Σάκης Τανιμανίδης: Οι όμορφες στιγμές στην Κύπρο! [pics] Σάκης Τανιμανίδης: Οι όμορφες στιγμές στην Κύπρο! [pics] | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Σάκης Τανιμανίδης: Οι όμορφες στιγμές στην Κύπρο! [pics]

Σάκης Τανιμανίδης: Οι όμορφες στιγμές στην Κύπρο! [pics]

Ο Σάκης Τανιμανίδης δεν μένει ποτέ σε ένα μέρος! Ολόκληρη η ζωή του χαρακτηρίζεται από ταξίδια, αφού μετά το επιτυχημένο World Party, στο οποίο γύριζε τον κόσμο, βρέθηκε στον Άγιο Δομίνικο για τις ανάγκες παρουσίασης του Survivor.

Μπορεί τώρα να έχει επαγγελματικές υποχρεώσεις στην Αθήνα, μιας και βρίσκεται στην κριτική επιτροπή του Ελλάδα έχεις Ταλέντο στον ΣΚΑΪ, αλλά βρήκε ελεύθερο χρόνο, ξαναμάζεψε βαλίτσες και ταξίδεψε για Κύπρο!

Αφορμή για να βρεθεί στην Κύπρο ήταν να δει τους παλιούς καλούς του φίλους, με τους οποίους χάθηκε λόγω απόστασης και απαιτητικού επαγγελματικού προγράμματος. 

Ο Σάκης έκανε έτσι ένα reunion με τους κολλητούς του και φυσικά ανέβασε το στιγμιότυπο στα social media, γράφοντας χαρακτηριστικά στην λεζάντα: “Αυτό που έχεις να δεις τους κολλητούς σου 5 χρόνια, και μόλις βρεθείτε είναι σαν να μην πέρασε λεπτό!! Είμαι πολύ χαρούμενος που ήρθα και πάλι στην Κύπρο μετά από τόσο καιρό! 

Λίγο τα φιλαράκια μου, λίγο που έχω έρθει τόσες φόρες, λίγο το χαλούμι... νοιώθω σαν το σπίτι μου!”

Δες τις φωτογραφίες:
 

 
Epirusblog Gr
5 of 5
Σάκης Τανιμανίδης: Οι όμορφες στιγμές στην Κύπρο! [pics]
Epirusblog Gr
5 of 5
show biz 3078254342424235672
Σχόλια
item