25 προβλέψεις στην ιστορία που βγήκαν αληθινές! [βίντεο] 25 προβλέψεις στην ιστορία που βγήκαν αληθινές! [βίντεο] | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

25 προβλέψεις στην ιστορία που βγήκαν αληθινές! [βίντεο]

25 προβλέψεις στην ιστορία που βγήκαν αληθινές! [βίντεο]
Ανεξάρτητα από το πόσο σημαντικές είναι οι προβλέψεις, ενθουσιάζουν μικρούς και μεγάλους, καθώς προεικονίζουν ορισμένα στοιχεία του μέλλοντος.

Από τις χαρτορίχτρες και τους χειρομάντεις, μέχρι διάσημους προφήτες, όπως ο Νοστράδαμος, έχουν ακουστεί διάφορες θεωρίες που όμως αρκετοί άνθρωποι τις υιοθέτησαν, καθώς θεωρούσαν ότι ε
πηρεάζουν άμεσα το πεπρωμένο τους.

Μολονότι οι προβλέψεις δεν παρέχουν εγγυημένη πληροφόρηση για το μέλλον, σε ορισμένες περιπτώσεις, επιβεβαιώθηκαν πλήρως. Μάλιστα, μερικές από αυτές χρειάστηκε να περάσουν αρκετοί αιώνες, προκειμένου να επαληθευτούν.

Στο βίντεο που ακολουθεί θα δείτε μια λίστα από τις 25 πιο απίστευτες προβλέψεις στην ιστορία που βγήκαν αληθινές. Μεταξύ αυτών, θα ακούσετε για τον Αμερικανό συγγραφέα, Edward Bellamy (1850- 1898) ο οποίος σ' ένα μυθιστόρημα του προέβλεψε την πιστωτική κάρτα, καθώς και τον Σέρβο εφευρετή Nikola Teslα (1856 -1943), που η συνεισφορά του θεωρείται σημαντική στην ασύρματη τεχνολογία.


Epirusblog Gr
5 of 5
25 προβλέψεις στην ιστορία που βγήκαν αληθινές! [βίντεο]
Epirusblog Gr
5 of 5
ενδιαφέροντα 2234988056061558450
Σχόλια
item