Τα Ζώδια Σήμερα Σάββατο 25 Νοεμβρίου 2017 Τα Ζώδια Σήμερα Σάββατο 25 Νοεμβρίου 2017 | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Τα Ζώδια Σήμερα Σάββατο 25 Νοεμβρίου 2017

Τα Ζώδια Σήμερα Σάββατο 25 Νοεμβρίου 2017

Διαβάστε τι λέει το ζώδιό σας σήμερα.

  Απαγορευτικό σήμα. 


ΚΡΙΟΣ ♈
Γενικά
Ο ενεργός Κρόνος θέτει σε δοκιμασία τις γνώσεις-δεξιότητές σου κι ανάλογα με το πόσο καλά γνωρίζεις ή έχεις «δουλέψει» τα θέματά σου, θα είναι και τα αποτελέσματά σου. Επιπλέον η ημέρα είναι κατάλληλη για διαβάσματα, μελέτες και εργασίες ταξινόμησης, όχι όμως για εξωστρεφείς δράσεις –ιδιαίτερα ψυχαγωγικού χαρακτήρα- αφού το πιθανότερο είναι να «κολλήσουν» ή να παρεμποδιστούν. Παράλληλα βέβαια, η Σελήνη στον Υδροχόο ανανεώνει τον κύκλο των γνωριμιών σου κι ίσως αποκτήσεις έναν νέο φίλο ή ομοϊδεάτη.
Ερωτικά
Ο Άρης απέναντί σου σηματοδοτεί μια νέα φάση στην προσωπική σου ζωή, καλώντας σε να ανταποκριθείς σε μια πρόκληση που μπορεί να αλλάξει πολλά. Έτσι λοιπόν, είτε είσαι μόνος/η, είτε δεσμευμένος/η, δεν θα πρέπει πια να θεωρείς τίποτα ως δεδομένο. 

ΤΑΥΡΟΣ ♉
Γενικά
Η Σελήνη στον Υδροχόο σε θέλει στις «επάλξεις», προκειμένου να αναδείξεις τα προσόντα και τις ικανότητές σου, συχνά μάλιστα σε πείσμα όλων εκείνων που σε περιβάλλουν και αντιτίθενται στα σχέδιά σου. Παράλληλα, ο ενεργός Κρόνος δεν ευνοεί σημαντικές αγορές ή επενδύσεις, ενώ αν δεν προσαρμοστείς έγκαιρα στην «σκληρή» οικονομική πραγματικότητα που βιώνεις, το πιθανότερο είναι να «τρέχεις» πίσω από τις εξελίξεις, χωρίς να πετυχαίνεις κάτι ουσιαστικό. Μπορεί όμως να ωφεληθείς από μια πώληση ή την απαλλαγή σου από κάποια βάρη.

Ερωτικά
Αν είσαι μόνος/η, τότε ενδέχεται να γνωρίσεις ένα πρόσωπο που ανταποκρίνεται τόσο στις βαθιές σου επιθυμίες αλλά επιπλέον και σε πρότυπα που καθορίζουν τις επιλογές σου. Ας μην αφήσεις λοιπόν αυτήν την ευκαιρία να πάει χαμένη! 

ΔΙΔΥΜΟΙ ♊
Γενικά
Ο ενεργός Κρόνος αυξάνει τις πιέσεις που δέχεσαι από τους άλλους, με συνέπεια να οδηγήσει τις σχέσεις και τις συνεργασίες σου σε ένα προσωρινό αδιέξοδο. Στην περίπτωση δε, που σου γίνει μια πρόταση να θυμάσαι ότι η εν λόγω υπόθεση δεν θα προχωρήσει χωρίς μπελάδες! Επιπλέον, αναμένεται να επηρεάσει συνολικά την διάθεσή σου κάνοντάς σε πιο απαισιόδοξο/η ή μελαγχολικό/η. Παράλληλα όμως, η Σελήνη στον Υδροχόο θα σου προσφέρει την ευκαιρία για ένα επικοινωνιακό «αλισβερίσι», που θα σε κάνει να ξεχάσεις τα βάσανά σου.
Ερωτικά
Την ίδια στιγμή που ο Άρης και ο Ερμής σε… κατευθύνουν προς τα νιάτα, ο Κρόνος μπορεί να σε φέρει πιο κοντά σε ένα πρόσωπο μεγαλύτερης ηλικίας. Ωστόσο όπως θα διαπιστώσεις σύντομα, «δεν χωρούν δύο καρπούζια κάτω από την ίδια μασχάλη»! 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ ♋
Γενικά
Ο ενεργός Κρόνος δημιουργεί νέες πιέσεις στα εργασιακά σου κι ίσως να επιφορτιστείς με επιπλέον ευθύνες χωρίς να λάβεις σπουδαία ανταλλάγματα ή να υποστείς μια κριτική για κάτι που δεν φταις. Αν πάλι ψάχνεις για δουλειά, θα «μετρήσει» κυρίως η εμπειρία σου. Επιπλέον καλείσαι να δώσεις μεγαλύτερη σημασία σε θέματα υγείας ή διατροφής, αφήνοντας πίσω σου κάποιες κακές συνήθειες. Παράλληλα βέβαια, η Σελήνη στον Υδροχόο μπορεί να συμβάλει σε έξτρα αγορές, αφού ως… γνωστόν «η φτώχια θέλει καλοπέραση»!

Ερωτικά
Επιδιώκεις να καλύψεις ταυτόχρονα μια σειρά από ανάγκες και «προαπαιτούμενα» που θεωρητικά είναι δύσκολο να τα βρεις σε έναν άνθρωπο, έλα όμως που υπάρχουν και οι… εξαιρέσεις! Μην διστάσεις λοιπόν να πεις το «ναι» σε μια πρόταση που θα σου γίνει.

ΛΕΩΝ ♌
Γενικά
Η Σελήνη στον Υδροχόο ανανεώνει τις σχέσεις και τις συνεργασίες σου, φέρνοντάς σε πιο κοντά σε ξεχωριστά άτομα που «κουβαλούν» μια τρέλα ανάλογη με την δική σου! Παράλληλα βέβαια, ο ενεργός Κρόνος σε πιέζει να ασχοληθείς με τα λάθη ή τα προβλήματα αγαπημένων σου προσώπων, ξεκινώντας ίσως από τα παιδιά σου. Και παρά την όποια απογοήτευσή σου, δεν θα ήταν σοφό από την πλευρά σου να καταλογίσεις ευθύνες σε μια φάση που εκείνο που χρειάζονται περισσότερο είναι η στήριξή σου και η πρακτική συμβολή σου στα όσα αντιμετωπίζουν.
Ερωτικά
Την ίδια στιγμή που η Αφροδίτη στον Σκορπιό σου υπόσχεται μια «κοκούνινγκ» εμπειρία με το ταίρι σου, ο Κρόνος υψώνει… απαγορευτικό για μια νέα γνωριμία, αφού θα συνοδευτεί με πλείστα προβλήματα. Ξέρεις λοιπόν τι σε… συμφέρει να κάνεις!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ ♍
Γενικά
Ο ενεργός Κρόνος σηματοδοτεί κρίσιμες ώρες και την λήψη αναγκαίων αποφάσεων στο σπίτι ή την οικογένειά σου, φρόντισε ωστόσο να μην τα πάρεις όλα πάνω σου, αφήνοντας τους άλλους απλά να σε… κριτικάρουν! Επιπλέον, η ημέρα προσφέρεται για τακτοποίηση και την «επιβολή της τάξης» στον χώρο σου. Αντίθετα, σε περιουσιακά ζητήματα, το καλύτερο που μπορείς να πετύχεις είναι είτε μια πώληση, είτε ένα «πάγωμα» των εξελίξεων. Παράλληλα, η Σελήνη στον Υδροχόο μπορεί να προκαλέσει μια προσωρινή αναστάτωση στην υγεία ή την εργασία σου.

Ερωτικά
Με αφορμή είτε ένα ταξίδι είτε ένα μήνυμα που θα λάβεις, φαίνεται να μπαίνουν οι βάσεις για να ανοίξει ένας νέος κύκλος στα προσωπικά σου, αρκεί κι εσύ να αφήσεις πίσω σου «παγιωμένες» θέσεις και πεποιθήσεις, που επανειλημμένα έχουν σταθεί εμπόδιο στην ευτυχία σου. 

ΖΥΓΟΣ ♎
Γενικά
Ο ενεργός Κρόνος αναμένεται να αυξήσει τους προβληματισμούς σου, δίνοντάς σου την ώθηση να αναπτύξεις την πνευματικότητα σου ή να εμπλουτίσεις τις γνώσεις σου. Ωστόσο, σε σχέση με τις πιο εξωστρεφείς δράσεις σου οφείλεις να κινηθείς αργά και μεθοδικά, τσεκάροντας την επάρκειά σου σε έγγραφα αλλά και στον εξοπλισμό που θα χρειαστείς για τις συναλλαγές σου. Παράλληλα όμως, η Σελήνη στον Υδροχόο σε βοηθά να περάσεις καλά κοντά σε αγαπημένα πρόσωπα και να αναδείξεις τις πιο δημιουργικές πτυχές σου.
Ερωτικά
Ο Άρης στο ζώδιό σου σε ωθεί να αλλάξεις το καθεστώς της προσωπικής σου ζωής, συνδυάζοντας μάλιστα «το τερπνόν μετά του ωφελίμου». Πρόσεξε, ωστόσο, μήπως με την στάση σου εγείρεις ανταγωνισμούς, που θα σε βλάψουν, ιδιαίτερα στον χώρο της εργασίας σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ ♏
Γενικά
Η Σελήνη στον Υδροχόο μπορεί να φέρει νέα δεδομένα στο σπίτι ή την οικογένειά σου, χωρίς να αποκλειστεί το ενδεχόμενο να αλλάξεις προσωρινά «έδρα». Επιπλέον, η ανάδειξη ενός περιουσιακού θέματος δεν είναι για… καλό, αφού θα συνδυαστεί με μπελάδες. Παράλληλα, ο ενεργός Κρόνος «στενεύει» τις οικονομικές δυνατότητές σου, οπότε είναι σκόπιμο να αποφύγεις κάθε περιττό έξοδο και να κινηθείς με πρώτο σου μέλημα την κάλυψη των υποχρεώσεών σου. Κι αν τα «κουκιά» δεν βγαίνουν, δεν έχεις παρά να καταφύγεις σε μια πώληση κι όχι σε δανεισμό.

Ερωτικά 
Η Αφροδίτη στο ζώδιό σου μπορεί να συμβάλλει σε πρωτόγνωρες ερωτικές εμπειρίες, αρκεί να βοηθήσεις κι εσύ, καταπολεμώντας την συνήθη καχυποψία σου. Αντίθετα, αν πέσεις θύμα της ζήλειας ή των εμμονών σου, τότε θα χαλάσεις κάτι ωραίο που γεννιέται. 

ΤΟΞΟΤΗΣ ♐
Γενικά
Ο Κρόνος στο ζώδιό σου σηματοδοτεί μια «στάση» στη ζωή σου, με σκοπό να κάνεις έναν απολογισμό στα πεπραγμένα σου ή να λάβεις τις αποφάσεις σου και μάλιστα κάτω από… ασφυκτική πίεση! Αν πάλι αποπειραθείς να κάνεις ένα νέο ξεκίνημα, χωρίς να έχεις προβεί στις αναγκαίες διορθώσεις, το πιθανότερο είναι να αποτύχεις, εξ αιτίας της ανεπάρκειάς σου ή κάποιων «άτυχων» συγκυριών που δεν ορίζεις εσύ. Παράλληλα βέβαια, η Σελήνη στον Υδροχόο θα σε βοηθήσει να «ξεσκάσεις» με ένα ταξίδι ή μια εκδρομή.
Ερωτικά
Μπορεί η Αφροδίτη στον Σκορπιό να σου ανοίγει… κρυφές «πόρτες», ωστόσο ο Κρόνος «παγώνει» τις εξελίξεις, με σκοπό να πάρεις τις αποφάσεις σου αλλά εκείνες που βρίσκονται κοντά στην δική σου αλήθεια και δεν καθρεφτίζουν τις ενοχές και τις ανασφάλειές σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ♑
Γενικά
Ο ενεργός Κρόνος σε ωθεί να διερευνήσεις κρυφές καταστάσεις και να ασχοληθείς με ποικίλα μυστήρια, δίνοντας τις δικές σου απαντήσεις κι εδώ τα καλά νέα είναι ότι θα μπορέσεις να ξεσκεπάσεις κάποιες «υπόγειες διαδρομές». Ωστόσο, μην αμελήσεις να ασχοληθείς με την υγεία και τη διατροφή σου, αφού αν δεν πάρεις τώρα τις αποφάσεις σου, σύντομα θα «τρέχεις και δεν θα φτάνεις»! Επιπλέον, μπορεί να προκύψει ένα τεχνικό πρόβλημα. Παράλληλα, η Σελήνη στον Υδροχόο σε ωθεί να αποκτήσεις κάτι που ενισχύει το πρεστίζ σου.

Ερωτικά
Μπορεί μεν η Αφροδίτη στον Σκορπιό να διευρύνει τις επιλογές σου αλλά για την ώρα… επικρατεί ο Κρόνος, που σε κρατά μακριά από «ανάλαφρες» περιπέτειες, ίσως μάλιστα η μοναξιά να σου κάνει καλό, αφού θα συνειδητοποιήσεις τις πραγματικές ανάγκες σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ ♒
Γενικά
Η Σελήνη στο ζώδιό σου σε βάζει να πρωταγωνιστείς στις εξελίξεις, είτε για καλό είτε… όχι και το τελικό αποτέλεσμα θα κριθεί από την επάρκειά σου σε γνώσεις ή ικανότητες. Παράλληλα, ο ενεργός Κρόνος σε πιέζει να συμμετάσχεις σε μια συλλογική προσπάθεια, παίρνοντας όμως επάνω σου ευθύνες που δεν σου αναλογούν και αντιμετωπίζοντας φαινόμενα αχαριστίας και «γαϊδουριάς», οπότε «κάνε κράτει»! Επιπλέον, ίσως μάθεις κάτι δυσάρεστο για έναν φίλο ή μια φίλη σου ή απογοητευτείς από μια άδικη κριτική που θα σου ασκηθεί.

Ερωτικά 
Η Αφροδίτη στον Σκορπιό μπορεί να σε παρασύρει σε ένα πάθος που δεν θα μπορέσεις να διαχειριστείς εύκολα κι αν είσαι ήδη σε μια σχέση, καλύτερα να μην μπλέξεις. Επιπλέον, ίσως σου γίνει «κρούση» από ένα πρόσωπο που σε βλέπει ως «όχημα ανέλιξης»! 

ΙΧΘΥΕΣ ♓
Γενικά
Ο ενεργός Κρόνος σε περνάει από εξετάσεις και βέβαια όλα θα κριθούν από την επάρκειά σου, ιδιαίτερα στον επαγγελματικό τομέα. Αν όμως διαπιστώσεις ότι κάποιος/α επωφελείται, πατώντας στις δικές σου πλάτες, μη διστάσεις να απαιτήσεις το δίκιο σου, αφού αν ενδώσεις, το μόνο που θα πετύχεις είναι να δυσκολέψεις ακόμη περισσότερο την ζωή σου, χωρίς κάποιο αντίκρισμα. Εξ άλλου, στην πορεία θα διαπιστώσεις ότι «κι ο άγιος φοβέρα θέλει»! Παράλληλα, η Σελήνη στον Υδροχόο σε καλεί να μεριμνήσεις για την υγεία και τη διατροφή σου.

Ερωτικά
Η Αφροδίτη στον Σκορπιό «ανεβάζει» κι άλλο την σεξουαλικότητά σου, εμπλουτίζοντάς την με… μπόλικο συναίσθημα αλλά και πάθος! Φρόντισε λοιπόν να έχεις πλάι σου τον κατάλληλο άνθρωπο, ώστε να απολαύσεις τον έρωτά σου χωρίς ζήλειες και δυσάρεστα απρόοπτα.
astrology.gr
Epirusblog Gr
5 of 5
Τα Ζώδια Σήμερα Σάββατο 25 Νοεμβρίου 2017
Epirusblog Gr
5 of 5
ζώδια 4779810522473553477
Σχόλια
item