικονομικό τομέα, είτε για να αντιμετωπίσεις έξωθεν επιβουλές, είτε για να αποκομίσεις ένα «τρανταχτό» κέρδος, πιάνοντας μια ευκαιρία «από τα μαλλιά»! Ωστόσο στα επαγγελματικά σου οφείλεις να ακολουθήσεις μια συμβιβαστική πολιτική απέναντι στους «ισχυρούς».
Ερωτικά
Όσο βρίσκεσαι σε… κίνηση, το σύμπαν δουλεύει για σένα κι είναι πιθανό να αποκομίσεις αρκετά κοπλιμέντα αλλά και υποσχέσεις. Ωστόσο η ύπαρξη πολλών «στόχων» είναι κάτι που δεν σε βοηθά, αφού δημιουργεί... απορίεςσε αυτόν/η που νοιάζεται για σένα!
astrology.gr
Epirusblog Gr
5 of 5
Τα Ζώδια Σήμερα Κυριακή 26 Νοεμβρίου 2017
Epirusblog Gr
5 of 5
ζώδια 2329159873896549794
Σχόλια
item