Ρέα Τουτουντζή: «Επί 20 χρόνια έτρωγα μόνο καρότα και μπιζέλια» Ρέα Τουτουντζή: «Επί 20 χρόνια έτρωγα μόνο καρότα και μπιζέλια» | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Ρέα Τουτουντζή: «Επί 20 χρόνια έτρωγα μόνο καρότα και μπιζέλια»

Ρέα Τουτουντζή: «Επί 20 χρόνια έτρωγα μόνο καρότα και μπιζέλια»

Η Ρέα Τουτουνζή είναι μία από τις πιο γνωστές Ελληνίδες «θέες» που μεσουράνησαν στις πασαρέλες τη δεκαετία του ’90 και, μάλιστα, το 1994 στέφθηκε Σταρ Ελλάς. Στην τελευταία της συνέντευξη στο περιοδικό «YOU», δεν δίστασε να μιλήσει ανοικτά για όσα στερήθηκε για χάρη της καριέρας της στο μόντελινγκ.

«Πήρα και έχασα κιλά. Δεν παράτησα τον εαυτό μου. Υπάρχουν φορές που με αφήνω λάσκα και ότι βρωμιά υπάρχει την τρώω. Με σώζει που δεν είμαι γλυκατζού, αλλά έχω πάρει κατά καιρούς 10 κιλά, που τα έχασα και επανήλθα. Δεν γινόταν μια ζωή να τρώω μόνο μπιζέλια και καρότα», είπε χαρακτηριστικά.


Όταν την ρωτούν αν όντως έτρωγε μόνο καρότα και μπιζέλια, αναφέρει «το ρωτάς; Είκοσι χρόνια το έκανα, όσο έκανα μόντελινγκ ήμουν με ταπεράκι στην τσάντα» και προσθέτει πως χρωστάει την καριέρα της στον διατροφολόγο και φίλο της Ηλία Σακκά. «Όλα τα φαγητά μου ήταν ζυγισμένα. 


Μεγάλη καταπίεση περνούσαμε, μας μετρούσαν στα κάστινγκ και την προηγούμενη έβλεπα στον ύπνο μου εφιάλτες με μεζούρες και ζυγαριές! Ακόμα ιδρώνουν τα χέρια μου και με πιάνει ταχυπαλμία που το σκέφτομαι. Εάν δεν ήμουν όπως θα έπρεπε, θα έπαιρναν άλλη», παραδέχεται.
Epirusblog Gr
5 of 5
Ρέα Τουτουντζή: «Επί 20 χρόνια έτρωγα μόνο καρότα και μπιζέλια»
Epirusblog Gr
5 of 5
show biz 2495116056024706134
Σχόλια
item