Άρτα: Πανελλαδικός Ταυτόχρονος Δημόσιος Θηλασμός 2017 .. Ξεπέρασε Κάθε Προσδοκία Η Συμμετοχή Στην Αρτα! Άρτα: Πανελλαδικός Ταυτόχρονος Δημόσιος Θηλασμός 2017 .. Ξεπέρασε Κάθε Προσδοκία Η Συμμετοχή Στην Αρτα! | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Άρτα: Πανελλαδικός Ταυτόχρονος Δημόσιος Θηλασμός 2017 .. Ξεπέρασε Κάθε Προσδοκία Η Συμμετοχή Στην Αρτα!

Άρτα: Πανελλαδικός Ταυτόχρονος Δημόσιος Θηλασμός 2017 .. Ξεπέρασε Κάθε Προσδοκία Η Συμμετοχή Στην Αρτα!

Πανελλαδικός Ταυτόχρονος Δημόσιος Θηλασμός 2017

“Στηρίζουμε τον θηλασμό - Μαζί!”

Στα πλαίσια του εορτασμού της Παγκόσμιας Εβδομάδας Μητρικού Θηλασμού*, το ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΔΙΚΤΥΟ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΜΗΤΡΙΚΟΥ ΘΗΛΑΣΜΟΥ ΚΑΙ ΜΗΤΡΟΤΗΤΑΣ διοργάνωσε όπως κάθε χρόνο, τον 8ο Πανελλαδικό Ταυτόχρονο Δημόσιο Θηλασμό ο οποίος πραγματοποιήθηκε σε περισσότερες από 50 πόλεις της Ελλάδας την Κυριακή 5 Νοεμβρίου 2017.Ο Πανελλαδικός Ταυτόχρονος Δημόσιος Θηλασμός είναι μία γιορτή, χωρίς ομιλίες, εταιρείες ή δημόσιους φορείς, για την πρωτοβουλία λίγων μητέρων να βοηθούν εθελοντικά άλλες μητέρες να μάθουν την τέχνη του θηλασμού, να ενημερώνονται, να έρχονται σε επαφή, να μοιράζονται τις αγωνίες, τις ανησυχίες και τις εμπειρίες τους, να αλληλοϋποστηρίζονται, να παίρνουν δύναμη και κουράγιο. 

Αυτή η πρωτοβουλία, εξελίχθηκε σε ένα πανελλήνιο δυναμικό δίκτυο με χιλιάδες μέλη. Στο Πανελλήνιο Δίκτυο Εθελοντικών Ομάδων Μητρικού Θηλασμού και Μητρότητας. 

Φέτος λοιπόν γιορτάσαμε τη συνάντηση και την κατάκτηση γνώσης (που είναι δύναμη). 

Δεν υποστηρίζουμε ότι μια μητέρα ΠΡΕΠΕΙ να θηλάζει και ΠΡΕΠΕΙ να θηλάζει δημόσια. Υποστηρίζουμε την ίδια τη μητέρα ώστε να ΜΠΟΡΕΙ να επιλέξει και να πραγματοποιήσει την επιλογή της.


Για την  Άρτα τη διοργάνωση ανέλαβε και φέτος η
“ΑΡΤΑ: Ομάδα Εθελοντών Υποστήριξης Μητρικού Θηλασμού και Μητρότητας” (https://www.facebook.com/groups/arta.thilasmos).

Ο κόσμος ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα. Μαμάδες, μπαμπάδες, παιδιά, γιαγιάδες ήρθαν να ενημερωθούν και η προσέλευση του κόσμου ήταν πέρα από κάθε προσδοκία. 

Οι θηλάζουσες μητέρες της  Άρτας ενώθηκαν με τις υπόλοιπες μητέρες, σε κάθε γωνιά της χώρας, και συνολικά θήλασαν πανελλαδικά πάνω από 4.000 μητέρες, μέλη του πανελλήνιου δικτύου. Κάθε χρόνο όλο και περισσότερες. Σας ευχαριστούμε πολύ και ελπίζουμε να προσφέρουμε βοήθεια και υποστήριξη σε ακόμα περισσότερες μαμάδες.


* To 1992 καθιερώνεται διεθνώς ο εορτασμός της Παγκόσμιας Εβδομάδας Μητρικού Θηλασμού από την WABA (Παγκόσμια Συμμαχία για Δράση στο Θηλασμό), τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας (ΠΟΥ) και τη UNICEF, στις 1-7 Αυγούστου. 

Στην Ελλάδα, η εβδομάδα αυτή εορτάζεται 1-7 Νοεμβρίου και φέτος έχει θέμα «Υποστηρίξτε τις μητέρες να θηλάσουν οποτεδήποτε οπουδήποτε».
Epirusblog Gr
5 of 5
Άρτα: Πανελλαδικός Ταυτόχρονος Δημόσιος Θηλασμός 2017 .. Ξεπέρασε Κάθε Προσδοκία Η Συμμετοχή Στην Αρτα!
Epirusblog Gr
5 of 5
Αρτα 8547638518398257968
Σχόλια
item