Τα Ζώδια Σήμερα Τετάρτη 22 Νοεμβρίου 2017

Τα Ζώδια Σήμερα Τετάρτη 22 Νοεμβρίου 2017

Διαβάστε τι λέει το ζώδιό σας σήμερα.

  Κόντρα στην ρουτίνα.

ΚΡΙΟΣ ♈


Γενικά
Η Σελήνη στον Αιγόκερω μπορεί να δημιουργήσει ένα εξαιρετικά ασταθές περιβάλλον στα επαγγελματικά σου ή σε σχέση με ένα κορυφαίο ζήτημα που σε απασχολεί, καθιστώντας ακόμη πιο δύσκολη την λήψη μιας απόφασης. Ωστόσο, θα σου προσφέρει τον κατάλληλο «μπούσουλα», να ξεκινήσεις από αυτά που πρέπει να γίνουν, αφήνοντας για αργότερα τις λοιπές… πολυτέλειες! Παράλληλα, ο ενεργός Ουρανός πιθανόν να σου φέρει ένα απροσδόκητο κέρδος, ενώ σε ωθεί να προβείς σε κάποιες «εξεζητημένες» αγορές.
Ερωτικά
Από την μια πλευρά ο Άρης στον οίκο των σχέσεών σου, από την άλλη ο Ουρανός στο ζώδιό σου κάνουν την σταθερότητα μια πολύ… δύσκολη υπόθεση! Και κάτω από αυτές τις συνθήκες το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να ζήσεις το «τώρα».

ΤΑΥΡΟΣ ♉
Γενικά
Ο ενεργός Ουρανός ίσως σε φέρει σε επαφή με ένα άτομο, που, παρότι σε «ξενίζει» με τη φιλοσοφία του, τελικά θα αποδειχθεί πολύτιμος συνοδοιπόρος. Παράλληλα, η Σελήνη στον Αιγόκερω σε ωθεί να ταξιδέψεις και να έρθεις σε επαφή με κόσμο, ενδεχομένως ωστόσο να δυσκολέψει αρκετά οτιδήποτε έχει αμιγώς ψυχαγωγικό χαρακτήρα. Καλό είναι λοιπόν να επικεντρωθείς στα πιο «σοβαρά», προσέχοντας μάλιστα κάποιες λεπτομέρειες που πάντα έχουν τη σημασία τους. Μπορείς βέβαια να εντρυφήσεις και σε ένα γνωστικό αντικείμενο.
Ερωτικά
Το κλίμα είναι θετικό κι αν είσαι ήδη σε μια σχέση, μπορείς να βρεις ακόμη περισσότερα κοινά σημεία με τον άνθρωπό σου. Αν πάλι τα έχεις… καταφέρει κι εξακολουθείς να είσαι μόνος/η, θα έχεις κι άλλη μια ευκαιρία να βρεις το ταίρι σου, και μάλιστα εντελώς ξαφνικά!

ΔΙΔΥΜΟΙ ♊
Γενικά 
Η Σελήνη στον Αιγόκερω ενδέχεται να  σε παρασύρει σε οικονομικές επιλογές που υπαγορεύονται από το συναίσθημα κι όχι από τη λογική σου, τελικά όμως ίσως πάρεις ένα πολύ καλό «μάθημα» για να μην εμπιστεύεσαι άτομα «μέσα στην καλή χαρά» και χωρίς κανένα ρεαλιστικό κριτήριο. Επιπλέον, σε καλεί να φυλάξεις χρήματα για μια έκτακτη υποχρέωση που θα προκύψει. Παράλληλα βέβαια, ο ενεργός Ουρανός μπορεί να προκαλέσει μια ευχάριστη έκπληξη στην δουλειά σου ή να σου φέρει έναν μικρό τετράποδο ή… φτερωτό φίλο!
Ερωτικά
Οι άλλοι σε πιέζουν να κάνεις πράγματα που δε θέλεις, το ίδιο κάνεις όμως κι εσύ και για την ώρα αυτή η διάσταση απόψεων είναι δύσκολο να γεφυρωθεί. Ας δώσει λοιπόν η κάθε πλευρά περισσότερο χρόνο στην άλλη, πριν δημιουργηθεί μια αχρείαστη κρίση.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ ♋
Γενικά
Η Σελήνη στον Αιγόκερω σε καλεί να κλείσεις ένα κεφάλαιο στη ζωή σουκαι να αφήσεις πίσω σου το παρελθόν. Κομματάκι… δύσκολο βέβαια για σένα αλλά όχι ακατόρθωτο! Επιπλέον, μπορεί να υπάρξουν ενστάσεις από την πλευρά ενός συνεργάτη που θα προτιμούσε να πράξεις διαφορετικά, αλλά δεν έχεις παρά να το συζητήσεις μαζί του. Παράλληλα, ο ενεργός Ουρανός ίσως θίξει τις ισορροπίες στις διαπροσωπικές σχέσεις σου και από πλευράς σου θα χρειαστεί περισσότερη ανοχή στην διαφορετικότητα.
Ερωτικά
Στην αισθηματική σου ζωή όλα μπορούν να βρουν τον δρόμο τους, ανεξάρτητα με το αν προηγηθεί κάποια «βασανιστική» παλινδρόμηση ή μια αβεβαιότητα που θα σε προβληματίσει. Ίσως μάλιστα να δοκιμάσεις και μια ευχάριστη όσο και μοναδική έκπληξη!

ΛΕΩΝ ♌
Γενικά
Ο ενεργός Ουρανός σε καλεί να προβείς σε αλλαγές στον προσωπικό σου χώρο, ίσως μάλιστα η αφορμή για αυτό να είναι ένα ξεχωριστό δώρο που θα λάβεις ή ένα... εξοπλιστικό «πακέτο». Παράλληλα βέβαια, η Σελήνη στον Αιγόκερω σε ωθεί να ασχοληθείς με την επιβολή της… τάξης στην καθημερινότητά σου, πριν «επιβληθεί» το χάος! Καλό είναι ωστόσο να μην υπερβείς τις αντοχές σου κι αν σε ταλαιπωρήσει μια αδιαθεσία, μην την υποτιμήσεις. Επιπλέον, μπορεί να προκύψουν κάποιες «αρρυθμίες» ή ενοχλητικές μεταβολές στην δουλειά σου.

Ερωτικά
Κάποιος/α προσπαθεί να σου «εξηγήσει» τα συναισθήματά του, αγνοώντας ίσως ότι θα πετύχαινε περισσότερα με μια αγκαλιά! Κι εσύ όμως από την πλευρά σου να γνωρίζεις ότι σήμερα είσαι καλός/η για να λύνεις προβλήματα άλλων κι όχι τα δικά σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ ♍
Γενικά
Η Σελήνη στον Αιγόκερω σε παρασύρει σε συναισθηματικές επιλογές που μπορεί τελικά να σε «ποτίσουν» με πίκρες, αν δώσεις τα πάντα, χωρίς να πάρεις τίποτα. Αυτό αναφέρεται και στα παιδιά σου. Κινήσου λοιπόν στα πλαίσια μιας αμοιβαίας ανταλλαγής υπηρεσιών για να είναι όλοι ευχαριστημένοι! Παράλληλα, ο ενεργός Ουρανός μπορεί να σε αιφνιδιάσει ευχάριστα μέσα από μια επίσκεψη ή εκδρομή, ενώ δεν αποκλείεται να ανανεώσεις πλήρως την εμφάνισή σου, με ρούχα ή αξεσουάρ που σου προσδίδουν μια ξεχωριστή λάμψη.
Ερωτικά
Σκέφτεσαι τα υπέρ και τα κατά μιας κατάστασης αλλά ο έρωτας δεν είναι ούτε δουλειά, ούτε σύμβαση για να εξετάζεται με λογικά κριτήρια και τελικά δεν αποκλείεται να αποφασίσεις «σωστά» αλλά τελείως λάθος για το συναίσθημά σου.

ΖΥΓΟΣ ♎
Γενικά
Η Σελήνη στον Αιγόκερω σε καλεί να καλύψεις τις ανάγκες του σπιτιού ή της οικογένειάς σου, καλό είναι όμως να φροντίσεις μόνο για τα εντελώς αναγκαία. Επιπλέον, θα ήταν λάθος να φανείς ασυνεπής στα καθήκοντά σου, αφού μπορεί να κριθείς αυστηρά, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι θα πρέπει να φορτωθείς με δυσανάλογες υποχρεώσεις. Παράλληλα, ο ενεργός Ουρανός μπορεί να σου προσφέρει ένα έξτρα εισόδημα ή ένα ξεχωριστό δώρο που θα σε εντυπωσιάσει, μπορείς ωστόσο κι εσύ να κάνεις την έκπληξη σε ένα πρόσωπο που σε ενδιαφέρει.
Ερωτικά
Ο Άρης σε εξωθεί να αναλάβεις ένα ρίσκο αλλά όλα τα… ωραία έχουν και τις δυσκολίες τους! Μάλιστα ευνοείσαι αν πρόκειται για μια νέα γνωριμία, αντίθετα αν είσαι ήδη σε μια σχέση, ίσως πιεστείς τόσο, ώστε να δρομολογήσεις την απομάκρυνσή σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ ♏
Γενικά
Ο ενεργός Ουρανός εισάγει νέα… ήθη στην προσωπική σου ζωή κι ίσως κάνεις κάτι για πρώτη φορά. Επιπλέον, μπορεί να ανανεώσεις την εμφάνισή σου. Παράλληλα βέβαια, η Σελήνη στον Αιγόκερω μπορεί να σε κουράσει με επαφές ή μετακινήσεις που πρέπει να γίνουν, ώστε να διευθετηθούν κάποια θέματα που δεν παίρνουν αναβολή. Επίσης, σε καλεί να επεξεργαστείς προσεκτικά κάθε στοιχείο και να εξαντλήσεις την προνοητικότητά σου, αφού όλο και κάποια «αναποδιά» θα σου συμβεί. Κι αν δεις ότι κάτι δε «βγαίνει», μη διστάσεις να το απορρίψεις.
Ερωτικά
Η Αφροδίτη στο ζώδιό σου, επηρεασμένη από τον Ουρανό, σου υπόσχεται πολλά και… περίεργα, στα πλαίσια όμως μιας σχέσης, που μάλλον δεν συμβαδίζει με την νοοτροπία σου. Αν λοιπόν σου γίνει κάποια πρόταση, διατήρησε τις επιφυλάξεις σου για την συνέχεια.

ΤΟΞΟΤΗΣ ♐
Γενικά
Η Σελήνη στον Αιγόκερω σε ωθεί να μεριμνήσεις για τα οικονομικά σου, πολύ περισσότερο που κάποια πράγματα δε βαδίζουν σύμφωνα με τα σχέδια ή τις επιθυμίες σου. Ωστόσο, οφείλεις να κάνεις υπομονή και να περιοριστείς στα εντελώς αναγκαία δίνοντας προτεραιότητα στην κάλυψη των υποχρεώσεών σου. Αν πάντως σκέφτεσαι να πουλήσεις κάτι, το σύμπαν… εγκρίνει! Παράλληλα, ο ενεργός Ουρανός σε ωθεί να αλλάξεις μια διατροφική συνήθειά σου ή να υιοθετήσεις μια πρωτοποριακή μέθοδο θεραπείας-αισθητικής.
Ερωτικά
Αν είσαι ήδη σε μια σχέση, καλό είναι να εξετάσεις από κοινού με το ταίρι σου κάποια πράγματα που το προηγούμενο διάστημα μπήκαν «κάτω από το χαλί». Αν πάλι είσαι μόνος/η, μπορεί να σου τύχει κάτι… απρόοπτο, όσο και κρυφό!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ♑
Γενικά
Η Σελήνη στο ζώδιό σου εγείρει πολλαπλές απαιτήσεις κι ίσως χρειαστεί να ξεπεράσεις τον εαυτό σου για να τα προλάβεις όλα. Αν όμως σου ζητήσουν να κάνεις πολύ περισσότερα από αυτά που υποχρεούσαι, τότε καλό είναι να πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου, θέτοντας έγκαιρα τα όριά σου, πριν σου «φορτώσουν» κάθε μελλοντική και… παρελθούσα αποτυχία! Παράλληλα, ο ενεργός Ουρανός θα σε φέρει σε επαφή με ένα άτομο που κινείται πολύ έξω από τις προδιαγραφές σου αλλά εδώ είναι που ισχύει το γνωστό «τα ετερώνυμα έλκονται».
Ερωτικά
Βρίσκεσαι στο κέντρο της προσοχής αλλά η κυκλοθυμία σου μπορεί να σε κάνει να συμπεριφέρεσαι με τέτοιο τρόπο που κανείς να μην μπορεί να καταλάβει τι ακριβώς είναι αυτό που ζητάς. Προσπάθησε να είσαι πιο… cool κι όλα θα πάνε καλύτερα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ ♒
Γενικά
Ο ενεργός Ουρανός μπορεί να συμβάλλει σε ευχάριστες εκπλήξεις, που θα σε «εξιτάρουν», ενώ δεν αποκλείεται να σε πλησιάσει ένα πρόσωπο που αποπνέει ιδιαίτερη αίγλη. Παράλληλα βέβαια, η Σελήνη στον Αιγόκερω σε θέλει έτοιμο να προχωρήσεις σε αναγκαίους περιορισμούς που θα προστατέψουν την υγεία σου, πολύ περισσότερο αν τις προηγούμενες ημέρες «ξέφυγες» από τα δέοντα. Επιπλέον, σου ζητά να επεξεργαστείς με προσοχή τα δεδομένα στη δουλειά σου, παίρνοντας υπόψη σου και το ότι κάποιος/α πράττει για σένα… χωρίς εσένα!
Ερωτικά
Η Αφροδίτη στον Σκορπιό σε ωθεί να ενδώσεις σε μια «εξωτική» εμπειρία, που μπορεί να σου μείνει αξέχαστη ακόμη κι αν δεν έχει συνέχεια. Αν όμως είσαι ήδη σε μια σχέση, πρόσεξε μήπως η «κυνική» συμπεριφορά σου πληγώσει το ταίρι σου.

ΙΧΘΥΕΣ ♓
Γενικά
Η Σελήνη στον Αιγόκερω τονίζει θέματα που έχουν να κάνουν κυρίως με τις διαπροσωπικές σχέσεις σου κι εκείνο που πρέπει να προσέξεις είναι το να μην υπερβείς κάποια όρια στις παρεμβάσεις σου, ιδιαίτερα αν δεν σου έχει ζητηθεί κάτι τέτοιο. Από την άλλη πλευρά, μπορεί να γίνεις εσύ το «θύμα» μιας τέτοιας παρέμβασης. Παράλληλα, ο ενεργός Ουρανός σε καλεί να ξεφύγεις από «τα ίδια και τα όμοια» δοκιμάζοντας κάτι νέο ή πρωτοποριακό. Επιπλέον, είναι πιθανό να αιφνιδιαστείς ευχάριστα σε μια μετακίνησή σου.

Ερωτικά 
Η Αφροδίτη στον Σκορπιό δεν σκοπεύει να σε αφήσει παραπονεμένο/η αλλά σε κάθε περίπτωση οι τελικές αποφάσεις ανήκουν σε σένα. Μια γνωριμία σε ταξίδι ή με ξένο/η εξακολουθεί να έχει τις καλύτερες πιθανότητες, χωρίς να αποκλείεται και κάτι… διαδικτυακό!
astrology.gr
epirusblog.gr
5 of 5
Τα Ζώδια Σήμερα Τετάρτη 22 Νοεμβρίου 2017
epirusblog.gr
5 of 5
ζώδια 8037372825506804976
item