Τα Ζώδια Σήμερα Σάββατο 11 Νοεμβρίου 2017

Τα Ζώδια Σήμερα Σάββατο 11 Νοεμβρίου 2017

Διαβάστε τι λέει το ζώδιό σας σήμερα.

  Συμφωνίες και από κοινού δράσεις.

ΚΡΙΟΣ ♈
Γενικά
Ο ενεργός Ουρανός σε κάνει πιο «επαναστάτη» απέναντι στις συμβάσεις, ίσως όμως και να προκαλέσει μια εξέλιξη που θα σε αιφνιδιάσει ή θα κλονίσει την εμπιστοσύνη σου απέναντι σε έναν «δικό σου» άνθρωπο. Παράλληλα βέβαια, η Αφροδίτη στον Σκορπιό μπορεί να συμβάλλει σε μια σημαντική οικονομική ρύθμιση ή συνεργασία αλλά και σε κάποια άμεσα έσοδα, αν η δουλειά σου σχετίζεται με την επικοινωνία ή τη διαφήμιση. Επιπλέον, αν μέχρι σήμερα έβρισκες μια «πόρτα» κλειστή, δεν έχεις παρά να προσπαθήσεις ξανά και… δε θα χάσεις!

Ερωτικά
Ο Άρης απέναντί σου σε πηγαίνει από τους «έβδομο ουρανό» στα «πατώματα», αλλά αν πρέπει να κρατήσεις κάτι από αυτήν τη διαδικασία είναι πρώτον το δώρο αγάπης που θα λάβεις και δεύτερον το ότι τίποτα δεν κρατά αιώνια, ούτε τα ευχάριστα, ούτε τα δυσάρεστα!

ΤΑΥΡΟΣ ♉
Γενικά
Η Αφροδίτη στον Σκορπιό μπορεί να συμβάλλει σε μια οικονομική συνεργασία ή να σε φέρει σε επαφή με κάποιον χρηματοδότη που έχει τη διάθεση να επενδύσει στις προσπάθειές σου και το μόνο «ενοχλητικό» στην όλη υπόθεση είναι ότι ίσως χρειαστεί να αποκαλύψεις κάποια από τα «επτασφράγιστα» οικονομικά δεδομένα σου. Παράλληλα βέβαια, ο ενεργός Ουρανός μπορεί να συμβάλλει σε μια σειρά αποκαλύψεων που θα κλονίσουν την εμπιστοσύνη σου για ένα άτομο που θεωρούσες πως σε υποστηρίζει αλλά τελικά… άλλα πράττει!

Ερωτικά
Η Αφροδίτη απέναντί σου εξακολουθεί να σου παρέχει την εύνοιά της αλλά αν τίθεται θέμα κάποιας διεκδίκησης, πρόσεξε μήπως τελικά την «πατήσεις», αφήνοντας να χαθεί μια ευκαιρία, είτε από δυσπιστία είτε από υπερβολική αισιοδοξία για την έκβαση της υπόθεσής σου.

ΔΙΔΥΜΟΙ ♊
Γενικά
Η Αφροδίτη στον Σκορπιό σε βοηθά να διευρύνεις τον κύκλο εργασιών σου, ίσως μάλιστα να υπάρξει μια σημαντική πρόοδος μέσα από μια συνεργασία. Γενικότερα, οι συνθήκες είναι ευνοϊκές για να ψάξεις για μια δουλειά που σε εκφράζει, αλλά και να εξοπλίσεις την επιχείρησή σου με το σωστό δυναμικό και τα κατάλληλα εργαλεία. Παράλληλα, ο ενεργός Ουρανός εμπλουτίζει τις γνωριμίες σου με άτομα που ξεχωρίζουν, ενώ δεν αποκλείεται να συμμετάσχεις σε μια συλλογική προσπάθεια με ανατρεπτικές ή αναθεωρητικές προθέσεις.
Ερωτικά
Ο Άρης στον 5ο φυσικό «οίκο» σου σε εξοπλίζει με το αναγκαίο πάθος ώστε να κατακτήσεις ένα πρόσωπο που σου αντιστέκεται σθεναρά. Επειδή όμως κάθε νόμισμα έχει δύο όψεις, ίσως να βρεθείς κι εσύ σε «κατάσταση πολιορκίας» και μάλιστα σε αμήχανη θέση! 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ ♋
Γενικά
Με τον Ουρανό «στις επάλξεις», φαίνεται πως ήρθε η ώρα για να «τρέξεις» κάποιες αλλαγές στο οικογενειακό σου περιβάλλον ή την δουλειά σου, ώστε να μην βρεθείς εσύ προ ενός δυσάρεστου απροόπτου. Μπορείς ακόμη να κάνεις μια εξαίρεση στις «πάγιες» αρχές σου. Παράλληλα, η Αφροδίτη στον Σκορπιό προάγει την δημιουργική σου έκφραση αλλά ενισχύει και την τύχη σου σε οικονομικά-επενδυτικά θέματα. Επιπλέον, σε φέρνει κοντά σε πρόσωπα που αγαπάς κι εκτιμάς, ίσως μάλιστα να… καμαρώσεις μαζί τους μια σημαντική επιτυχία!
Ερωτικά
Σε αυτήν την φάση έλκεις νεαρά άτομα κι ίσως κάποια στιγμή «τρομάξεις» με την επιμονή αλλά και την σοβαρότητα των προθέσεών τους. Κανείς όμως δεν σου απαγορεύει να «κρατήσεις μια πόρτα ανοιχτή», αφήνοντας κατά μέρος τις όποιες επιφυλάξεις σου!

ΛΕΩΝ ♌
Γενικά
Όταν ενισχύεται το πνεύμα συνεργασίας έχεις κάθε λόγο να είσαι ευχαριστημένος/η, αρκεί φυσικά να αναγνωρίζεται ο πρωταγωνιστικός ρόλος σου, κάτι που σήμερα δείχνει αρκετά εύκολο. Επιπλέον, η Αφροδίτη στον Σκορπιό σε ωθεί να μεριμνήσεις για το σπίτι και την οικογένειά σου, κάνοντας κάποιες χρήσιμες μετατροπές. Παράλληλα, έχοντας για σύμμαχο σου τον ενεργό Ουρανό, μπορείς να «αποζημιωθείς» για τις ιδιαίτερες κλίσεις σου, βρίσκοντας μια απρόσμενη ανταπόκριση. Ίσως μάλιστα να λάβεις μια είδηση που θα σε εκπλήξει ευχάριστα.
Ερωτικά
Ο Κρόνος επιμένει να σε «τροφοδοτεί» με άτομα που είτε είναι ήδη δεσμευμένα είτε «κουβαλούν» προβλήματα. Κατά τα άλλα οι διαπραγματεύσεις καλά κρατούν, το πιθανότερο όμως είναι ότι όλη αυτή η κινητικότητα δεν εμπεριέχει και κάτι πιο προσωπικό. 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ ♍
Γενικά
Η Αφροδίτη στον Σκορπιό σε κάνει πιο… κινητικό/η και κοινωνικό/η, διευρύνοντας τον κύκλο των γνωριμιών αλλά και των ενδιαφερόντων σου. Ίσως μάλιστα να μάθεις ένα σημαντικό μυστικό. Επιπλέον, σε βοηθά να αποκαταστήσεις κάποιες διαταραγμένες σχέσεις στο συγγενικό σου περιβάλλον, φέρνοντας κοντά πρόσωπα που μέχρι χθες δεν ήθελαν καν να βλέπονται μεταξύ τους! Παράλληλα, ο ενεργός Ουρανός μπορεί να δημιουργήσει νέα δεδομένα στα οικονομικά σου κι ίσως εκπλαγείς ευχάριστα από την τροπή που θα πάρουν τα πράγματα.

Ερωτικά
Επικοινωνιακά «το ‘χεις», αφού ο Ερμής και η Αφροδίτη στον Σκορπιόδιευρύνουν τον κύκλο των θαυμαστών ή θαυμαστριών σου, βελτιώνοντας συνάμα την ψυχολογία σου. Και κάτω από αυτές τις συνθήκες όλα είναι δυνατά, ακόμη και τα… αδύνατα, αν «ξεκολλήσεις» από τις πεποιθήσεις σου!

ΖΥΓΟΣ ♎
Γενικά
Η Αφροδίτη στον Σκορπιό σε καλεί να βελτιώσεις άμεσα τα οικονομικά σου, όχι μόνον γιατί πρέπει αλλά επειδή… μπορείς! Μη διστάσεις λοιπόν να κάνεις μια κίνηση που μπορεί να ανοίξει νέους ορίζοντες στη ζωή σου, είτε πρόκειται για μια σημαντική αγορά είτε για πώληση. Ακόμη μπορείς να πετύχεις πολλά μέσα από μια συνεργασία ή συμφωνία, αρκεί να είναι «έξω από τα καθιερωμένα» ή με ένα άτομο που μέχρι χθες ήταν «απέναντί» σου. Αντίθετα, ενδέχεται να υπάρξουν προβλήματα και ανατροπές σε μια τρέχουσα συνεργασία σου.
Ερωτικά
Ο Άρης στο ζώδιό σου σε κάνει να «μην κρατιέσαι» αλλά όσο πιθανή είναι μια «νίκη» που θα σε φέρει σε μια επιθυμητή αγκαλιά, άλλο τόσο μπορεί να «φας πόρτα», οπότε να είσαι έτοιμος/η για κάθε ενδεχόμενο. Μπορεί βέβαια να είσαι και το «θύμα» μιας έντονης διεκδίκησης.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ ♏
Γενικά
Με την Αφροδίτη να… λύνει και να δένει στο ζώδιό σου, ο ρόλος σου στις εξελίξεις γίνεται πρωταγωνιστικός, κάτι βέβαια που μπορείς να αξιοποιήσεις άμεσα, ζητώντας και μια έμπρακτη αναγνώριση των προσπαθειών σου. Κι από μόνος/η σου όμως μπορείς να πετύχεις πολλάμέσα από μια αποδοτική όσο και «διακεκριμένη» συμφωνία. Παράλληλα, ο ενεργός Ουρανός σε καλεί να πρωτοτυπήσεις στη δουλειά σου, ίσως μάλιστα να υπάρξουν και κάποια απρόοπτα, που θα σε αναγκάσουν να αλλάξεις τον προγραμματισμό σου.
Ερωτικά
Πολλοί πιστεύουν ότι ανάμεσα σε έναν μεγάλο έρωτα και την κοινωνική-οικονομική σου πρόοδο, θα διαλέξεις χωρίς δισταγμούς το δεύτερο. Η αλήθεια όμως είναι ότι θα προτιμήσεις αυτό που σου κάνει τη ζωή… λίγο πιο δύσκολη, έστω κι αν αρχικά όλα φαντάζουν απλά!

ΤΟΞΟΤΗΣ ♐
Γενικά
Η Αφροδίτη στον Σκορπιό σε καλεί να… παίξεις τον κατάσκοπο, δίνοντάς σου άμεση πρόσβαση σε μυστικά ή πληροφορίες για λίγους. Κι αν από τη μια πλευρά είναι αυτονόητο το ότι θα ωφεληθείς από αυτές τις αποκαλύψεις, από την άλλη καλείσαι να διαφωτίσεις για τα τεκταινόμενα και κάθε εμπλεκόμενο πρόσωπο που εκτιμάς. Παράλληλα, ο ενεργός Ουρανός τονίζει τις επαφές σου και την κοινωνική σου ζωή, δίνοντας το έναυσμα για μια πολύ ξεχωριστή γνωριμία, που θα συμβάλλει στο να αλλάξεις τις αντιλήψεις σου περί σχέσεων!
Ερωτικά
Κάποιες «διαρροές» για τα προσωπικά σου μπορεί να σε ενοχλήσουν, σε κάθε περίπτωση όμως δεν φαίνεται να υπάρχει τόσο κακή πρόθεση, όσο ένα… τεράστιο ενδιαφέρον για το άτομο σου. Το κοινό σου σε αναζητά και δεν πρέπει να του χαλάσεις το χατίρι!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ♑
Γενικά
Ο ενεργός Ουρανός σε καλεί να προχωρήσεις σε αλλαγές, είτε στο σπίτι είτε στην δουλειά σου, αφού σε διαφορετική περίπτωση μπορεί να πέσεις εσύ θύμα μιας «ενοχλητικής» ανατροπής. Παράλληλα, η Αφροδίτη στον Σκορπιό δείχνει πρόθυμη να συμβάλλει στην πρόοδό σου, αρκεί κι εσύ να «παίξεις» πιο ομαδικά και να εμπιστευτείς τις ειδικές γνώσεις που διαθέτουν κάποιοι/ες. Ακόμη, μια υπόθεσή σου μπορεί να προχωρήσει μέσα από την υποστήριξη ενός συλλογικού φορέα ή ύστερα από την μεσολάβηση ενός φίλου ή μιας φίλης.
Ερωτικά
Οι φίλοι στην ανάγκη φαίνονται κι ίσως τελικά με την θετική μεσολάβησή τους, ένα «καυτό» προσωπικό σου θέμα βρίσκει είτε την λύση του είτε την «κάθαρση» του. Όσον αφορά δε στις νέες γνωριμίες σου, έχουν προτεραιότητα τα άτομα μικρότερης ηλικίας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ ♒
Γενικά
Η Αφροδίτη στον Σκορπιό μπορεί να συμβάλλει θετικά στην προώθηση των ιδεών ή του έργου σου κι ίσως σε φέρει κοντά σε μια σημαντική διάκριση. Επιπλέον, η δημοσιοποίηση ενός θέματος, που αφορά στην καριέρα σου, θα λειτουργήσει θετικά, προσελκύοντας άτομα τα οποία μπορούν να προσφέρουν βοήθειες και λύσεις. Παράλληλα, ο ενεργός Ουρανόςεμπλουτίζει την καθημερινότητά σου με μια σειρά από σπάνια επεισόδια ή ασυνήθιστες δράσεις, ενώ δεν αποκλείεται να σου τύχει μια απροσδόκητη συνάντηση ή ένα έκτακτο ταξίδι.

Ερωτικά
Αν είσαι μόνος/η και… πλήττεις δεν έχεις παρά να εκμεταλλευτείς μια γιορτή ή κοινωνική εκδήλωση, αφού θα συγκεντρώσεις το ενδιαφέρον πολλών. Αν πάλι είσαι ήδη σε μια σχέση, μπορείς να αναδειχθείς μέσα από μια κοινή εμφάνιση με το ταίρι σου!

ΙΧΘΥΕΣ ♓
Γενικά
Μέσα από συνεργασίες και ανταλλαγές απόψεων, τα επαγγελματικά σου σχέδια είναι σε καλό δρόμο, ίσως μάλιστα δρομολογηθεί και μια σημαντική νομική ρύθμιση. Επιπλέον, η Αφροδίτη στον Σκορπιό σε ωθεί να δικτυωθείς μέχρι τα… πέρατα της οικουμένης κι αν χρειαστεί, μη διστάσεις να ταξιδέψεις για να κλείσεις μια συμφωνία. Παράλληλα, ο ενεργός Ουρανόςμπορεί να ενισχύσει τα οικονομικά σου από εκεί που δεν το περιμένεις, στον αντίποδα όμως, ίσως υπάρξει μια απρόβλεπτη οικονομική «εμπλοκή» με έναν συνεργάτη σου.
Ερωτικά
Το σύμπαν σε «πάει» και το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να αφεθείς στους ρυθμούς του ή απλά να «κυκλοφορήσεις» στον έξω κόσμο. Μπορείς όμως να «δανείσεις» και λίγη από την εύνοιά σου σε ένα πρόσωπο που βασανίζεται από μοναξιά, γνωρίζοντας του ένα… καλό παιδί!
astrology.gr
epirusblog.gr
5 of 5
Τα Ζώδια Σήμερα Σάββατο 11 Νοεμβρίου 2017
epirusblog.gr
5 of 5
ζώδια 378185534389528568
item