Τα Ζώδια Σήμερα Κυριακή 19 Νοεμβρίου 2017 Τα Ζώδια Σήμερα Κυριακή 19 Νοεμβρίου 2017 | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Τα Ζώδια Σήμερα Κυριακή 19 Νοεμβρίου 2017

Τα Ζώδια Σήμερα Κυριακή 18 Νοεμβρίου 2017

Διαβάστε τι λέει το ζώδιό σας σήμερα.

  Ένα... ευχάριστο διάλειμμα!

ΚΡΙΟΣ ♈


Γενικά
Με το τετράγωνο Άρη-Πλούτωνα, αυτά που σου ζητούνται στα πλαίσια μιας συνεργασίας ή της καριέρας σου είναι «too much», αφού περιορίζουν ασφυκτικά την ελευθερία των κινήσεών σου. Ίσως μάλιστα να βρεθείς προ τετελεσμένων. Παράλληλα βέβαια, το τετράγωνο Αφροδίτης-Δήμητρας σε καλεί να αναπτύξεις τα ενδιαφέροντά σου, πλαισιωμένος/η από αγαπημένα πρόσωπα. Επιπλέον, θα σε βοηθήσει να περάσεις καλύτερα, οπότε βάλε από τώρα στην άκρη όλα αυτά που μπορεί να σε πίκραναν και δες τη ζωή σου με χαμόγελο!
Ερωτικά
Όλα συνηγορούν σε μια… ευχάριστη αστάθεια στις προσωπικές σχέσεις σου, με τις διαθέσιμες επιλογές σου να αυξάνονται κι εσύ σε κάθε περίπτωση δεν πρέπει να βιαστείς να «μπεις» σε μια σχέση, αφού για την ώρα προηγείται η… καλοπέρασή σου!

ΤΑΥΡΟΣ ♉
Γενικά
Το τετράγωνο Αφροδίτης-Δήμητρας σου δίνει την ευκαιρία να έρθεις πιο κοντά με τους «δικούς σου» ανθρώπους, ξεπερνώντας όλα αυτά που έχουν δυσκολέψει τις σχέσεις σου το τελευταίο διάστημα. Ακόμη, σε καλεί να διαμορφώσεις ένα ευχάριστο περιβάλλον για σένα και τους οικείους σου. Παράλληλα όμως, το τετράγωνο Άρη-Πλούτωνα αφήνει ανοικτό το ενδεχόμενο για κάποιου είδους «καταστροφή» στην δουλειά σου αλλά και στον εξοπλισμό που χρησιμοποιείς. Επιπλέον, στις μετακινήσεις σου μπορεί να πέσεις θύμα μιας διάβρωσης.
Ερωτικά
Το κλίμα εξακολουθεί να αλλάζει προς το καλύτερο και αν είσαι μόνος/η, θα έχεις τον ευχάριστο «πονοκέφαλο» του…. ποιόν ή ποιάν να διαλέξεις! Αν πάλι, είσαι ήδη σε μια σχέση και δεν σου κάνει πια, θα μπορέσεις να την «ξεφορτωθείς» με σχετική ευκολία.

ΔΙΔΥΜΟΙ ♊
Γενικά
Το τετράγωνο Άρη-Πλούτωνα μπορεί να σε «σπρώξει» σε μια οικονομική επιλογή που σε «δένει» στο άρμα ατόμων, που μπροστά στο κέρδος τους δεν έχουν «μπέσα», ούτε ανθρωπιά. Επιπλέον, ίσως να υπάρξει μια άσχημη εξέλιξη στα προσωπικά σου. Παράλληλα όμως, το τετράγωνο Αφροδίτης-Δήμητρας μπορεί να ικανοποιήσει απόλυτα τις κοινωνικές ανάγκες σου, διώχνοντας μακριά κάθε φόβο μοναξιάς. Ταξίδια, βόλτες αλλά και διαδικτυακές αναζητήσεις μπορεί να συμβάλλουν στην απομάκρυνση κάθε έντασης και να ομορφύνουν την καθημερινότητά σου.
Ερωτικά
Επικοινωνιακά «το ‘χεις» και δεν αποκλείεται να λάβεις αρκετά ενθαρρυντικά μηνύματα. Επιπλέον, μπορεί να ζήσεις μια σούπερ σεξουαλική εμπειρία, ωστόσο η επαφή σου με αγνώστους μπορεί να σε εκθέσει σε κινδύνους, οπότε… πρόσεξε τις παρέες σου!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ ♋
Γενικά
Με το τετράγωνο Άρη-Πλούτωναπρέπει να κλείσεις ένα κεφάλαιο της ζωής σου οριστικά και χωρίς πισωγυρίσματα, χωρίς βέβαια να αποκλειστεί το ενδεχόμενο να συμβεί κάτι δυσάρεστο, που θα σε αναγκάσει να το πράξεις. Παράλληλα όμως, το τετράγωνο Αφροδίτης-Δήμητραςσηματοδοτεί μια σχετική οικονομική άνεση, η οποία με την σειρά της θα σου προσφέρει την δυνατότητα να ικανοποιήσεις πολλές από τις επιθυμίες σου, αλλά και τις ανάγκες των αγαπημένων σου. Επιπλέον, αν έχεις παιδιά, θα χαρείς από μια εξέλιξη στην ζωή τους.
Ερωτικά
Πολλοί/ες θα αρχίζουν να «ζουζουνίζουν» γύρω σου, κάτι βέβαια εξαιρετικά… ευπρόσδεκτο, το θέμα όμως είναι να μην μείνουν όλοι/ες στην «αίθουσα αναμονής», περιμένοντας το πότε θα αξιωθείς να δείξεις με έναν πιο συγκεκριμένο τρόπο την εύνοια σου!

ΛΕΩΝ ♌
Γενικά 
Το τετράγωνο Αφροδίτης-Δήμητρας ανοίγει τις προοπτικές σου και βελτιώνει την ψυχολογία σου, αλλά δεν είναι δυνατόν να εκπληρωθούν μονομιάς όλες σου οι επιθυμίες ή να αλλάξει ριζικά μια κατάσταση που σε προβληματίζει για καιρό. Εξ’ άλλου η πορεία των πραγμάτων εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό κι από τη δική σου πολιτική κι αν ξεκινήσεις με την αξιοποίηση των ταλέντων σου, είναι σίγουρα μια καλή αρχή. Παράλληλα όμως το τετράγωνο Άρη-Πλούτωνα εγκυμονεί κινδύνους για τις μετακινήσεις σου, ιδιαίτερα σε άγνωστες περιοχές.
Ερωτικά
Η διάθεσή σου γίνεται ακόμη πιο «παιχνιδιάρικη» και το καλό είναι ότι συναντάς πρόσωπα που βλέπουν με χαμόγελο ή συμπάθεια ακόμη και τις «extreme» πλευρές σου, χωρίς να «ξινίζουν» ή να εξαντλούν την αυστηρότητά τους. Καλή επιτυχία λοιπόν!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ ♍
Γενικά
Με το τετράγωνο Άρη-Πλούτωνα καλείσαι να επανεξετάσεις επιλογές και πολιτικές που δεν απέδωσαν ή σε έχουν φέρει σε αδιέξοδο. Μάλιστα, ίσως χρειαστεί να πάρεις μια «τελεσίδικη», όσο και δυσάρεστη απόφαση για τα προσωπικά σου ή για μια οικονομική υπόθεση. Παράλληλα βέβαια, το τετράγωνο Αφροδίτης-Δήμητρας σου δίνει το δικαίωμα να ταξιδέψεις ή να «ξεχαστείς» σε μια όμορφη συντροφιά, ενώ μπορεί να σου φέρει καλά νέα για ένα εργασιακό σου ζήτημα. Επιπλέον, θα πάρεις πληροφορίες για θέματα υγείας και διατροφής.
Ερωτικά
Αν είσαι ήδη σε μια σχέση, μπορεί να μάθεις κάτι που θα σε κάνει «να πέσεις από τα σύννεφα»! Αν πάλι είσαι μόνος/η, τότε υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο να μπλεχτείς στα «δίχτυα» ενός πολύ χειριστικού ατόμου, ή ενός πάθους που δύσκολα θα κατασιγάσει.

ΖΥΓΟΣ ♎
Γενικά
Ο Άρης στο ζώδιό σου «απαιτεί» να αφήσεις πίσω σου το παρελθόν, μαζί με τις κακές στιγμές του και να επικεντρωθείς σε μια νέα και αναγεννητική πορεία. Κι αν το πράξεις, τότε πραγματικά θα «αναστηθείς», ακόμη κι αν σε πρώτη φάση όλα τα προγνωστικά είναι σε βάρος σου. Παράλληλα, το τετράγωνο Αφροδίτης-Δήμητρας ανανεώνει την κοινωνικότητά σου και ίσως γνωρίσεις κάποια πρόσωπα που αφήνουν πολλές υποσχέσεις για το μέλλον. Επιπλέον, ίσως μάθεις κάτι ευχάριστο για έναν φίλο ή μια φίλη που βρισκόταν σε δύσκολη θέση.
Ερωτικά
Ίσως έρθεις σε επαφή με ένα πρόσωπο, με το οποίο θα δημιουργηθεί μια καλή αλλά «απροσδιόριστη» σχέση, τόσο φιλική, όσο και ερωτική. Αλλά αν από την πλευρά σου μια τέτοια κατάσταση δείχνει… φυσιολογική, ίσως κάποια στιγμή χρειαστεί να «εξηγηθείς».

ΣΚΟΡΠΙΟΣ ♏
Γενικά
Το τετράγωνο Αφροδίτης-Δήμητρας τονίζει την φυσική σου παρουσία και αναζωογονεί τις επαγγελματικές προοπτικές σου, ίσως μάλιστα να πάρεις το «πράσινο φως» για να ξεκινήσεις έναν νέο κύκλο εργασιών, με την υποστήριξη κάποιου «ισχυρού». Παράλληλα, το τετράγωνο Άρη-Πλούτωνα αναδεικνύει το ερευνητικό σου δαιμόνιο, με αποτέλεσμα να βγουν στο φως ποικίλα μυστικά, από την άλλη πλευρά όμως πρόσεξε μήπως γίνεις η «γάτα» που την… έφαγε η περιέργεια! Επιπλέον, μπορεί να υποστεί ζημιά ο εξοπλισμός σου.
Ερωτικά
Σίγουρα μπορείς να εξαργυρώσεις την κοινωνική λάμψη σου και στα προσωπικά σου, το θέμα όμως είναι τι «βάθος» μπορεί να έχουν οι επιλογές σου. Το πιθανότερο για σήμερα είναι να περάσεις καλά μεν αλλά να μην βρεις το άτομο που «μιλάει» στην ψυχή σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ ♐
Γενικά
Με το τετράγωνο Άρη-Πλούτωνα, ίσως μάθεις κάτι δυσάρεστο για έναν φίλο ή μια φίλη, μπορεί όμως και να τον/την βγάλεις από την ζωή σου, ύστερα από όσα θα υποπέσουν στην αντίληψή σου. Επιπλέον, στον οικονομικό τομέα φαίνεται ότι έχεις να κάνεις με «θηρία» κι εδώ ισχύει το «χέρι που δεν μπορείς να δαγκώσεις, φίλησέ το»! Παράλληλα βέβαια, το τετράγωνο Αφροδίτης-Δήμητρας σου προσφέρει την ευκαιρία για ένα ταξίδι, που θα σε κάνει να νιώσεις όμορφα, ενώ δεν αποκλείεται να μάθεις και κάποια προσωπικά μυστικά που «σκανδαλίζουν»!

Ερωτικά
Η Αφροδίτη στον φυσικό 12ο «οίκο» σου, ανοίγει τον δρόμο για μια σχέση που σου προσφέρει μεν πολλά από αυτά που ζητάς αλλά για διάφορους λόγους δεν είναι δυνατόν να δημοσιοποιηθεί. Επιπλέον καλείσαι να ξεκαθαρίσεις το αν και πόσο αντέχεις «διπλές» καταστάσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ♑
Γενικά
Με το τετράγωνο Άρη-Πλούτωνα, ενδέχεται να βρεθείς προ τετελεσμένων, είτε στα προσωπικά είτε στα επαγγελματικά σου και ίσως αναγκαστείς να πάρεις μια δύσκολη απόφαση για το μέλλον σου. Επιπλέον, καλό είναι να αποφύγεις άγνωστες «ατραπούς», αφού μπορεί να εγκυμονούν κινδύνους. Παράλληλα βέβαια, το τετράγωνο Αφροδίτης-Δήμητρας ευνοεί τα οικονομικά σου κι ίσως λάβεις μια έκτακτη «επιχορήγηση» ή ένα όμορφο δώρο. Επιπλέον, θα σου δοθεί η ευκαιρία να περάσεις όμορφα με καλή παρέα.
Ερωτικά
Οι επιλογές σου είναι όλες τόσο «συμπαθείς», που για την ώρα δυσκολεύεσαι να καταλήξεις σε μια συγκεκριμένη κι ίσως τελικά να αναλωθείς σε «παιχνίδια», που δηλώνουν μεν το ενδιαφέρον σου, αλλά σε απομακρύνουν από οτιδήποτε «σοβαρό».

ΥΔΡΟΧΟΟΣ ♒
Γενικά
Το τετράγωνο Αφροδίτης-Δήμητρας χαλαρώνει πολλές από τις πιέσεις που δέχεσαι τον τελευταίο καιρό, επιτρέποντάς σου να δεις τη ζωή πιο αισιόδοξα. Κι εκείνο που θα διαπιστώσεις πρώτα απ’ όλα είναι ότι με την συνδρομή των γύρω σου, πράγματα που έδειχναν «βαριά κι ασήκωτα» μοιάζουν πλέον με «παιχνιδάκι»! Παράλληλα όμως, το τετράγωνο Άρη-Πλούτωνα μπορεί να σε φέρει αντιμέτωπο/η και με πράγματα που δεν… ξεγίνονται ή με κάποια «σκοτεινή» πλευρά της ζωής, όπου κυριαρχούν οι υπονομεύσεις και τα «μαχαιρώματα».
Ερωτικά
Η εναλλαγή των καταστάσεων σε συνδυασμό με το ότι στην πραγματικότητα… δεν ξέρεις τι θέλεις μπορεί να σε κάνουν να φέρεσαι σαν μικρό παιδί, ανάλογα όμως χαρακτηριστικά μπορεί να συναντήσεις και στην στάση των άλλων απέναντί σου.

ΙΧΘΥΕΣ ♓
Γενικά
Το τετράγωνο Άρη-Πλούτωνα σε ωθεί για να ψάξεις το ποιός/α «ορέγεται» τα κεκτημένα σου, ώστε να μην μείνεις «στα κρύα του λουτρού», πέφτοντας θύμα μιας οικονομικής υπονόμευσης. Παράλληλα βέβαια, το τετράγωνο Αφροδίτης-Δήμητρας σε καλεί να ξεκουραστείς και να απολαύσεις τα καλά της κοινωνικής ζωής, ενώ μπορεί και να σου δώσει κάποιον θετικό «οιωνό» σε σχέση με τα εργασιακά σου. Επιπλέον, ευνοούνται τα ταξίδια, ίσως όμως και να κουραστείς από «ανάλαφρες» συζητήσεις για το τι έκανε ο ένας κι ο άλλος
Ερωτικά
Είναι πιθανό να υπάρξει μια εκδήλωση «ενδιαφέροντος» στον χώρο της εργασίας σου ή κατά την διάρκεια ενός ταξιδιού και βέβαια επαφίεται σε σένα το πώς θα χειριστείς την όλη υπόθεση. Πρόσεξε πάντως τις φιλίες σου, αφού στην παρούσα φάση δείχνουν… ύποπτες!
 astrology.gr

Epirusblog Gr
5 of 5
Τα Ζώδια Σήμερα Κυριακή 19 Νοεμβρίου 2017
Epirusblog Gr
5 of 5
ζώδια 5005982931294970758
Σχόλια
item