20χρονος Ρώσος ισχυρίζεται ότι ζούσε στον πλανήτη Άρη πριν ξαναγεννηθεί στη γη 20χρονος Ρώσος ισχυρίζεται ότι ζούσε στον πλανήτη Άρη πριν ξαναγεννηθεί στη γη | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

20χρονος Ρώσος ισχυρίζεται ότι ζούσε στον πλανήτη Άρη πριν ξαναγεννηθεί στη γη

20χρονος Ρώσος ισχυρίζεται ότι ζούσε στον πλανήτη Άρη πριν ξαναγεννηθεί στη γη
Ένας 20χρονος Ρώσος έχει αναστατώσει τους επιστήμονες αφού ισχυρίζεται πως έζησε στον Άρη πριν ξαναγεννηθεί στη Γη.

Ο Boriska Kipriyanovich έχει μπερδέψει τους ειδικούς με τις γνώσεις που έχει για το διάστημα.

Οι γονείς του ισχυρίζονται ότι μπορούσε να μιλήσει μόλις λίγους μήνες μετά τη γέννησή του και συχνά ρωτούσε για θέματα που δεν τον είχαν μάθει ποτέ, όπως για τη ζωή των εξωγήινων.

Σαν μικρό παιδί εξέπλησσε τους γιατρούς αφού μπορούσε να διαβάζει, να γράφει και να ζωγραφίζει από τα δύο του χρόνια.


Η μητέρα του, η οποία είναι γιατρός, δήλωσε ότι τα πρώτα ύποπτα σημάδια ήρθαν δυο εβδομάδες μετά τη γέννησή του, αφού μπορούσε να κρατήσει το κεφάλι του χωρίς βοήθεια.

Ο Boriska, από το Volgograd, ισχυρίζεται ότι έζησε έναν «κατεστραμμένο από πόλεμο» Άρη ο οποίος υπέστη πυρηνική καταστροφή στο παρελθόν.

Λέει ότι οι Αρειανοί έχουν περίπου 2,15 μέτρα ύψος και ζουν κάτω από την επιφάνεια του κόκκινου πλανήτη και πως εισπνέουν διοξείδιο του άνθρακα.


Σύμφωνα με τον Boriska, είναι αθάνατοι και σταματούν να γερνούν σε ηλικία 35 ετών. Είναι επίσης τεχνολογικά εξελιγμένοι και ικανοί να κάνουν διαστρικά ταξίδια.

Ο Boriska εξήγησε στην τάξη του πως οι Αρειανοί είχαν μια ισχυρή σύνδεση με τους αρχαίους Αιγυπτίους στη Γη και πως έχουν επισκεφθεί τον πλανήτη μας.


Είπε ότι η ζωή στη Γη θα αλλάξει δραματικά όταν το μνημείο της Μεγάλης Σφίγγας στη Γκίζα «ξεκλειδωθεί», προσθέτοντας ότι ο μηχανισμός που το ανοίγει κρύβεται πίσω από ένα αυτί.

Epirusblog Gr
5 of 5
20χρονος Ρώσος ισχυρίζεται ότι ζούσε στον πλανήτη Άρη πριν ξαναγεννηθεί στη γη
Epirusblog Gr
5 of 5
περίεργα 7166870572641084002
Σχόλια
item