Επιτροπή Αλιβιζάτου: Έκλεισε το ντηλ με Wind και OTS Επιτροπή Αλιβιζάτου: Έκλεισε το ντηλ με Wind και OTS | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Επιτροπή Αλιβιζάτου: Έκλεισε το ντηλ με Wind και OTS

Επιτροπή Αλιβιζάτου: Έκλεισε το ντηλ με Wind και OTS

«Κλείδωσε» η οικονομική συμφωνία - «Παράθυρο» ολιγοήμερης αναβολής των εκλογών μέχρι να κλείσει και η προμήθεια του απαραίτητου υλικού.

Μετά από διαπραγματεύσεις που κράτησαν ολόκληρο το Σαββατοκύριακο οι εταιρείες έδωσαν τα χέρια με τους ανθρώπους της επιτροπής για το οικονομικό σκέλος, αλλά ζήτησαν χρόνο για να απαντήσουν σε σχέση με την παράδοση του απαραίτητου εξοπλισμού.

Δεδομένου ότι η απάντηση αυτή μπορεί να επηρεάσει το χρονδιάγραμμα της κάλπης ο κ. Αλιβιζάτος ζήτησε από τους εκπροσώπους των υποψηφίων να είναι σε ετοιμότητα σήμερα το απόγευμα και αύριο το πρωί, για την περίπτωση που χρειαστεί να υπάρξουν αποφάσεις. 

Η επιστολή του Νίκου Αλιβιζάτου προς τα Μέλη της Ανεξάρτητης Επιτροπής Διαδικασιών και Δεοντολογίας:

Αγαπητές Φίλες και Φίλοι,

Oι συζητήσεις με τις επιλεγείσες εταιρίες για την διοργάνωση της on line ψηφοφορίας συνεχίσθηκαν με εντατικούς (εξοντωτικούς για κάποιους)   ρυθμούς καθ’ όλο το λήγον Σαββατοκύριακο.

Έχει επέλθει κατ’ αρχήν συμφωνία για το οικονομικό σκέλος, αλλά παραμένει  αβεβαιότητα όσον αφορά τον χρόνο παράδοσης του εξοπλισμού. (Ζητήσαμε επίσπευση  σε σχέση με την προσφορά). 


Δεν κατέστη δυνατό να έχουμε απαντήσεις σήμερα (αφού εμπλέκονται εργοστάσια στο εξωτερικό που είναι σήμερα κλειστά), αλλά αναμένουμε κατ’ αρχήν απάντηση αύριο το πρωί.

Επειδή από την τελευταία αυτή διευκρίνιση  εξαρτάται  η τήρηση του  χρονοδιαγράμματος  της εκλογικής διαδικασίας, επιφυλάσσομαι να σας ειδοποιήσω για την επόμενη συνεδρίαση της Επιτροπής μας αφού έχω όλα τα στοιχεία, δηλαδή (κατά πάσα πιθανότητα)  αύριο το μεσημέρι.

Θερμή παράκληση, να είστε κατ’ αρχήν  διαθέσιμοι, είτε αύριο (2.10) το απόγευμα (18.00 ω.) , είτε την Τρίτη (3.10) νωρίς το απόγευμα (16-18.00 ω.), είτε την Τετάρτη 5.10 το απόγευμα (18.00 ω.).

Με τους φιλικούς χαιρετισμούς μου,

Ν.Κ. Αλιβιζάτος


Epirusblog Gr
5 of 5
Επιτροπή Αλιβιζάτου: Έκλεισε το ντηλ με Wind και OTS
Epirusblog Gr
5 of 5
πολιτική 510044175773200519
Σχόλια
item