Μάνδρα: 13 συλλήψεις για πλιάτσικο στις πληγείσες περιοχές Μάνδρα: 13 συλλήψεις για πλιάτσικο στις πληγείσες περιοχές | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Μάνδρα: 13 συλλήψεις για πλιάτσικο στις πληγείσες περιοχές

Μάνδρα: 13 συλλήψεις για πλιάτσικο στις πληγείσες περιοχές
Δεκατρία άτομα συνελήφθησαν, στο πλαίσιο των ειδικών δράσεων της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής για την πρόληψη κλοπών στις πληγείσες από τις πλημμύρες περιοχές της Μάνδρας Αττικής και της Νέας Περάμου.
Ειδικότερα:
  •  Στις 15-11-2017 συνελήφθη, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μάνδρας, 24χρονος Αλβανός, ο οποίος νωρίτερα, μαζί με συνεργό του που αναζητείται, είχε εισέλθει στο Ταχυδρομείο Μάνδρας με σκοπό την κλοπή.
  •  Στις 16-11-2017 συνελήφθησαν, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙΑΣ, τέσσερα άτομα, ηλικίας 29, 32, 38 και 41 ετών, τα οποία νωρίτερα είχαν μεταβεί στις εγκαταστάσεις εταιρείας στη Μάνδρα και εκμεταλλευόμενοι τις καταστροφές που είχαν προξενηθεί στην περιοχή αφαίρεσαν εξοπλισμό.
  •  Στις 17-11-2017 «έπεσαν» στα χέρια αστυνομικών της ΟΠΚΕ δύο άτομα, ηλικίας 27 και 51 ετών, την ώρα που αφαιρούσαν αντικείμενα από οικίες στη Νέα Πέραμο, που είχαν υποστεί ζημιές από την πλημμύρα.
  •  Στις 19-11-2017 συνελήφθησαν, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Δυτικής Αττικής, στη Μάνδρα, τρεις ανήλικοι τη στιγμή που επιχειρούσαν να αφαιρέσουν αυτοκίνητο, το οποίο είχε παρασυρθεί από την πλημμύρα. Την ίδια ημέρα συνελήφθη, από αστυνομικούς της ΟΠΚΕ, ένας 18χρονος τη στιγμή που αφαιρούσε αντικείμενα από ισόγεια οικία στη Μάνδρα, που είχε υποστεί ζημιές από την πλημμύρα, και τα τοποθετούσε σε φορτηγό. Παράλληλα, στα χέρια της αστυνομίας «έπεσαν» και δύο άτομα, ηλικίας 34 και 46 ετών, τη στιγμή που αποσυναρμολογούσαν και επιχειρούσαν να αφαιρέσουν εξαρτήματα ακινητοποιημένου οχήματος, στο ρέμα του Σαρανταπόταμου στη Μάνδρα, το οποίο είχε παρασυρθεί από τον χείμαρρο. Στην κατοχή τους βρέθηκε πλήθος διαρρηκτικών εργαλείων.
Οι συλληφθέντες, με τις δικογραφίες που σχηματίστηκαν σε βάρος τους, οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Epirusblog Gr
5 of 5
Μάνδρα: 13 συλλήψεις για πλιάτσικο στις πληγείσες περιοχές
Epirusblog Gr
5 of 5
κοινωνία 4802979217229423166
Σχόλια
item