Τα Ζώδια Σήμερα Σάββατο 18 Νοεμβρίου 2017 Τα Ζώδια Σήμερα Σάββατο 18 Νοεμβρίου 2017 | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Τα Ζώδια Σήμερα Σάββατο 18 Νοεμβρίου 2017

Τα Ζώδια Σήμερα Σάββατο 18 Νοεμβρίου 2017

Διαβάστε τι λέει το ζώδιό σας σήμερα.

  Επιτάχυνση των εξελίξεων.

ΚΡΙΟΣ ♈


Γενικά
Η Νέα Σελήνη στον Σκορπιό επηρεάζει τα οικονομικά σου κι ίσως κάποια στιγμή να σε… ζώσουν τα φίδια, αλλά από τη στιγμή που τελικά ο ισολογισμός σου θα έρθει «στα ίσα» του, δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας. Επιπλέον, ό,τι περισσέψει θα το διαθέσεις για αγορές, χρειαζούμενες κι αχρείαστες! Παράλληλα βέβαια, το εξάγωνο Ερμή-Άρη μπορεί να γίνει πηγή εντάσεων και μάλιστα «δι’ ασήμαντον αφορμήν», προσπάθησε λοιπόν να του προσδώσεις έναν πιο πνευματικό χαρακτήρα, αγωνιζόμενος/η για τις ιδέες σου κι όχι για «χαζά» πράγματα.
Ερωτικά
Είτε ανήκεις στην κατηγορία των «κατακτητών» είτε αρέσκεσαι στον ρόλο των «κατακτημένων», ο Άρης απέναντί σου εξακολουθεί να σου επιφυλάσσει δυνατές συγκινήσεις, με τις πιθανότητές σου ωστόσο για μια σχέση διαρκείας να μην είναι και τόσο καλές!

ΤΑΥΡΟΣ ♉
Γενικά
Η Νέα Σελήνη στον Σκορπιό μετατοπίζει το ενδιαφέρον σου σε σχέσεις, συνεργασίες και γενικότερα στο τι κάνουν οι άλλοι, φαίνεται όμως ότι όλοι και όλα «δουλεύουν» για λογαριασμό σου, οπότε δεν έχεις παρά να αφήσεις τα πράγματα να εξελιχθούν, χωρίς να παρέμβεις! Πάντως, ευνοούνται οι συνεργασίες. Παράλληλα βέβαια, το εξάγωνο του Ερμή με τον Άρη μπορεί να σε κάνει… έξω φρενών, με αφορμή ένα ζήτημα οικονομικού ή εργασιακού ενδιαφέροντος, δεν έχεις όμως παρά να διεκδικήσεις το δίκιο σου κι όλα θα εξελιχθούν όπως τα θες κι ακόμα καλύτερα!
Ερωτικά
Η Νέα Σελήνη απέναντί σου προάγει την κοινωνικότητά σου και πολλαπλασιάζει τις διαθέσιμες επιλογές σου αλλά από αυτό το σημείο μέχρι να γίνει κάτι πιο ουσιαστικό υπάρχει μεγάλη απόσταση. Κράτα λοιπόν τις επαφές σου και άσε τον χρόνο να ρυθμίσει τα υπόλοιπα.

ΔΙΔΥΜΟΙ ♊
Γενικά
Το εξάγωνο του Ερμή με τον Άρη σε «τρέχει», είτε για να πετύχεις έναν σημαντικό στόχο σου είτε για να προλάβεις τους ανταγωνιστές σου, μπορεί και τα… δύο! Να θυμάσαι πάντως ότι μια «ευκαιριακή» συνεργασία μπορεί να αποδώσει τα μέγιστα. Παράλληλα, η Νέα Σελήνη στον Σκορπιό σε καλεί να ασχοληθείς περισσότερο με τις καθημερινές σου υποχρεώσεις ή με εργασιακά θέματα, καλό είναι όμως να μην υπερβείς τις αντοχές σου. Επιπλέον, οφείλεις να φροντίσεις και τη διατροφή σου, πριν αρχίσουν οι… ενοχλήσεις από μια κατάχρηση!
Ερωτικά
Είτε είσαι μόνος/η είτε βρίσκεσαι ήδη σε σχέση, μπορεί να βρεις αυτό που ζητάς και μέχρι εδώ όλα καλά. Φαίνεται όμως ότι κάποιο «άλλο» πρόσωπο έχει τις αντιρρήσεις του και τελικά είναι μάλλον δύσκολο να αποφύγεις τις «σκηνές» και τα «δράματα», έστω και για… λίγο!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ ♋
Γενικά
Η Νέα Σελήνη στον Σκορπιό μπορεί να συμβάλλει θετικά στην δημιουργικότητά σου και την ανάπτυξη νέων ενδιαφερόντων, ωστόσο στα πιο προσωπικά σου θέματα η διάθεσή σου για «παιχνίδια» μπορεί να παρεξηγηθεί από άτομα με ένα πιο «συντηρητικό» προφίλ. Παράλληλα, το εξάγωνο του Ερμή με τον Άρη εισάγει «καινά δαιμόνια» στα εργασιακά σου και με όλα αυτά που θα δεις να συμβαίνουν δεν θες και πολύ για να «δαιμονιστείς» κι εσύ! Αν πάντως ψάχνεις για δουλειά θα μπορέσεις να βρεις κάτι που να σου κάνει, έστω και προσωρινά.
Ερωτικά
Η Αφροδίτη και ο Δίας σχεδιάζουν για σένα τα καλύτερα, οπότε μην ανησυχείς για τίποτε. Αν είσαι μόνος/η, μπορεί να βρεις «τον άνθρωπό σου», αλλά και αν είσαι ήδη σε μια σχέση, θα έχεις την ευκαιρία να ξαναζήσεις όμορφες στιγμές που κόντευες να τις… ξεχάσεις!

ΛΕΩΝ ♌
Γενικά
Η Νέα Σελήνη στον Σκορπιό σε καλεί να επικεντρωθείς σε θέματα που αφορούν κυρίως το σπίτι ή την οικογένειά σου, πολύ περισσότερο που από εκεί έχεις να… λαμβάνεις, είτε σε είδος είτε σε χρήμα! Παράλληλα, το εξάγωνο του Ερμή με τον Άρη σε θέλει ετοιμοπόλεμο/η και πιο ριψοκίνδυνο/η στα οικονομικά σου, ώστε να «αρπάξεις από τα μαλλιά» την ευκαιρία που θα σου παρουσιαστεί. Από την άλλη πλευρά, δεν αποκλείεται να δημιουργηθεί και μια οξεία ένταση με ένα αγαπημένο σου πρόσωπο, χωρίς ωστόσο να υπάρξει συνέχεια.
Ερωτικά 
Όλα συνηγορούν σε μια νέα σχέση η οποία μάλιστα θα διαθέτει πολλά από εκείνα τα χαρακτηριστικά που σε συγκινούν. Αυτό όμως δεν θα συμβεί εύκολα κι απλά, αλλά ύστερα από «μάχη» που θα κάνει την κατάκτησή σου ακόμη πιο πολύτιμη και θα φέρει το «εγώ» σου στα… ύψη! 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ ♍
Γενικά
Η Νέα Σελήνη στον Σκορπιό δημιουργεί μια αστάθεια στην διάθεσή σου, κάτι που μπορεί να προκαλέσει μικρές παρεξηγήσεις στην επικοινωνία και τις επαφές σου με τους άλλους. Από πλευράς σου πάντως, φρόντισε να τηρήσεις το πρόγραμμά σου, χωρίς να αποσπάσαι από εδώ κι από εκεί. Παράλληλα, το εξάγωνο του Ερμή με τον Άρη είναι πιθανόν να συμβάλλει σε εντάσεις ή ατυχήματα στο σπίτι αλλά και σε μια οξεία οικονομική διαφωνία, ωστόσο όλα αυτά γίνονται για το… καλό σου, αφού τα νέα δεδομένα που θα προκύψουν θα σου «πηγαίνουν» περισσότερο.
Ερωτικά
Οι επιθυμίες σου «φουντώνουν» κι ίσως πραγματικά να μην… κρατιέσαι! Είναι λοιπόν εξαιρετικά πιθανό να βιώσεις πράγματα που τα ήθελες και τα θέλεις πολύ, είτε αυτό συμβεί με τον άνθρωπό σου, είτε με μια νέα γνωριμία, ικανή να αλλάξει τα πάντα στην ζωή σου.

ΖΥΓΟΣ ♎
Γενικά
Το εξάγωνο του Ερμή με τον Άρη μπορεί να συμβάλλει σε ποικίλες εντάσεις, επειδή όμως όλα γίνονται πάνω στην φούρια και δεν υπάρχει κάτι το κακοπροαίρετο, ας μην δώσεις υπερβολική έκταση. Ίσα-ίσα που μετά την άρση των όποιων παρεξηγήσεων θα αποκτήσεις νέους συνοδοιπόρους στο έργο σου. Επιπλέον, καλείσαι να ενταχθείς σε ένα ταχύρρυθμο πρόγραμμα εκμάθησης. Παράλληλα, η Νέα Σελήνη στον Σκορπιό ενδέχεται να δημιουργήσει μια προσωρινή ανησυχία για τα οικονομικά σου, που όμως θα σε οδηγήσει στο να κερδίσεις περισσότερα!
Ερωτικά
Ο Ερμής στον Τοξότη σου… φέρνει κόσμο, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι θα μείνεις ικανοποιημένος/η από τις εξελίξεις, αφού οι ανταγωνισμοί περισσεύουν κι ίσως να ακουστούν και πράγματα που θα σε ενοχλήσουν. Από την άλλη πλευρά όμως θα πάρεις κι ένα δώρο αγάπης!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ ♏
Γενικά
Η Νέα Σελήνη στο ζώδιό σου τονίζει τα ενδιαφέροντά σου και σου δίνει πρωταγωνιστικό ρόλο στις εξελίξεις. Επαφές με αγαπημένα πρόσωπα και δημιουργικές… εξάρσεις είναι στο πρόγραμμα αλλά να θυμάσαι ότι μπορεί να μην εξελιχθούν όλα ομαλά. Παράλληλα, το εξάγωνο του Ερμή με τον Άρη μπορεί να δημιουργήσει κάποιο «θέμα» στα οικονομικά σου, είτε λόγω μιας έκτακτης ανάγκης είτε εξ αιτίας μιας έξωθεν διεκδίκησης. Από την άλλη πλευρά όμως, σε βάζει να κυνηγήσεις άμεσα ένα οικονομικό σου όνειρο και… ποτέ δεν ξέρεις!
Ερωτικά
Η διάθεσή σου αλλάζει διαρκώς και κόντρα στις συνήθεις πρακτικές σου, η προσωπική σου ζωή αρχίζει να θυμίζει… παιδική χαρά! Αν όμως είσαι ήδη σε μια σχέση, αυτό μπορεί να κουράσει ή να ανησυχήσει τον άνθρωπό σου, που θα σε προτιμούσε λίγο πιο σταθερό.

ΤΟΞΟΤΗΣ ♐
Γενικά
Με το εξάγωνο Ερμή-Άρη καλείσαι να κάνεις πολλά και… γρήγορα, είτε για να καλύψεις το χαμένο έδαφος είτε για να προλάβεις κάποιους/ες που σε ανταγωνίζονται. Και σε όλες αυτές τις εξελίξεις φαίνεται να αποκτούν κομβική σημασία οι φιλίες σου, αφού από εκεί μπορείς να αντλήσεις άμεσα βοήθειες. Παράλληλα βέβαια, η Νέα Σελήνη στον Σκορπιό στρέφει το ενδιαφέρον σου στο παρασκήνιο, με κίνδυνο όμως να «αφήσεις τον γάμο και να πας για… πουρνάρια»! Επιπλέον, σε καλεί να φροντίσεις την υγεία και την διατροφή σου.
Ερωτικά 
Η Αφροδίτη εξακολουθεί να κινείται στον τομέα των… μυστικών ερώτων και σε αυτήν την φάση το παρασκήνιο έχει τον πρώτο λόγο. Είναι λοιπόν δύσκολο να «στηθεί» μια κανονική σχέση, αντίθετα όμως όσον αφορά αποκαλύψεις και «σκάνδαλα», όλα είναι δυνατά!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ♑
Γενικά
Το εξάγωνο του Ερμή με τον Άρη σε ωθεί να φορτσάρεις προκειμένου να πετύχεις τους στόχους σου, ενδέχεται ωστόσο να συμβάλλει και σε κάποια… καβγαδάκια με πρόσωπα που δεν καλοβλέπουν τις προσπάθειές σου ή έχουν τις αντιρρήσεις τους. Επιπλέον, ίσως ανησυχήσεις με ένα θέμα στην υγεία σου, μάλλον όμως πρόκειται για κάτι περαστικό. Παράλληλα βέβαια, η Νέα Σελήνη στον Σκορπιό προάγει την κοινωνικότητά σου και μπορεί να σε αποζημιώσει με μια νέα όσο και παραγωγική φιλία ή την στήριξη ενός συλλόγου-φορέα.

Ερωτικά
Είσαι από τους ερωτικούς πρωταγωνιστές της περιόδου, αλλά σήμερα η ευτυχία σου μπορεί να διαταραχθεί από ένα καβγαδάκι! Ίσως όμως… προλάβεις να πάρεις κάποιες πρωτοβουλίες που θα ανανεώσουν την σχέση σου και θα «κλείσουν στόματα»!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ ♒
Γενικά
Η Νέα Σελήνη στον Σκορπιό προδιαθέτει για τις αυξημένες απαιτήσεις της αλλά και για συναλλαγές με άτομα που έχουν μια όλως διόλου διαφορετική αντίληψη των πραγμάτων, το τελικό αποτέλεσμα ωστόσο θα σε δικαιώσει. Παράλληλα βέβαια, το εξάγωνο του Ερμή με τον Άρη μπορεί να δημιουργήσει «μανούρες» σε μια συλλογική προσπάθεια, κάτι που ίσως να μην σου αρέσει καθόλου και να γίνει αφορμή για «παρατράγουδα». Ακόμη ίσως δημιουργήσει ένα θέμα με φιλικό σου πρόσωπο, που φαίνεται πως αυθαιρετεί σε βάρος σου.
Ερωτικά
Σε αυτήν την φάση φαίνεται να έχει μεγαλύτερη σημασία για σένα μια «εδώ και τώρα» απόλαυση, παρά κάτι πιο διαρκές. Πολύ σύντομα βέβαια τα πράγματα θα αλλάξουν αλλά μέχρι να συμβεί αυτό, ζήσε το σήμερα, χωρίς να δίνεις σημασία στο τι λένε οι άλλοι!

ΙΧΘΥΕΣ ♓
Γενικά 
Η Νέα Σελήνη αλλά και η Αφροδίτη στον Σκορπιό σε… διασκεδάζουν και σε ταξιδεύουν, είτε νοερά είτε στην πραγματικότητα! Ίσως μάλιστα να λάβεις και κάποιες ειδήσεις που θα σε κάνουν να αναθαρρήσεις, ενώ θα έχεις την ευκαιρία να εμπλουτίσεις και τις γνώσεις σου. Παράλληλα βέβαια, το εξάγωνο Ερμή-Άρη σε καλεί να δράσεις άμεσα, είτε για να διακριθείς είτε για να κοντράρεις κάποιες ανεπιθύμητες εξελίξεις. Επιπλέον σε ωθεί να βρεις έξτρα έσοδα, προκειμένου να ικανοποιήσεις τις ανάγκες σου, καθιστώντας μάλλον… αδύνατη την αποταμίευση!
Ερωτικά
Αν είσαι μόνος/η, μια «ρομαντική» γνωριμία με ξένο/η ή σε ταξίδι είναι από τα καλύτερα που μπορεί να σου συμβούν αυτήν την περίοδο. Αν πάλι είσαι ήδη σε μια σχέση δεν έχεις παρά να πάρεις το ταίρι σου και να ταξιδέψετε για… άλλες πολιτείες!
astrology.gr
Epirusblog Gr
5 of 5
Τα Ζώδια Σήμερα Σάββατο 18 Νοεμβρίου 2017
Epirusblog Gr
5 of 5
ζώδια 6253393971584843278
Σχόλια
item