Μέχρι τις 20 Νοεμβρίου θα ανέβουν στο Taxis τα τέλη κυκλοφορίας
Στην τελική ευθεία βρίσκονται τα τέλη κυκλοφορίας του 2018 τα οποία δεν φαίνεται να έχουν μεγάλες αλλαγές σε σχέση με το προηγούμενο έτος. Τα τέλη κυκλοφορίας μάλιστα αναμένεται να ανέβουν στο TAXIS μέσα στην επόμενη εβδομάδα, το αργότερο μέχρι τις 20 Νοεμβρίου και να παραμείνουν ίδια με την το 2016.
Τα χρονικά περιθώρια για να ληφθεί η τελική απόφαση για τα τέλη κυκλοφορίας του 2018 έχουν ήδη στενέψει αρκετά και οι αποφάσεις του υπουργείου Οικονομικών φαίνεται να μπαίνουν στην τελική ευθεία. 
Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, μάλιστα η ηγεσία του υπουργείου Οικονομικών έχει επεξεργαστεί μια σειρά από σενάρια για μειώσεις στα τέλη οχημάτων συγκεκριμένων κατηγοριών φορολογούμενων. 
Μεταξύ αυτών συγκαταλέγεται και η μικρή μείωση των τελών κυκλοφορίας για τους φορολογούμενους που έχουν τέσσερα ή περισσότερα παιδιά καθώς και φορολογούμενους που ανήκουν σε ευπαθείς οικονομικά ομάδες.
Αξίζει να αναφερθεί ότι τα τέλη κυκλοφορίας θα πρέπει να πληρωθούν το αργότερο έως το τέλος του έτους και εφόσον δεν εξοφληθούν εμπρόθεσμα, τότε ο φορολογούμενος καλείται να πληρώσει πρόστιμο στο ισόποσο των τελών που αναλογούν στο όχημά του.