Χωρίζει η Ειρήνη Σκλήβα μετά από 16 χρόνια γάμου;

Χωρίζει η Ειρήνη Σκλήβα μετά από 16 χρόνια γάμου;

Ο γάμος της βασίλισσας των καλλιστείων, Ειρήνης Σκλήβα με τον Νίκο Χυδήρογλου οδεύει προς το τέλος. Ύστερα από 16 χρόνια και την απόκτηση μίας κόρης το ζευγάρι φαίνεται πως αποφάσισε να τραβήξει χωριστούς δρόμους. 

Σύμφωνα με την Espresso, ο επιχειρηματίας έχει ξεκινήσει ήδη τις νομικές διαδικασίες αφού επισκέφτηκε το γραφείο του δικηγόρου του στο κέντρο της Αθήνας.

Από τον περασμένο Σεπτέμβριο, όπως διαβάζουμε στο ρεπορτάζ της εφημερίδας, άρχισαν να κυκλοφορούν έντονες φήμες στην κοσμική Αθήνα. Αφορμή στάθηκε σε πρώτη φάση το γεγονός ότι εκείνος εθεάθη να κάνει διακοπές με σκάφος στα νησιά του Αργοσαρωνικού χωρίς της Μις Κόσμος 1996. 

Αυτό δεν είχε ξανασυμβεί αφού το ζευγάρι παραθέριζει πάντα μαζί. Επιπλέον, σύμφωνα με το ίδιο δημοσιέυμα, κανένας δεν πήρε θέση για φημολογία περί χωρισμού κάνοντάςτην να φουντώνει ακόμα περισσότερο.

Οι δυο τους επέλεγαν πάντα σε αυτά τα 16 χρόνια να κρατούν χαμηλούς τόνους σε ότι αφορά τη ζωή τους και σπάνια απασχολούσαν τα media. Κάτι που δεν θα αλλαξει ούτε σε αυτή τη φάση της ζωής τους.



Όπως αναφέρει πηγή από το περιβάλλον τους στην Espresso, επιθυμία και των δύο είναι η λύση του γάμου να γίνει ήρεμα και πολιτισμένα, με σεβασμό και κατανόηση καθώς απόλυτη προτεραιότητά τους είναι η κόρη τους.
epirusblog.gr
5 of 5
Χωρίζει η Ειρήνη Σκλήβα μετά από 16 χρόνια γάμου;
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 7187081799381422357
item