Συμβουλές ομορφιάς από τη Shakira - Ποια είναι τα μυστικά της; Συμβουλές ομορφιάς από τη Shakira - Ποια είναι τα μυστικά της; | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Συμβουλές ομορφιάς από τη Shakira - Ποια είναι τα μυστικά της;

Συμβουλές ομορφιάς από τη Shakira - Ποια είναι τα μυστικά της;
Η sexy λατίνα τραγουδίστρια κυκλοφόρησε πρόσφατα το 10ο album της καριέρας της, είναι μητέρα, κριτής του The Voice και παραμένει το ίδιο λαμπερή και όμορφη, όπως τότε που πρωτοεμφανίστηκε στη μουσική σκηνή.
Ποια είναι όμως τα μυστικά ομορφιάς της;
Το μυστικό της για λαμπερό δέρμα είναι η βιταμίνη C που παίρνει από τα πολλά φρούτα που καταναλώνει, αλλά και οι κάψουλες βιταμίνης Ε που απλώνει κατευθείαν στο δέρμα της. Επιπλέον, ξεβάφεται κάθε βράδυ για να απομακρύνει τα υπολείμματα μακιγιάζ.
Η Shakira αποκαλύπτει ότι τις περισσότερες φορές βάφεται μόνη της, ενώ δεν φοράει πάντοτε make-up. Χρησιμοποιεί nude lipstick και μολύβι στα μάτια για να τονίσει το βλέμμα της, ενώ μαρτυρά ότι προτιμάει τον εαυτό της με λιγότερο make-up, παρά όπως βαφόταν πριν 10 χρόνια που την έκανε να φαίνεται μεγαλύτερη από την ηλικία της.
Η καλύτερη συμβουλή ομορφιάς που δίνει στις γυναίκες είναι, η καθημερινή χρήση αντηλιακής κρέμας και ένα λαμπερό χαμόγελο, αφού όπως δηλώνει το «χαμόγελο είναι το καλύτερο make-up για το πρόσωπο και κάνει τη γυναίκα να φαίνεται πιο όμορφη και σίγουρη για τον εαυτό της».
Epirusblog Gr
5 of 5
Συμβουλές ομορφιάς από τη Shakira - Ποια είναι τα μυστικά της;
Epirusblog Gr
5 of 5
show biz 5652642913485539710
Σχόλια
item