Στράτος Τζώρτζογλου: Ερωτική απόδραση με την αγαπημένη του στη Μύκονο! [pics] Στράτος Τζώρτζογλου: Ερωτική απόδραση με την αγαπημένη του στη Μύκονο! [pics] | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Στράτος Τζώρτζογλου: Ερωτική απόδραση με την αγαπημένη του στη Μύκονο! [pics]

Στράτος Τζώρτζογλου: Ερωτική απόδραση με την αγαπημένη του στη Μύκονο! [pics]
Eδώ υπάρχει ένας έρωτας μεγάλος. Ο Στράτος Τζώρτζογλου είναι φουλ ερωτευμένος κι ευτυχισμένος αφού βρήκε τον έρωτα στα μεγάλα μαύρα μάτια της κατάξανθης Σοφίας. Η 27χρονη Σοφία Μαριόλα είναι καθηγήτρια μουσικής και εδώ και λίγους μήνες ζει τον απόλυτο έρωτα στο πρόσωπο του 52χρονου ηθοποιού.

Οι δυο τους γνωρίστηκαν στη Θεσσαλονίκη τον περασμένο Φεβρουάριο σε μια επίδειξη μόδας για φιλανθρωπικό σκοπό. Η εντυπωσιακή Σοφία μάγεψε τον ηθοποιό από την πρώτη στιγμή που την είδε. Το φλερτ ξεκίνησε, έγινε σχέση και από τότε οι δυο τους είναι αχώριστοι. 

Ο Στράτος έκανε γνωστή τη σχέση του πριν λίγους μήνες μέσα από το προφίλ του στο facebook και από τότε το ζευγάρι κάνει συχνές κοσμικές εμφανίσεις.

Μάλιστα πρόσφατα ο Στράτος είχε δηλώσει στο happy day για την αγαπημένη του : " Με τη Σοφία γνωριστήκαμε όταν από το κοσμικό αβγό ξεπετάχτηκε ο έρωτας. Εν αρχή είναι ο έρωτας! Η γνωριμία μας ήταν ηλεκτρική εκκένωση. 

Η ενέργεια της Σοφίας είναι τόσο θεραπευτική που σκέφτομαι να ανοίξω ένα μεγάλο μαγαζί να έρχονται οι άνθρωποι, απλώς να την κοιτάνε, να παίρνουν την ενέργειά της και να θεραπεύονται".

Το ζευγάρι κάνει μικρές αποδράσεις και τώρα βρίσκονται στη Μύκονο για κάποια φωτογράφιση. 

Η δουλειά βέβαια δεν τους εμπόδισε να χαρούν τον έρωτά τους και να ποζάρουν αγκαλιά με φόντο τις ομορφιές της Μυκόνου. Μάλιστα ο Στράτος έκανε στην αγαπημένη του και ερωτική εξομολόγηση..

Δες τις φωτογραφίες και το βίντεο
Epirusblog Gr
5 of 5
Στράτος Τζώρτζογλου: Ερωτική απόδραση με την αγαπημένη του στη Μύκονο! [pics]
Epirusblog Gr
5 of 5
show biz 6025443255640141713
Σχόλια
item