Επανεμφανίστηκε ο Αρτέμης Σώρρας με απειλές κατά των πρώην συνεργατών του (vid) Επανεμφανίστηκε ο Αρτέμης Σώρρας με απειλές κατά των πρώην συνεργατών του (vid) | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Επανεμφανίστηκε ο Αρτέμης Σώρρας με απειλές κατά των πρώην συνεργατών του (vid)

Επανεμφανίστηκε ο Αρτέμης Σώρρας με απειλές κατά των πρώην συνεργατών του (vid)
Ο καταζητούμενος και εξαφανισμένος εδώ και επτά μήνες, Αρτέμης Σώρρας εμφανίστηκε την Παρασκευή με ηχητικό μήνυμα, στο οποίο εκτοξεύει απειλές κατά των πρώην στενών συνεργατών του.
Συγκεκριμένα, ο επικεφαλής της «Ελλήνων Συνέλευσις» αποκαλεί τους άλλοτε συνεργάτες του Βασίλη ΘοδωρόπουλοΓιάννη Καλογερόπουλο και Βίκυ Χαραλάμπους, κερατάδες» και «προδότες» και τους καλεί μάλιστα να παραιτηθούν «για να μη χρειαστεί να τους διώξω με άσχημο τρόπο».
Την οργή του καταζητούμενου Αρτέμη Σώρρα προκάλεσε το συνέδριο που προγραμματίζεται για την εκλογή νέου αρχηγού στην «Ελλήνων Συνέλευσις» σε λίγες ημέρες!
Το ηχητικό μήνυμα του Πατρινού πρώην επιχειρηματία έχει αναρτηθεί στο κανάλι του στο YouTube, το επονομαζόμενο «Sorras T.V».
Σε αυτό ο επικεφαλής της «Ελλήνων Συνέλευσις» ακούγεται μεταξύ άλλων να λέει, απευθυνόμενος στους «Συνέλληνές του»: «Έχετε πάρα πολλές απορίες και είστε και πολύ μπερδεμένοι με όλα αυτά που συμβαίνουν. 
Με αποτέλεσμα επιτελικά στοιχεία που τα βλέπατε δίπλα μου και που κάποιοι τα λένε πρωτοκλασάτα -και δεν έχουμε πρωτοκλασάτα στελέχη- έχουμε μόνο άξια και ο άξιος είναι μέχρι το τέλος άξιος, διαφορετικά δεν είναι άξιος… Θα πω ότι σας μπερδεύουν. 
Σας μπερδεύουν πολλά πράγματα. [...] Αυτό σημαίνει ότι ήρθε η ώρα του μεγάλου ξεκαθαρίσματος. Κάποιοι το λένε διάσπαση. Μη φοβάστε. Από ‘δω και πέρα δεν υπάρχει διάσπαση».
Epirusblog Gr
5 of 5
Επανεμφανίστηκε ο Αρτέμης Σώρρας με απειλές κατά των πρώην συνεργατών του (vid)
Epirusblog Gr
5 of 5
κοινωνία 1784133480450959991
Σχόλια
item