Κανονικά τα δρομολόγια του Μετρό την Πέμπτη - Ανεστάλη η 24ωρη απεργία Κανονικά τα δρομολόγια του Μετρό την Πέμπτη - Ανεστάλη η 24ωρη απεργία | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Κανονικά τα δρομολόγια του Μετρό την Πέμπτη - Ανεστάλη η 24ωρη απεργία

Κανονικά τα δρομολόγια του Μετρό την Πέμπτη - Ανεστάλη η 24ωρη απεργία

Ωστόσο, θα πραγματοποιηθεί η εξαγγελθείσα στάση εργασίας την Τετάρτη από τις 9 το βράδυ ως τη λήξη της βάρδιας.

Αναστέλλει την 24ωρη απεργία που είχε εξαγγείλει για την Πέμπτη 16 Νοεμβρίου το Σωματείο Ηλεκτροδηγών Αττικό Μετρό, μετά τη συνάντηση που είχε με την ηγεσία του υπουργείου Μεταφορών και τη διοίκηση της ΣΤΑΣΥ.

Κατά τη συνάντηση τέθηκε το πλαίσιο και δρομολογήθηκαν οι διαδικασίες επίλυσης του θέματος της αναδρομικής αναγνώρισης των ασφαλιστικών εισφορών των ηλεκτροδηγών, για την κατηγορία των Βαρέων και Ανθυγιεινών Επαγγελμάτων. 

Οι εργαζόμενοι θεωρώντας την παρέμβαση του υπουργείου Μεταφορών καθοριστική και ωφέλιμη για τη δρομολόγηση του αιτήματος, αποφάσισαν να προχωρήσουν στην αναστολή της εξαγγελθείσας 24ωρης απεργίας για την Πέμπτη 16.11.2017. 

Ωστόσο, μεθαύριο Τετάρτη, οι συρμοί του μετρό θα είναι ακινητοποιημένοι από τις 9 το βράδυ μέχρι τη λήξη της κυκλοφορίας.

Το Σωματείο Εργαζομένων Λειτουργίας Μετρό Αθηνών αντιδρά στην ένταξη της ΣΤΑΣΥ στο «υπερΤαμείο», όπως λέει και ζητά συνάντηση με τον υπουργό Οικονομικών Ευκλείδη Τσακαλώτο «για την επίλυση του χρηματοδοτικού θέματος των αστικών συγκοινωνιών».
Epirusblog Gr
5 of 5
Κανονικά τα δρομολόγια του Μετρό την Πέμπτη - Ανεστάλη η 24ωρη απεργία
Epirusblog Gr
5 of 5
κοινωνία 7746524581666226820
Σχόλια
item