Στράτος Τζώρτζογλου: Γιατί πήγε στο Άγιο Όρος, μετά τις ρομαντικές διακοπές με την αγαπημένη του; [pic] Στράτος Τζώρτζογλου: Γιατί πήγε στο Άγιο Όρος, μετά τις ρομαντικές διακοπές με την αγαπημένη του; [pic] | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Στράτος Τζώρτζογλου: Γιατί πήγε στο Άγιο Όρος, μετά τις ρομαντικές διακοπές με την αγαπημένη του; [pic]

Στράτος Τζώρτζογλου: Γιατί πήγε στο Άγιο Όρος, μετά τις ρομαντικές διακοπές με την αγαπημένη του; [pic]
Ο Στράτος Τζώρτζογλου διανύει μια αρκετά ευτυχισμένη περίοδο στην ζωή του. Από την μία ζει τον έρωτα στο πλευρό της όμορφης Σοφίας Μαριόλα και από την άλλη τα επαγγελματικά του πάνε από το καλό στο καλύτερο.

Άλλωστε, ο γνωστός ηθοποιός είναι πολυτάλαντος και τα τελευταία χρόνια ασχολείται με την σκηνοθεσία, αλλά και την δημιουργία κοσμημάτων.

Ο Στράτος έκανε ένα μικρό διάλειμμα από τις επαγγελματικές του υποχρεώσεις και μαζί με την καλλονή σύντροφό του οργάνωσαν μια μίνι απόδραση στην Μύκονο, όπου έζησαν μοναδικές στιγμές.

Λίγο πριν επιστρέψει στις Ηνωμένες Πολιτείες, όπου ζει και εργάζεται τα τελευταία χρόνια, ο Στράτος Τζώρτζογλου επισκέφτηκε το Άγιο Όρος. 

Σύμφωνα με πληροφορίες της Secret, ο γνωστός ηθοποιός πηγαίνει κάθε χρόνο στην Αθωνική Πολιτεία. 

Ο ίδιος, μάλιστα, αναφέρει χαρακτηριστικά στην εφημερίδα: “Αφορμή ήταν ο πατέρας μου που ήταν άρρωστος εκείνη την περίοδο και γνώριζα πως θα φύγει από την ζωή. 

Όπως και έφυγε τον Αύγουστο του 2013. Από τότε πηγαίνω κάθε χρόνο. Τότε βρήκα μία οικογένεια, εκεί στη μικρά Αγία Άννα, τους Γερασιμαίους, από τον Γεράσιμο Μικραγιαννίτη. 

Εκεί βρήκα μία αδελφότητα με τον Γέροντα Σπυρίδωνα και μέσα από αυτόν άρχισα τα ταξίδια, πήγαμε παντού, στην Κωνσταντινούπολη, ήμουν πνευματοπαίδι του και ήταν δική του προτροπή να σηκώσω το τίμιο Σταυρό του Μαρτυρίου στην Ιερά Σκήτη της Αγίας Άννας στο Άγιο Όρος”.
 
 
Μάλιστα, ο Στράτος Τζώρτζογλου τόνισε πως δεν έχει ασπαστεί την Καμπάλα, όπως είχε γραφτεί, απλά του αρέσει να διαβάζει Δαλάι Λάμα, ενώ ανέφερε πως το Άγιο Όρος δεν είναι μόνο πηγή έμπνευσης και γαλήνης. “Θα είναι άδικο να στο περιγράψω με λόγια. Δεν υπάρχουν λόγια για να περιγράψεις το συναίσθημα. Μόνο όποιος πάει εκεί το ζει και κυρίως μέσα από τη σιωπή. Όσο πιο κενός τόσο μεγαλύτερη ευλογία”, δήλωσε στην εφημερίδα.
Epirusblog Gr
5 of 5
Στράτος Τζώρτζογλου: Γιατί πήγε στο Άγιο Όρος, μετά τις ρομαντικές διακοπές με την αγαπημένη του; [pic]
Epirusblog Gr
5 of 5
show biz 6339746354023209620
Σχόλια
item