Η star μόλις επισημοποίησε τη σχέση της μέσω Instagram; Η star μόλις επισημοποίησε τη σχέση της μέσω Instagram; | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Η star μόλις επισημοποίησε τη σχέση της μέσω Instagram;

Η star μόλις επισημοποίησε τη σχέση της μέσω Instagram;
Τα πράγματα φαίνεται πως έχουν αρχίσει και σοβαρεύουν αρκετά ανάμεσα στην reality star και τον νεαρό σύντροφο της. 
Έπειτα από σχεδόν έναν χρόνο σχέσης (με διακοπές βέβαια) η star φαίνεται πως πήρε την απόφαση να επισημοποιήσει την σχέση της με τον σύντροφο της, μέσω του Instagram account της.
Το ζευγάρι πρόσφατα απόλαυσε ρομαντικές διακοπές στο Παρίσι κι ενώ αρκετούς μήνες τώρα τους βλέπουμε μαζί παντού η ίδια δεν έχει βγει επίσημα να πει κάτι. Βέβαια θα μας πεις είναι κάτι περιττό, αφού είναι όλη την ώρα μαζί, ωστόσο εκείνη έκανε το επόμενο βήμα. 
Η Kourtney Kardashian -καταβάθος ήξερες για ποια λέμε- ανέβασε στο Instagram account της την πρώτη της κοινή φωτογραφία με τον σύντροφο της Younes Bendjima, κάνοντας μας σαφές πως είναι ζευγάρι.
Τα σχόλια φυσικά που συγκέντρωσε ήταν πολλά -και θετικά και αρνητικά- και το ίδιο ισχύει και για τα likes. Με φόντο τον πύργο του Eiffel , ο οποίος φωτιζόταν από πολλά μικρά λαμπάκια πόζαρε με τον σύντροφο της και τρέλανε το Instagram.
Epirusblog Gr
5 of 5
Η star μόλις επισημοποίησε τη σχέση της μέσω Instagram;
Epirusblog Gr
5 of 5
show biz 5580383521362657787
Σχόλια
item