Τα Ζώδια Σήμερα Κυριακή 12 Νοεμβρίου 2017 Τα Ζώδια Σήμερα Κυριακή 12 Νοεμβρίου 2017 | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Τα Ζώδια Σήμερα Κυριακή 12 Νοεμβρίου 2017

Τα Ζώδια Σήμερα Κυριακή 12 Νοεμβρίου 2017

Διαβάστε τι λέει το ζώδιό σας σήμερα.

  Ραγδαίες εξελίξεις.

ΚΡΙΟΣ ♈


Γενικά
Ο Ουρανός στο ζώδιό σου σε καλεί να λειτουργήσεις έξω από σχήματα και κανόνες, αφού έτσι θα πετύχεις πολλά περισσότερα. Παράλληλα, ο ενεργός Δίας σε ευνοεί επαγγελματικά και οικονομικά κι ίσως είναι η κατάλληλη στιγμή να πάρεις κάποιες πρωτοβουλίες, αφού τελικά θα σε φέρουν σε πλεονεκτική θέση. Καλό είναι όμως να δράσεις μόνος/η, αφού οι σχέσεις και οι συνεργασίες σου περνούν κρίση. Επιπλέον, ο Άρης απέναντί σου σε καλεί να διοχετεύσεις την πλεονάζουσα ενέργεια σου είτε στα σπορ, είτε στις δουλειές σου.
ΕρωτικάΜε τον Άρη «να λύνει και να δένει» στην προσωπική σου ζωή, το πρώτο που χρειάζεσαι είναι η κάλυψη των σεξουαλικών αναγκών σου κι όχι μια σχέση με την κλασική έννοια του όρου, οπότε οι κάθε είδους «δεσμεύσεις» μπορούν να… περιμένουν!

ΤΑΥΡΟΣ ♉
Γενικά
Ο ενεργός Δίας σε φέρνει κοντά σε πρόσωπα που μπορούν όχι μόνον να σου συμπαρασταθούν ψυχικά αλλά και να σου προσφέρουν έτοιμες λύσεις. Ωστόσο, να ξέρεις ότι ο Άρης στον «οίκο» των εργασιακών σου μπορεί να σε φέρει αντιμέτωπο με τις επιθυμίες ή τα συμφέροντα κάποιων, που μάλιστα δείχνουν πρόθυμοι/ες να σου εναντιωθούν, ξεπερνώντας τις «κόκκινες γραμμές» σου. Παράλληλα, ο Ουρανός στον Κριό μπορεί να θίξει τις σταθερές σου, μέσα από αποκαλύψεις για την δράση ατόμων που εμπιστευόσουν, μέχρι… σήμερα!
ΕρωτικάΜε την συνδρομή και του Δία, η Αφροδίτη στον Σκορπιό αυξάνει τις κατακτήσεις σου και το μόνο που σου απομένει είναι να διαχειριστείς σωστά το πλεονέκτημά σου. Ακόμη κι αν έχεις «καεί» πρόσφατα, αυτήν την φορά είναι όλα διαφορετικά, οπότε μην διστάσεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ ♊
ΓενικάΗ Αφροδίτη και ο Δίας συγκροτούν ένα «δίδυμο» της επιτυχίας στα επαγγελματικά σου, ίσως μάλιστα λάβεις μια ευπρόσδεκτη βοήθεια από ένα πρόσωπο της οικογένειας σου. Επιπλέον, ο Ουρανός στον Κριό θα συμβάλλει σε μια… μη αναμενόμενη στήριξη από φίλους/ες. Παράλληλα όμως, ο Άρης στον Ζυγό συνηγορεί στη διαφοροποίηση σου από τις προθέσεις όσων θέλουν να γίνονται τα πράγματα με τον δικό τους τρόπο κι ίσως υπάρξει μια ρήξη με αφορμή ένα προσωπικό σου θέμα ή τις επιλογές ενός αγαπημένου σου προσώπου.
ΕρωτικάΟι «προκλήσεις» δεν θα σου λείψουν, ιδιαίτερα στον χώρο της εργασίας σου ή με άτομα που σχετίζονται με αυτήν. Φαίνεται όμως ότι άλλα θες εσύ κι άλλα οι άλλοι, κάτι που καθιστά πολύ δύσκολη την διαμόρφωση μιας «φυσιολογικής» κατάστασης.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ ♋
Γενικά
Η Αφροδίτη και ο Δίας στον Σκορπιό καλύπτουν επαρκώς τις υλικές και συναισθηματικές σου ανάγκες, κάτι που μάλλον σου αρκεί για να δεις την ζωή σου θετικά. Παράλληλα όμως, ο Άρης στον Ζυγό μπορεί να σε κάνει κοινωνό ποικίλων εντάσεων στο σπίτι ή την οικογένειά σου και σε μια τέτοια περίπτωση, οι μόνες εναλλακτικές που διαθέτεις είναι είτε να… μπεις στην μάχη, είτε να αποφορτίσεις την πλεονάζουσα ενέργεια με σπορ ή μαστορέματα. Επιπλέον, ο Ουρανός στον Κριό σηματοδοτεί μια «στροφή» στις επαγγελματικές επιλογές σου.
ΕρωτικάΑπό την στιγμή που η Αφροδίτη και ο Δίας σε «ταξιδεύουν» σε όμορφους κόσμους, δεν αξίζει να δίνεις σημασία σε «αγενείς» συμπεριφορές ή να μεταφέρεις στην προσωπική σου ζωή κάποιες εντάσεις από το ευρύτερο περιβάλλον σου. Είπαμε, σε όποιον αρέσει!

ΛΕΩΝ ♌
Γενικά

Ο Άρης στον Ζυγό επιταχύνει τους ρυθμούς στην καθημερινότητά σου κι εδώ είναι που ισχύει το «όποιος βιάζεται σκοντάφτει»! Επιπλέον, ίσως χρειαστεί να διαχειριστείς ποικίλες αυθαιρεσίες ή απρόσεκτες επιλογές συγγενών και γνωστών. Ωστόσο, η Αφροδίτη και ο Δίας στον Σκορπιόμπορεί να σε αποζημιώσουν, φέρνοντας πολύ καλά νέα για τα οικονομικά σου αλλά και για οτιδήποτε σχετίζεται με το σπίτι ή την οικογένειά σου. Παράλληλα, ο Ουρανός στον Κριό σε καλεί να «μυηθείς» σε ένα ιδιαίτερο γνωστικό αντικείμενο.

ΕρωτικάΗ Αφροδίτη στον Σκορπιό ευνοεί περισσότερο την διαμόρφωση μιας «οικογενειακής» κατάστασης, παρά ένα ερωτικό «κυνηγητό». Μείνε λοιπόν «εντός των τειχών», περνώντας όμορφα με τον άνθρωπό σου και φροντίζοντας να μην σας λείψει τίποτα!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ ♍
ΓενικάΟ Άρης στον Ζυγό σου ασκεί πιέσεις στον οικονομικό τομέα, όπου αν θέλεις να αποφύγεις τα «παρατράγουδα» θα πρέπει να είσαι πιο προσεκτικός/η αλλά και… απρόθυμος/η να εμπλέξεις σε αυτά ένα πρόσωπο με το οποίο συνδέεστε αισθηματικά. Επιπλέον, ο Ουρανός στον Κριό σου συνιστά να μην ακολουθήσεις «την πεπατημένη» αλλά να ρισκάρεις, αφού μόνον έτσι θα δικαιωθείς. Παράλληλα βέβαια η Αφροδίτη και ο Δίαςμπορεί να σου προσφέρουν πολλές ευχάριστες στιγμές στην καθημερινότητά σου αλλά κι ένα ταξίδι. 
Ερωτικά
Το επερχόμενο τετράγωνο Άρη-Πλούτωνα σε παρασύρει να εκφράσεις δυναμικά τα «θέλω» σου, φέρνοντας σε ίσως στα πρόθυρα μιας ρήξης με το ταίρι σου. Ακόμη όμως κι αν συμφωνήσετε μόνον στο ότι… διαφωνείτε, θα έχεις τουλάχιστον μια καθαρή εικόνα για τη σχέση σας.

ΖΥΓΟΣ ♎
Γενικά
Ο Άρης στο ζώδιό σου μπορεί να σε βοηθήσει να πάρεις κάποιες σημαντικές αποφάσεις για τη ζωή σου, αφήνοντας πίσω όλα αυτά που σε κρατάνε εγκλωβισμένο σε μια «μετριότητα», κάτι όμως που είναι φυσικό να εγείρει αντιδράσεις από την πλευρά όσων είχαν «βολευτεί» με την αδράνειά σου. Επιπλέον, ο Ουρανός στον Κριό θα σου φέρει απροσδόκητους συμμάχους. Παράλληλα, η Αφροδίτη και ο Δίας στον Σκορπιό ευνοούν τα οικονομικά σου και αξίζει να δοκιμάσεις την τύχη σου, ενώ δεν αποκλείεται να σου χαρίσουν κάτι που ήθελες πολύ.

ΕρωτικάΜε τον Άρη και τον Πλούτωνα να επηρεάζουν τα προσωπικά σου, ένας από τους καλύτερους τρόπους για να διοχετεύσεις την πλεονάζουσα ενέργειά σου είναι το σεξ! Επιπλέον, ίσως έχεις τα… τυχερά σου από ένα πρόσωπο που επιδιώκει να σε «θαμπώσει» με τον πλούτο του.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ ♏
Γενικά
Η Αφροδίτη και ο Δίας στο ζώδιό σου σε μυούν στα πλεονεκτήματα της καλής ζωής, από την άλλη πλευρά όμως, ο Άρης στον Ζυγό ενδέχεται να συμβάλλει σε κάποιες ενοχλητικές αποκαλύψεις, ιδιαίτερα σε σχέση με την δράση ατόμων του περιβάλλοντός σου, που μάλλον φέρθηκαν «μπαμπέσικα»! Αν πάντως προκύψει η ανάγκη μιας διαπραγμάτευσης, καλό είναι να βρεις κάποιον μεσολαβητή για να την αναλάβει. Επιπλέον, ο Ουρανός στον Κριό αλλάζει τα εργασιακά δεδομένα σου, ευνοώντας κυρίως την δράση «κατά μόνας» κι όχι τις συνεργασίες.
Ερωτικά
Η Αφροδίτη εξακολουθεί να σου προσφέρει ευκαιρίες για μια «γλυκιά ζωή» κι αν είσαι μόνος/η, τότε όλα καλά. Αν όμως είσαι ήδη σε μια σχέση, μπορεί να μπεις σε περιπέτειες, αφού δεν λείπουν οι «καλοθελητές» που… αδημονούν να σε «καρφώσουν»!

ΤΟΞΟΤΗΣ ♐
Γενικά
Ο ενεργός Δίας σε στηρίζει και σε φέρνει στα πρόθυρα μιας μεγάλης επιτυχίας. Δεν έχεις λοιπόν παρά να ασχοληθείς… στοιχειωδώς με τις υποθέσεις σου και θα δεις τα πράγματα να πηγαίνουν πολύ καλύτερα του αναμενομένου. Παράλληλα. όμως, ο Άρης στον Ζυγό δημιουργεί τις προϋποθέσεις μιας ρήξης με ένα πρόσωπο του φιλικού σου περιβάλλοντος, με αφορμή, είτε ένα οικονομικό ζήτημα, είτε την παρέμβασή του στα προσωπικά σου. Επιπλέον, ο Ουρανός στον Κριό σε θέλει χωρίς ταμπού και προκαταλήψεις στις επιλογές σου.
ΕρωτικάΗ Αφροδίτη στον Σκορπιό σε φέρνει κοντά σε ένα πρόσωπο που για διάφορους λόγους δεν θέλει να αποκαλυφθεί η σχέση σας, ίσως πάλι να έχεις κι εσύ ανάλογες προθέσεις. Το θέμα όμως είναι ότι με τον Δία «παρόντα» δεν γίνεται να υπάρχουν μυστικά!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ♑
ΓενικάΚάτω από την επιρροή του Άρη στον Ζυγό, οι κοινωνικές και επαγγελματικές πιέσεις μπορεί να σε φτάσουν «στο αμήν», πολύ περισσότερο που κάποιοι/ες γύρω σου «παίζουν» με τα νεύρα σου! Ωστόσο με τις διαμάχες δεν πρόκειται να πετύχεις και κάτι σπουδαίο, ίσα-ίσα που τα πράγματα μπορεί να γίνουν χειρότερα, κοίταξε λοιπόν να κάνεις εσύ αυτά που πρέπει, αδιαφορώντας για τις αυθαιρεσίες των γύρω σου. Από την άλλη πλευρά, όλα αυτά μπορεί να τραβήξουν το ενδιαφέρον ενός ατόμου ή φορέα, που έχει τα μέσα και την διάθεση να σε προωθήσει.
ΕρωτικάΟ Πλούτωνας στο ζώδιό σου, σε βάζει να επιδιώκεις πράγματα που δεν γίνονται ή να τους δίνεις με το… ζόρι μια «ταυτότητα» που δεν έχουν. Μείνε λοιπόν για την ώρα στις φιλικές σου σχέσεις, που μπορούν να σε κάνουν να νοιώσεις καλύτερα, χωρίς να παγιδευτείς στις εμμονές σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ ♒
Γενικά
Η Αφροδίτη και ο Δίας στον 10ο φυσικό «οίκο» σου, σε οδηγούν με ασφάλεια στον δρόμο των επιτυχιών. Παράλληλα, με τον Άρη στον Ζυγό και τον Ουρανό στον Κριό να σε… εμπνέουν, μπορείς να κερδίσεις πολλά αν αφεθείς στην δημιουργικότητά σου ή εμπλουτίσεις τα ενδιαφέροντά σου, κινούμενος/η αποτελεσματικά στον χώρο της πρωτοπορίας ή μιας «αντισυμβατικής» θεώρησης. Από την άλλη πλευρά όμως, μπορεί να προκύψει πρόβλημα σε σχέση με ένα πρόσωπο του περιβάλλοντός σου, που φαίνεται να δρα «υπογείως» και σε βάρος σου.
Ερωτικά
Με την Αφροδίτη στον Σκορπιό, η γοητεία σου «περνάει» αλλά αν στοχεύεις σε μια «ποιοτική» σχέση», καλύτερα να το ξεχάσεις, αφού «προηγούνται» οι πιο «φαντεζί» καταστάσεις! Αν πάλι είσαι ήδη σε μια σχέση, δεν αποκλείεται κάποιος/α να «βάλει λόγια».

ΙΧΘΥΕΣ ♓
Γενικά
Ο Δίας και η Αφροδίτη στον Σκορπιό σε φέρνουν κοντά σε άτομα, που σίγουρα μπορεί να σε βοηθήσουν σε πολλά ή έστω να σου προσφέρουν άφθονο… γέλιο! Επιπλέον, ενδέχεται να σου χαρίσουν κάτι σπάνιο ή δυσεύρετο. Παράλληλα, ο Άρης στον Ζυγό σε θέλει άμεσο/η και αποφασιστικό//η στα οικονομικά σου, αφού ίσως σου εμφανιστεί μια σπάνια ευκαιρία να αυξήσεις το εισόδημά σου κι εδώ είναι που καλείσαι να ρισκάρεις. Θα πρέπει ωστόσο να έχεις τον νου σου και στα «αρπακτικά», που καιροφυλακτούν για να εκμεταλλευτούν μια απροσεξία σου.
ΕρωτικάΜε την Σελήνη απέναντί σου, ο τομέας των διαπροσωπικών σχέσεων είναι… αβέβαιος για σένα, αφού άλλα περιμένεις κι άλλα σου τυχαίνουν! Σε κάθε περίπτωση μην βιαστείς να βγάλεις συμπεράσματα ή να καταλήξεις κάπου, αφού σύντομα τα δεδομένα θα αλλάξουν.
astrology.gr
Epirusblog Gr
5 of 5
Τα Ζώδια Σήμερα Κυριακή 12 Νοεμβρίου 2017
Epirusblog Gr
5 of 5
ζώδια 3080847409038752808
Σχόλια
item