Τα Ζώδια Σήμερα Τρίτη 21 Νοεμβρίου 2017

Τα Ζώδια Σήμερα Τρίτη 21 Νοεμβρίου 2017

Διαβάστε τι λέει το ζώδιό σας σήμερα.

  Έρωτες και πάθη.

ΚΡΙΟΣ ♈


Γενικά
Ο Άρης απέναντί σου εντατικοποιεί τους ρυθμούς σου και πάνω στην «φούρια» σου μπορεί να συμβούν πολλά. Μια πιθανή συνέπεια είναι να «σπάσεις» μια συνεργασία που κατά την κρίση σου δεν αποδίδει, αλλά πρόσεξε και σε σχέση με χειρισμούς, που μπορεί να απειλήσουν την σωματική σου ακεραιότητα. Παράλληλα, η Αφροδίτη στον Σκορπιό σε καλεί να είσαι πολύ επιφυλακτικός/η απέναντι σε μια πρόταση οικονομικού περιεχομένου, αφού είναι πιθανό να γίνεται εκ του πονηρού ή να κρύβει παγίδες. Μπορεί όμως να λάβεις κι ένα δώρο ή μια αποζημίωση.
Ερωτικά
Ο Άρης στον Ζυγό εντείνει την συναισθηματική σου αστάθεια και κάτω από αυτές τις συνθήκες είναι δύσκολο να «σταθείς» σε μια «νορμάλ» σχέση. Κάνε λοιπόν τα παιχνίδια και τις κατακτήσεις σου, χωρίς να τρέφεις ιδιαίτερες προσδοκίες για το «αύριο».

ΤΑΥΡΟΣ ♉
Γενικά
Η Αφροδίτη στον Σκορπιό σου επισημαίνει ότι οι όροι μιας συνεργασίας αλλά και οι προθέσεις των άλλων απέναντί σου, θέλουν περισσότερο «ψάξιμο», αφού σου δίνουν το «τυράκι» για να πέσεις στη φάκα! Επιπλέον, σε κάνει πιο επιρρεπή σε «αδιέξοδα» πάθη, είτε πρόκειται για τα προσωπικά σου είτε για τον τρόπο ζωής σου, με συνέπεια να «αδυνατίσει» η λογική σου. Από την άλλη πλευρά βέβαια, σε ωθεί να ασχοληθείς με καλλιτεχνικά ή μεταφυσικά θέματα. Παράλληλα, με τον Άρη στον 6ο φυσικό «οίκο» σου, οφείλεις να προσέξεις την υγεία σου.

Ερωτικά
Στην παρούσα φάση, η Αφροδίτη στον «οίκο» των σχέσεών σου δεν ευνοεί τα προσωπικά σου, αντίθετα το πιθανότερο είναι να παραπλανηθείς ή να πέσεις θύμα μιας συναισθηματικής χειραγώγησης, που «ποντάρει» στα… χαμηλότερα των ενστίκτων σου! 

ΔΙΔΥΜΟΙ ♊
Γενικά
Η Αφροδίτη στον Σκορπιό «μαγειρεύει» υπόγειες διεργασίες στην δουλειά σου, όχι με επαγγελματικά κριτήρια αλλά με προσωπικά. Ίσως μάλιστα πίσω απ’ όλα να κρύβεται μια υπόθεση ερωτικής αντιζηλίας. Επιπλέον, είναι σκόπιμο να αποφύγεις διατροφικές καταχρήσεις αλλά και οτιδήποτε ανθυγιεινό, τσεκάροντας τα είδη που καταναλώνεις. Παράλληλα, ο Άρης στον Ζυγό μπορεί να σε φέρει σε… απόγνωση με τα καμώματα ή τις παλινδρομήσεις ενός αγαπημένου σου προσώπου, ενώ δεν αποκλείεται να αναβιώσουν και προβλήματα του παρελθόντος.

Ερωτικά
Οι «αλλοπρόσαλλες» καταστάσεις που βιώνεις το τελευταίο διάστημα, σε φέρνουν σε δίλημμα, αλλά το χειρότερο που θα μπορούσες να κάνεις είναι να πάρεις στα σοβαρά κάποιες συμπεριφορές ή καταστάσεις, που εκπορεύονται από χαμηλά ένστικτα και απλά δεν σου αξίζουν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ ♋
Γενικά
Ο Άρης στον Ζυγό μπορεί να προκαλέσει μια αναστάτωση τόσο στην οικογενειακή, όσο και την επαγγελματική σου ζωή. Δεν αποκλείεται κιόλας να «ξεσπιτωθείς» εξ αιτίας κάποιων εργασιών ή μιας έκτακτης κατάστασης. Παράλληλα, η Αφροδίτη στον Σκορπιό σε ωθεί να κινηθείς στα όρια του απόλυτου, δραματοποιώντας στο έπακρο προσωπικές καταστάσεις κι ίσως κάποια στιγμή να χάσεις τον έλεγχο, προβαίνοντας σε ενέργειες που δεν σε… τιμούν! Από την άλλη πλευρά όμως, είναι πιθανό να κερδίσεις από απώλειες τρίτων.
Ερωτικά
Η Αφροδίτη βάζει ένα όμορφο «περιτύλιγμα» στα προσωπικά σου, την ίδια στιγμή όμως ο ενεργός Πλούτωνας μπορεί να σου αποκαλύψει κάποιες κρυφές πτυχές στην ζωή ή τον χαρακτήρα του/της συντρόφου σου, φέρνοντάς σε μπροστά σε ένα δίλημμα.

ΛΕΩΝ ♌
Γενικά
Η Αφροδίτη στον Σκορπιό σε καλεί να κάνεις ένα γενναίο «ξεκαθάρισμα» στον σπίτι σου, ίσως μάλιστα να ανακαλύψεις αντικείμενα που συνδέονται με ένα δυσάρεστο παρελθόν και ευκαιρίας δοθείσης να τα ξεφορτωθείς οριστικά. Κατά τα άλλα όμως, μπορεί να προκύψουν μίση και πάθη με αφορμή κι αιτία ένα περιουσιακό ζήτημα. Παράλληλα, ο Άρης στον Ζυγόβάζει «στο κόλπο» κι ένα συγγενικό σου πρόσωπο, που εγείρει τις δικές του οικονομικές απαιτήσεις. Επιπλέον, στις μετακινήσεις και τις επαφές σου μπορεί να έχεις ένα «κακό συναπάντημα».

Ερωτικά
Η ημέρα προσφέρεται για ένα «κοκούνιγκ» με το ταίρι σου, αφού με αυτόν τον τρόπο θα βρεις την ευτυχία και τις απολαύσεις που αναζητάς. Αν πάλι είσαι μόνος/η και προκληθείς κάπου, να ξέρεις ότι η πρόταση είναι «πονηρή» και μην πας, αν δεν θες να μπλέξεις!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ ♍
Γενικά
Μια είδηση μπορεί να επιβεβαιώσει τους φόβους σου, από την άλλη πλευρά όμως θα σου δώσει την ευκαιρία να «ξεκόψεις» με ένα άτομο που παίζει «περίεργα» παιχνίδια. Επιπλέον, η Αφροδίτη στον Σκορπιό μπορεί να συμβάλλει σε μια περιπλάνησή σου στο άγνωστο, είτε σε φυσικό είτε σε πνευματικό επίπεδο, με «πυξίδα» το συναίσθημα και όχι τη λογική σου. Δεν αποκλείεται, λοιπόν, να υπάρξουν λάθη ή παρανοήσεις. Παράλληλα, ο Άρης στον Ζυγό μπορεί να αναδείξει ένα οικονομικό ζήτημα ή έναν ανταγωνισμό του παρελθόντος.

Ερωτικά 
Το εξάγωνο Αφροδίτης-Πλούτωνα ίσως συμβάλει σε μια έντονη συναισθηματική φόρτιση, ικανή να σε «απογειώσει», αλλά και να σε κάνει να αγνοήσεις αρχές και κανόνες που μέχρι τώρα διασφάλιζαν τις ισορροπίες στην προσωπική σου ζωή.

ΖΥΓΟΣ ♎
Γενικά
Ο ενεργός Άρης μπορεί να αναδείξει έντονες ανταγωνιστικές τάσεις στις συναλλαγές σου κι ίσως κάποια στιγμή σηκώσεις τα χέρια ψηλά μπροστά σε κάποιες απαιτήσεις που σε ξεπερνούν! Ίσως μάλιστα να πρόκειται για ένα εργασιακό θέμα, που πίστευες ότι έχει λυθεί αλλά επανέρχεται δριμύτερο. Παράλληλα, η Αφροδίτη στον Σκορπιό σε καλεί να απαλλαγείς από ό,τι δε χρειάζεσαι, αλλά και να περιορίσεις τα έξοδά σου, αφού βρίσκεσαι κάτω από συναισθηματική φόρτιση, που εύκολα θα σε οδηγήσει σε λάθη και ακατάλληλες επιλογές.

Ερωτικά
Ο Άρης στο ζώδιό σου «κάνει το αίμα σου να βράζει» και είναι δύσκολο να αντισταθείς σε «πειρασμούς», που δεν αποκλείεται να έχουν και κάτι το «επιλήψιμο». Ίσως όμως να πέσεις εσύ θύμα μιας «ανάρμοστης» συμπεριφοράς, που θα «σε βγάλει από τα ρούχα σου».

ΣΚΟΡΠΙΟΣ ♏
Γενικά
Η Αφροδίτη στο ζώδιό σου μπορεί εύκολα να σε παρασύρει σε συναισθηματικές ή ηθικές επιλογές, που είναι εξαιρετικά… συζητήσιμες, αφού απορρέουν από μια «ανεξέλεγκτη» ηδονιστική παρόρμηση. Προσπάθησε, λοιπόν, να κινηθείς πιο «υπερβατικά», δίνοντας προτεραιότητα στις πνευματικές αναζητήσεις σου. Παράλληλα, με τον Άρη στον 12ο φυσικό «οίκο» σου, το πρώτο που θα πρέπει να προσέξεις είναι η υγεία και οι διάφοροι «βαλτοί». Επιπλέον, ίσως προκύψουν έντονες καταστάσεις ή αυξημένες πιέσεις στην δουλειά σου.

Ερωτικά
Αν είσαι σε μια σχέση, δεν έχεις παρά να «το γλεντήσεις» με το ταίρι σου, ίσως μάλιστα να αγγίξεις πολύ υψηλά στάνταρτ! Αν όμως είσαι μόνος/η, τότε πρόσεξε μήπως παρασυρθείς σε μια «αμαρτωλή» επιλογή, εξαιρετικά δύσκολη στην διαχείρισή της.

ΤΟΞΟΤΗΣ ♐
Γενικά 
Ο ενεργός Άρης σε ωθεί να «πάρεις πάνω σου» μια υπόθεση που καθυστερεί, ωστόσο η πρωτοβουλία σου μπορεί να συναντήσει ισχυρές αντιδράσεις, ιδιαίτερα στους κόλπους φίλων και γνωστών, που έχουν κάθε «έννομο συμφέρον» και θεωρούν ότι θα έπρεπε τουλάχιστον να τους ρωτήσεις. Παράλληλα, η Αφροδίτη στον Σκορπιό αυξάνει την εσωστρέφειά σου, φαίνεται όμως ότι έχεις πολλά να ανακαλύψεις, δουλεύοντας μόνος/η και μακριά από ανεπιθύμητες «παρεμβολές». Από την άλλη πλευρά, καλό είναι να αποφύγεις οτιδήποτε το ανθυγιεινό.
Ερωτικά 
Ο Άρης στον Ζυγό ενδέχεται να δημιουργήσει μια αστάθεια ή μια αβεβαιότητα, τόσο στις επιθυμίες σου, όσο και στην στάση των άλλων απέναντί σου, γι’ αυτό μη «δένεις» τίποτα και δώσε προτεραιότητα σε εκείνα που σε ευχαριστούν και σε διασκεδάζουν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ♑
Γενικά
Ένα πρόσωπο, που «έχει λόγο» στη ζωή σου, διαφωνεί με τον τρόπο που χειρίζεσαι τα πράγματα κι ίσως τελικά δεν αποφύγεις μια «ηχηρή» σύγκρουση. Παράλληλα, φαίνεται ότι κάποιος/α, θα αποπειραθεί να σε παρασύρει σε «ανάρμοστες» για τα δεδομένα σου επιλογές ή να σε εκμεταλλευτεί, παρουσιάζοντας μια κατάσταση όπως τον/την βολεύει! Όταν βέβαια αντιληφθείς περί τίνος πρόκειται μη διστάσεις να «ξεκόψεις» οριστικά μαζί του/της. Επιπλέον, η Αφροδίτη στον Σκορπιό μπορεί να προκαλέσει ένα ερωτικό «σκάνδαλο». 

Ερωτικά
Το εξάγωνο της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα μπορεί να σηματοδοτήσει ένα νέο ξεκίνημα στην προσωπική σου ζωή, αρκεί να απαλλαγείς από τις εμμονές σου και να «αναγεννηθείς» ειλικρινά, αφήνοντας πίσω σου πρόσωπα και νοοτροπίες που σε έφεραν σε αδιέξοδο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ ♒
Γενικά
Η Αφροδίτη στον Σκορπιό μπορεί να σε παρασύρει μακριά από τους στόχους σου με αφορμή κι αιτία απωθημένες επιθυμίες ή δελεαστικές ερωτικές προκλήσεις. Με δεδομένο όμως το ότι δυσκολεύεσαι να χειριστείς καταστάσεις «υψηλού συναισθηματικού κινδύνου», που μάλιστα έχουν ένα «άρωμα» πλάνης, είναι προτιμότερο να «κάτσεις στα αβγά σου». Από την άλλη πλευρά, μπορείς να αναδείξεις τις καλλιτεχνικές τάσεις σου, αλλά και το ταλέντο σου στην διερεύνηση καταστάσεων του παρελθόντος, που έχουν αφήσει τα ίχνη τους στο «σήμερα».
Ερωτικά
Αν «ξανοιχτείς» σε μια υπόθεση που φαίνεται εύκολη, αλλά… δεν είναι, ενδέχεται να εγκλωβιστείς σε μια κατάσταση «χάνοντας» τον εαυτό σου. Μπορείς λοιπόν να ανταποκριθείς στοιχειωδώς σε ένα ερωτικό παιχνίδι, χωρίς όμως να προχωρήσεις περισσότερο.

ΙΧΘΥΕΣ ♓
Γενικά
Η Αφροδίτη στον Σκορπιό σε καλεί να είσαι προσεκτικός/η σε σχέση με το τι υπογράφεις ή που κινείσαι αλλά και «υποψιασμένος/η» απέναντι σε τρίτους που επιδιώκουν κυρίως να κερδίσουν πάνω στις δικές σου πλάτες. Ίσως μάλιστα να επιστρατεύσουν και… αθέμιτα ερωτικά μέσα! Από την άλλη πλευρά, ο Ποσειδώνας στο ζώδιό σου σε ωθεί να εντρυφήσεις σε ιστορίες μυστηρίου και φαντασίας, «δραπετεύοντας» από την τετριμμένη καθημερινότητα. Παράλληλα, ο ενεργός Άρης σε καλεί να προστατέψεις τα κεκτημένα σου από έξωθεν επιβουλές.

Ερωτικά
Ο ενεργός Πλούτωνας μπορεί να σου δημιουργήσει κάποιες εμμονές, που καλό είναι να υπερβείς, πριν σε εγκλωβίσουν ή σε οδηγήσουν σε «ολισθηρά» μονοπάτια. Κι όχι πως δεν μπορείς να «δραπετεύσεις», αλλά γιατί να μπλεχτείς με… ολίγον «βρώμικες» ιστορίες; 
astrology.gr
epirusblog.gr
5 of 5
Τα Ζώδια Σήμερα Τρίτη 21 Νοεμβρίου 2017
epirusblog.gr
5 of 5
ζώδια 7874085310475698902
item